הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך

Elfom

משתמש מתחיל
267
38
נק' מוניטין:
41
267
38
הזמנתי משלוח ממייפרוטאין ב 235.80 שח שבעת ההזמנה היו מתחת ל 75 דולר.

כשהגיע לארץ כנראה הדולר צנח.

זה עבר לטיפול חברת gcx או משהו. ביקשו הצהרה שזה לא כולל מזון אסור. שלחתי את ההצהרה.

עכשיו רוצם ממני תשלום של 81 ש"ח לשחרור חבילה שהשווי שלה 75.5 דולר.

מה זה ההפקרות הזאת?? קרה לעוד מישהו פה?? זה 35 אחוז ממחיר החבילה!!!

ואין טלפון להתקשר אפילו

לא קשור לדולר ומע"מ, זה כנראה מעל 10 קילו וחלים על זה חוקים אחרים.
מה הזמנת בדיוק?

• פותח/ת השרשור
לא קשור לדולר ומע"מ, זה כנראה מעל 10 קילו וחלים על זה חוקים אחרים.
מה הזמנת בדיוק?

4 חבילות עוגיות חלבון. סהכ משקל 2 קילו ומאה חמישים גרם
צירפתי פירוט זה פשוט הזייה!!!

קבצים מצורפים

• IMG_20211111_120736.jpg
    IMG_20211111_120736.jpg
    KB 80.2 · צפיות: 93
הזמנתי משלוח ממייפרוטאין ב 235.80 שח שבעת ההזמנה היו מתחת ל 75 דולר.

כשהגיע לארץ כנראה הדולר צנח.

זה עבר לטיפול חברת gcx או משהו. ביקשו הצהרה שזה לא כולל מזון אסור. שלחתי את ההצהרה.

עכשיו רוצם ממני תשלום של 81 ש"ח לשחרור חבילה שהשווי שלה 75.5 דולר.

מה זה ההפקרות הזאת?? קרה לעוד מישהו פה?? זה 35 אחוז ממחיר החבילה!!!

ואין טלפון להתקשר אפילו

קרה לי ב-ד-י-ו-ק אותו דבר עכשיו קיבלתי טלפון מ GCX,
המשלוח שהזמנתי היה בשווי ב233 באתר MYPROTEIN, ביקשו ממני להמלא הצהרה, מילאתי. אחרי זה אמרו שאני צריך לשלם 100 וקצת לשחרור החבילה, בכלל אכסנה ודברים כאלה.

קיבלתי מהם טלפון ובמשך 8 דקות אני מנסה להבין על מה התוספת העלויות, אמרתי להם שהזמנתי במשלוח חינם והמשלוח בעת ההזמנה היה פחות מ-75$ וזה כתוב בהצהרה של המוכר.
היא ענתה לי שהמכס מחשבים לפי שער הדולר של אותו היום ולכן יצא שההזמנה חרגה ב-70 סנט (לא יודע אם זה נכון בכלל צריך לבדוק).

בכל מקרה מישהו יודע איך זה עובד? אמורים לבדוק לפי המחיר שהזמנתי מ-MYPROTEIN בשקלים או בדולרים? המכס בודק לפי שער הדולר הבאותו יום שמגיע אליהם או ברגע ההזמנה?

• פותח/ת השרשור
אני יודע שמחשבים לפי השער כשזה הגיע לארץ. וזה חרג גם לי וגם לבחור פה בחצי דולר. והחלאות האלה יודעים טוב מאוד שהדולר צנח בימים האלה עד שהמשלוח הגיע. ומחייבים בסכום לא פרופורציונלי על "טיפול" ואין גם טלפון להתקשר. זה מרתיח.
ועוד מאיימים שאם לא תשלם דמי הטיפול והאחסנה יעלו.
לא בעיה שלהם אבל גם משלוח ממייפרוטאין עכשיו הוא צריך להיות בין 230 ל 233 שח.
אני רק תוהה אם זה קשור לממשלת המיסים החדשה שלנו

• פותח/ת השרשור
הזמנות מעל משקל מסויים(כל חברת בלדרות והתקנון שלה) מחייבות בעלויות נוספות בלי קשר למע "מ
מוזמן להפריך את טענותיי

זה נכון
חוץ מכך שלא הגיוני ממש להגיע למשלוח ממייפרוטאין, ב 235 שח, שישקול 10 קג..
אבל לא חשוב קורה שלא שמים לב לפרט מסויים זה לא באמת משנה.. העיקר שניסית לעזור!

מעל $75, גם בחריגה של 20 סנט, חברות השילוח יכולות ובדרך כלל יגבו דמי טיפול. גם אם פיזית לא בזבזו זמן או משאבים על שחרור החבילה.
מתחת ל$75 (כלומר החבילה לא חייבת במע״מ / מכס) הן לא יכולות לגבות דמי טיפול.

חוץ מכך שלא הגיוני ממש להגיע למשלוח ממייפרוטאין, ב 235 שח, שישקול 10 קג..

די הגיוני, כמו במבצעי בלק פריידי

* יש עניין בייבוא של מעל 10 ק״ג מזון. ממה שאני זוכר אסור לייבא יותר מהכמות הזו במשלוח אחד, או שזה דורש אישור / תשלום מיוחד (מה שיגרור עוד עמלות כאלו ואחרות מחברות השילוח)
אני רק תוהה אם זה קשור לממשלת המיסים החדשה שלנו

ככה היה גם לפני...

גם לי קרה. עלה לי 232.59 ₪ ההזמנה, שביום של ההזמנה זה היה מתחת ל75$.
היום, בשער הדולר של היום, זה יוצא 74.66 דולר.
לא יודע איך הגנבים האלה הגיעו ל 75.82 דולר. חבורה של גנבים.

גם לי קרה. עלה לי 232.59 ₪ ההזמנה, שביום של ההזמנה זה היה מתחת ל75$.
היום, בשער הדולר של היום, זה יוצא 74.66 דולר.
לא יודע איך הגנבים האלה הגיעו ל 75.82 דולר. חבורה של גנבים.
בדיוק זה המצב שלי עכשיו, שילמת?

בדיוק זה המצב שלי עכשיו, שילמת?
איזה שילמתי החבורת אינפנטלים האלה אפילו לא שלחו לי מייל כמו שצריך... חבל שאין להם טלפון או כתובת 🤬
אגב, חישבתי גם לפי השעה שהם כתבו שהם טיפלו בהזמנה, שהפלא ופלא זה גם השעה שהשער של הדולר היה הכי גבוהה, וגם אז זה מדגדג את ה75 דולר ולא עובר אותו!

לא הגיוני ממש להגיע למשלוח ממייפרוטאין, ב 235 שח, שישקול 10 קג.
הגיוני, בימים האחרונים מישהו כתב בשרשור על מייפרוטאין שהזמין 10 קילו, חלבון סויה אבל. בבלאק פריידיי שנה שעברה אני חושב שאפשר היה להגיע ל 10 קילו חלבון אימפקט ב 230.
בכל מקרה ממה שזכור לי פשוט כל חבילה מעל 10 קילו מייפרוטאין שולחים עם EMS שלוקחים 35.10 ש"ח גם על חבילות פטורות ממע"מ לא יודע למה. זה לא המקרה כאן אבל

• פותח/ת השרשור
איזה שילמתי החבורת אינפנטלים האלה אפילו לא שלחו לי מייל כמו שצריך... חבל שאין להם טלפון או כתובת 🤬
אגב, חישבתי גם לפי השעה שהם כתבו שהם טיפלו בהזמנה, שהפלא ופלא זה גם השעה שהשער של הדולר היה הכי גבוהה, וגם אז זה מדגדג את ה75 דולר ולא עובר אותו!

אם זה נכון אז זה ממש חלאתי.
אני שילמתי מיד כי הבנתי שיש לי עסק עם חלאות שיעלו לי את ה"דמי טיפול" בכל יום שלא אשלם
הגיוני, בימים האחרונים מישהו כתב בשרשור על מייפרוטאין שהזמין 10 קילו, חלבון סויה אבל. בבלאק פריידיי שנה שעברה אני חושב שאפשר היה להגיע ל 10 קילו חלבון אימפקט ב 230.
בכל מקרה ממה שזכור לי פשוט כל חבילה מעל 10 קילו מייפרוטאין שולחים עם EMS שלוקחים 35.10 ש"ח גם על חבילות פטורות ממע"מ לא יודע למה. זה לא המקרה כאן אבל

אני חושב שהם עובדים הרבה פעמים עם ems בלי קשר למשקל.
ו 10 קילו ב 235 נשמע הזייה!! יש צפי גם השנה?

אני שילמתי מיד כי הבנתי שיש לי עסק עם חלאות שיעלו לי את ה"דמי טיפול" בכל יום שלא אשלם

לא מספיק המיסים המטורפים במדינה המטורללת הזאת, לא מספיק שהכל פה overpriced בצורה מפחידה וזה בין המקומות הכי יקרים לגור בהם בעולם (עזוב את זה שאתה משרת גם 3 שנים בשביל המדינה הזאת), גם לא חסר גנבים לאור יום שלאף אחד לא אכפת מהם, נכון? מה אכפת מהכסף של האדם הפרטי?
גם לא מפתיע שאין להם בכלל מוקד שירות ורק אימייל. אני תפוז אם הם בכלל יסתכלו על המיילים ששלחתי להם.
אני יותר ויותר מתחיל לחשוב שזאת מדינה שמדרבנת אותך להיות פושע

אין לי מושג אם יש צפי השנה, לפי המחירים עכשיו אני מאמין שלא רחוק מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית