המלצה לספר זקנים

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כנס לקבוצה בפייסוש זקנים972,ישמחו לעזור לך

אין לי פייסבוק, צריך לפתוח רק בישביל כל הקבוצות והמכירות וכל השטויות האלה

יש את ג'ונסון בחולון
כמו שאמרתי מקודם, לא הכי אהבתי שם

או את איציק בדיזנגוף
אקח בחשבון, למרות שלמישהו פה לא היית חוויה טובה אז אנסה אחרי מה שהומלץ גם למעלה

תודה רבה 😃

אני נוהג להתגלח עם סכין ולכן לא ממליץ אבל יכול לומר לך שיש מקום כשעונה על הדרישות שלך. בראשית ברחוב יוסף אהרונוביץ חולון.
רציתי להסתפר שם אבל להזמין שבוע מראש תור דרך אפליקציה יעודית שבר אותי

להזמין שבוע מראש תור דרך אפליקציה יעודית שבר אותי
שבוע מראש??? אפליקציה של מספרה???
מה נסגר עם מספרות בימינו? זה קטע של מספרות במרכז או שזה משהו נפוץ בכל הארץ וזה אני המוזר שכותב הודעה לספר שלי מתי אני רוצה לבוא באותו יום ומקסימום אני בא ומחכה קצת או במקרה הכי גרוע בא למחרת? כנ"ל לעוד שני ספרים שאני הולך אליהם לפעמים כשקבוע שלי לא עובד או משהו

מה נסגר עם מספרות בימינו? זה קטע של מספרות במרכז או שזה משהו נפוץ בכל הארץ וזה אני המוזר שכותב הודעה לספר שלי מתי אני רוצה לבוא באותו יום ומקסימום אני בא ומחכה קצת או במקרה הכי גרוע בא למחרת? כנ"ל לעוד שני ספרים שאני הולך אליהם לפעמים כשקבוע שלי לא עובד או משהו
זה קורה אצל ספרים עם הרבה לקוחות פשוט
למשל אצל הספר שלי אני יודע שהוא פותח את התורים לשבוע הבא ותוך יומיים שלוש הכל מתמלא אז אני קובע כמה שיותר מוקדם

התשובות לשאלות כאלה בימינו
* ספר זה לא שונה מרופא , הוא סוג שלא מנתח שיער ..
🤣
גם שף זה סוג של רופא - פסיכיאטר, הוא מרפא את הכאב הנפשי בעזרת אוכל, ומלצר זה אח/סניטר, הוא מביא לך את התרופה.

חוליגן בדיזינגוף,הברבר הראשי שם הוא עמיתיי, כשאני בתל אביב אני הולך אליו להסתפר כבר כמה שנים.
הבחור תותח על.

מספרת חוליגן

יש כאלו שאני קובע אליהם שבועיים מראש,בחיפה למשל,או אפילו בקייב.
כשמישהו טוב אז הוא עמוס,עובדים שם לפי זמנים והכל מתקתק יפה

אני הולך למספרה סמוכה לזאת שכתבתי עליה, נדרש רק בטלפון מראש
כמו שאני אוהב..

רק לידיעה,היו זמנים שלג'ונסון לא היו תורים חודש ויותר קדימה..

• פותח/ת השרשור
חוליגן בדיזינגוף,הברבר הראשי שם הוא עמיתיי, כשאני בתל אביב אני הולך אליו להסתפר כבר כמה שנים.
הבחור תותח על.

מספרת חוליגן

יש כאלו שאני קובע אליהם שבועיים מראש,בחיפה למשל,או אפילו בקייב.
כשמישהו טוב אז הוא עמוס,עובדים שם לפי זמנים והכל מתקתק יפה

תודה רבה 😃

רק לידיעה,היו זמנים שלג'ונסון לא היו תורים חודש ויותר קדימה..
כשעבדו אצלו תותחים כמו עמיתיי או בן.
הוא ספר תותח,לצערי הוא כמו אמן,אם אתה נופל על יום חרא שלו התספורת שלך לא תהיה מושקעת.
פעם הייתי מסתפר שם כשזה היה קרוב לי למקום עבודה

הTLDR במודגש

בטח כבר שגעתי פה את כולם עם בקשות להמלצות על כל מיני דברים אבל לאחרונה אני במוד של לסדר מלא דברים ואין כמו ניסיון של אחרים לתת לך חומר למחשבה כשאתה מתלבט בין כל מיני אפשרויות

אז אני מחפש ספר זקנים (beard לא old), רק מחדד

יש לי זקן יחסית קטן משהו כמו 5-6 סנטימטר מהסנטר אבל עור די רגיש, נוטה לקבל קשקשים אז נמנע מללבוש כובעים של אחרים, לישון על מצעים לא מכובסים (בעיה לפעמים בצבא ובחיים בכללי) וגם משתמש בשמפו לעור עם קשקשים ויבש גם באזור הזקן

אני מעוניין במישהו סטרילי שמנקה את הכלים שלו לעיתים קרובות

באזור המרכז - תל אביב ראשון לציון והסביבה

תודה רבה מראש 😃
פשוט מתגלחים,זה זה מכוער ממש כמו לכלוך על הפנים

אתה באמת מתכנן לשים 400 שקל בחודש+ יומיים עבודה במצטבר על זקן? תלמד לסדר אותו לבד זה ממש לא מסובך

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית