הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט אם לקנות אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
מצד אחד זה מאוד נוח אחרי האימון לשתות את זה כי מי רוצה להיסחב עם קופסת טונה בתיק לאימון.. אבל אני חושב שאני מסוגל להגיע לערכים של חלבון גם בלי זה אז אולי עדיף לחסוך תכסף ולקנות בהמשך קראטין מה אומרים..?

אתה יכול לאכול את הטונה בבית לא צריך לאכול מיד אחרי האימון
חלבון תקנה אם חסר לך חלבון בתפריט (יש לו יתרונות שהוא זול וטעים)

תדאג לאכול שעה וחצי-שעתיים לפני האימון ארוחה קלה שתכיל הרבה חלבון ולא יהיה לך מה לדאוג לקבל חלבון ישר אחרי האימון.

האמת שאם כסף מדאיג אותך, אבקת חלבון שאתה מזמין מחול(ואפילו חלק מהזולות יותר בארץ), כל מנת הגשה שם זולה יותר מאשר קופסאת טונה...

• פותח/ת השרשור
^ יש בזה משהו.. בכל מקרה גם אם אני אקנה וגם אם לא אין לזה קשר לקראטין נכון? אבקת חלבון זה רק תוסף להשלמת החלבון וקראטין הבנתי שבאמת עוזר בגידול הגוף

כן בעקרון אבקת חלבון זה רק תוסף, למרות שזה מאוד נוח במצבים שאתה לא מספיק לאכול לשים סקופ עם חלב ולשתות, אני עושה את זה בבוקר כי אני ממהר ללימודים.

בקשר לקריאטין, כן הוא באמת עוזר, אבל כמו שאמרו לך אל תצפה ליותר מדי.

אם אתה צריך להשליםערכים של חלבון בתפריט תקנה וגם יש לו יתרונות שהוא טעים ואפשר להכין איתו שייקים טובים וגם הוא יותר זול מטונה וזה כבר נמאס לאכול טונה כול הזמן נראלי אני יקנה אבקה אני יפנק את עצמי גם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית