הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומנים בדם מעל הנורמה - במסה

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים
קרובים אלי התחסנו וחלק אכלו לקרדה, אני אמרתי לא תודה
זה גם לא הולך טוב ביחד עם דברים אחרים(..) ראה מקרה שון רודן או קאלי מאסל ועוד כמה שהלכו בזמן האחרון.. לא לוקח ריזיקות שם, דואג למערכת החיסון שלי ומכבד את זה שאנשים אחרים רוצים להתחסן ולא מונע מהם, לי יש זכות על גופי בשונה ממה שאנשים כמו ארתוריקו פה חושבים
זה נראה שגם אם שניהם היו מתים עם מזרק בתחת עדיין היית מאשים את החיסון.

אני לא מתנגד חיסונים, אתה רוצה תתחסן אין לי התנגדות, שכל מי שירצה יתחסן, לי יש שליטה על גופי ואני לא מפציר באף אחד להתחסן או לא להתחסן..
המטורלל פה הוא אתה גבר
חיסון נגד שפעת הייתי לוקח וכל פעם הייתי חוטף מהחיסון הזה שפעת, הבנתי את הקונספט וחתכתי מזה
שם מסיכה איפה שיש מליון אנשים ושלום על ישראל
אין לי מניעה שתתחסן, אני לא מתנגד ולא אכפת לי אם תתחסן ואני לא מפיץ תעמולה לכך שלא תתחסן, יש מי שקרוב אלי שרץ להתחסן ועכשיו סובל מבעיות, אני וויתרתי על התענוג, טטנוס קרום המוח וכל זה התחסנתי, אין לי משהו נגד חיסונים, אבל כן יש לי שליטה על הגוף שלי ואני יכול לבחור מה להכניס לגוף או לא, ואת זה בחרתי שלא..
רוצה לקרוא לי מטורלל כי אני לא מתאים לאג'נדה שלך? זה שלך גבר.
מסרב להתחסן=מתנגד חיסונים.
אני קורא לך מטורלל מהסיבה הפשוטה שאתה מספר סיפורים הזויים ושקריים.

הפתרון די פשוט והוא כזה - תפנה לרופא משפחה שלך.
רובנו המוחלט כאן לא רופאים ולא מכירים את ההיסטוריה שלך ולכן כדאי להתייעץ עם מישהו שלמד את זה.
בכל מקרה אני לא רואה סיבה להמשיך את המסה על חשבון הבריאות שלך, יכול להיות ששווה לך להתייעץ עם רופא בקשר לזה ואולי הוא אפילו ירשום לך איזה סטטין

אפילו ירשום לך איזה סטטין
לא עדיף פשוט להיוועץ בתזונאי, ולעשות חיטוב במקום מסה בהתאם לנתונים שלו שיעשו את העבודה מלבד לצורך שיפור המדדים במקום לדחוף תרופות? לא שאני מזלזל בעצה שלך או משהו כזה

לא עדיף פשוט להיוועץ בתזונאי, ולעשות חיטוב במקום מסה בהתאם לנתונים שלו שיעשו את העבודה מלבד במקום לדחוף תרופות? לא שאני מזלזל בעצה שלך או משהו כזה
ברור, וגם הרופא ימליץ קודם כל לשנות את התזונה, אבל הוא כתב שגם לפני המסה ערכי הליפידים שלו היו גבוהים ככה שיכול להיות שיש פה משהו שהרופא יחשוב שמצריך גם התערבות תרופתית.
אם הוא היה מספר שערכי השומן עלו רק בתקופת המסה אז כן, כל רופא היה מייעץ להספיק את המסה. אבל אם הם היו גבוהים גם לפני אז יכול להיות שזה לא יפתור את הבעיה.
ההמלצות של איגוד הקרדיולוגים בישראל להתערבות בדיסליפדמיה:

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית