הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המלצה לספר זקנים

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
הTLDR במודגש

בטח כבר שגעתי פה את כולם עם בקשות להמלצות על כל מיני דברים אבל לאחרונה אני במוד של לסדר מלא דברים ואין כמו ניסיון של אחרים לתת לך חומר למחשבה כשאתה מתלבט בין כל מיני אפשרויות

אז אני מחפש ספר זקנים (beard לא old), רק מחדד

יש לי זקן יחסית קטן משהו כמו 5-6 סנטימטר מהסנטר אבל עור די רגיש, נוטה לקבל קשקשים אז נמנע מללבוש כובעים של אחרים, לישון על מצעים לא מכובסים (בעיה לפעמים בצבא ובחיים בכללי) וגם משתמש בשמפו לעור עם קשקשים ויבש גם באזור הזקן

אני מעוניין במישהו סטרילי שמנקה את הכלים שלו לעיתים קרובות

באזור המרכז - תל אביב ראשון לציון והסביבה

תודה רבה מראש 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל ספר בעצם...?
ממש לא
אתה מחפש סתם ספר היגייני או ספר טוב בסידור זקן?
ספר שיודע לספר זקנים כמו שצריך (יש ספרים ממש טובים שעשו לי זקן לא טוב אבל שיער ראש מעולה) וגם יודע לספר ראש, אבל ממש חשוב היגייני

אחדד, הרבה ספרים לא מנקים מספיק את המכונות תספורת שלהם, ברור שלהבים כולם משתמשים בחד פעמיים אבל מעבר פטריות בראש ובפנים לעור דורש הרבה פחות מחתכים.
מה גם, יש ספרים מאוד אגרסיביים ואז כשהם מספרים הם לוחצים עם המכונה על הראש או על הפנים ואומנם זה לא כאב שאתה לא יכול להתמודד איתו, זה כן הרבה יותר "אפקטיבי" בלהעביר לכלוך בעיקר בקרקפת

בתל אביב:
ג'מילי סבבה.
הברבריה בדיזינגוף על הפנים. הייתה לי חוויה לא טובה איתם. הברבר התחיל לגלח את הקו של הזקן בלי שום הכנה (קצף גילוח או מגבת חמה). יכול להיות שנפלתי על ברבר ספציפי, אבל זה אומר משהו על הסטנדרט של המקום.

לגבי העור הרגיש והקשקשים, שמפו נגד קשקשים לא עשה לי טוב. מה שכן עזר בסופו של דבר זה שמן לזקן.

• פותח/ת השרשור
בתל אביב:
ג'מילי סבבה.
הברבריה בדיזינגוף על הפנים. הייתה לי חוויה לא טובה איתם. הברבר התחיל לגלח את הקו של הזקן בלי שום הכנה (קצף גילוח או מגבת חמה). יכול להיות שנפלתי על ברבר ספציפי, אבל זה אומר משהו על הסטנדרט של המקום.

לגבי העור הרגיש והקשקשים, שמפו נגד קשקשים לא עשה לי טוב. מה שכן עזר בסופו של דבר זה שמן לזקן.

אנסה שם אולי פעם הבאה, עד היום הייתי מסתפר בג'ונסון כשרציתי מקום שמבין בזקנים אבל גם חשוב היה לא ליפול על ספר מתחיל שם, יש שם כלב גם ואני אלגרי מת אליהם ולא הרגיש היגייני

כן המליצו לי על שמן לזקן אבל באופן כללי לא אמרו לי, אמרו עושה טוב לזקן, אבל נתתי לי רעיון פה אולי באמת עם שמן יהיה פחות לחות ופחות סיכויים לכל מיני דברים לחיות בזקן
שמן מסוים מומלץ ? אמרו לי בזמנו שלא משנה כל שמן, השאלה אם שמן זקן או סתם שמן בישול

קודם כל אתה צריך אחד כזה,המוצר הטוב בעולם
לחיטוי וקירור המכונה.

קח את זה איתך לספר/ברבר ובלי בושה תבקש להשתמש בזה,כל ספר מכובד מכיר תמוצר!

*
גם מכונה יכולה לפצוע/לחתוך וממש לא בא לנו פטריה וחלילה hiv

קבצים מצורפים

• 0593C39C-F620-4AD0-9D59-79C1666B3730.jpeg
    0593C39C-F620-4AD0-9D59-79C1666B3730.jpeg
    KB 113.3 · צפיות: 46
*גם מכונה יכולה לפצוע/לחתוך וממש לא בא לנו פטריה וחלילה hiv

זה! הכי חשוב.
לא משנה אם מדובר בתספורת או סידור זקן, ספר חייב להיות הכי נקי שיש עם הסכינים. אם לא, הסיכון למחלות מסוכנות עולה (לא רק hiv, גם הפטיטיס - יותר נפוץ)

זה! הכי חשוב.
לא משנה אם מדובר בתספורת או סידור זקן, ספר חייב להיות הכי נקי שיש עם הסכינים. אם לא, הסיכון למחלות מסוכנות עולה (לא רק hiv, גם הפטיטיס - יותר נפוץ וכאלו ואחרים)
כן התכוונתי לכל ״המתנות״ האלה

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה צריך אחד כזה,המוצר הטוב בעולם
לחיטוי וקירור המכונה.

קח את זה איתך לספר/ברבר ובלי בושה תבקש להשתמש בזה,כל ספר מכובד מכיר תמוצר!

*
גם מכונה יכולה לפצוע/לחתוך וממש לא בא לנו פטריה וחלילה hiv

צודק לגמרי, אשיג כזה בהקדם 😃

כן המליצו לי על שמן לזקן אבל באופן כללי לא אמרו לי, אמרו עושה טוב לזקן, אבל נתתי אמרו לי בזמנו שלא משנה כל שמן, השאלה אם שמן זקן או סתם שמן בישול
לדעתי שמן שמיועד לזקן. לא סתם שמן בישול.
ממליץ על פרורסו. המרקם של השמן הרבה יותר מלא והריחות שלהם יותר קלאסיים. מעפילים גם סבבה, הריחות שלהם יותר טבעיים ויתרון נוסף שזה מוצר ישראלי. את שניהם סביר שתמצא בכל ברבריה, ואפשר גם להזמין ישירות מהאתר שלהם.

כן המליצו לי על שמן לזקן אבל באופן כללי לא אמרו לי, אמרו עושה טוב לזקן, אבל נתתי לי רעיון פה אולי באמת עם שמן יהיה פחות לחות ופחות סיכויים לכל מיני דברים לחיות בזקן
שמן מסוים מומלץ ? אמרו לי בזמנו שלא משנה כל שמן, השאלה אם שמן זקן או סתם שמן בישול
שמן לזקן זה לרוב איזה שמן (בין האיכותיים יותר זה jojoba oil)ואז עוד כל מיני חומרי ריח או נוגדי DHT
בגדול יצא לך הרבה יותר זול לקנות את השמן והחומרי ריח לבד ועוד יותר בגדול לא צריך יותר משמן עצמו

• פותח/ת השרשור
שמן לזקן זה לרוב איזה שמן (בין האיכותיים יותר זה jojoba oil)ואז עוד כל מיני חומרי ריח או נוגדי DHT
בגדול יצא לך הרבה יותר זול לקנות את השמן והחומרי ריח לבד ועוד יותר בגדול לא צריך יותר משמן עצמו

מעניין הכיוון מחשבה, אנסה נראלי פעם אחת כבר מוצר מוגמר ואז אנסה להרכיב בעצמי אם לא יהיה טרחה מידי

מעניין הכיוון מחשבה, אנסה נראלי פעם אחת כבר מוצר מוגמר ואז אנסה להרכיב בעצמי אם לא יהיה טרחה מידי
בכל חנות של צרכי מספרה תמצא:
- שמן אובליפיחה נהדר
- שמן חוחובה נהדר
- שמן זרעי ענבים נהדר

• פותח/ת השרשור
בכל חנות של צרכי מספרה תמצא:
- שמן אובליפיחה נהדר
- שמן חוחובה נהדר
- שמן זרעי ענבים נהדר

מצאתי בamazon ערכה שלמה עם דירוגים טובים ולעצלנים כמוני זה נוח פשוט בקליק להזמין, אבל אני כן רואה שזה לא משתלם בטווח רחוק, אם אראה שזה עובד באמת אזמין שמנים וריחות בbulk כנראה

על הזקן? למה?
אין לי שמץ למה אבל אתה יכול להסתכל על רוב המרכיבים בהרבה שמני זקן אלו חומרים עם נוגדי DHT (נקראתי על זה מזמן נראה לי זה לא בכוונה אלא פשוט כל מיני שמנים שבמקרה גם נוגדי DHT)
אני לא רציתי אז קניתי שמן חוחובה ועוד משהו של מנטה וזהו

בגדול אם אתה עושה לבד אתה יכול להרכיב אותו מוצר בדיוק רק ב10% מהעלות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית