הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגדים במסה

Emanuel

משתמש מתחיל
249
21
נק' מוניטין:
27
249
21
טוב זה המסה הרצינית הראשונה שלי ואני באמת מעלה במשקל יפה אבל מניח שכולם מכירים את הבעיה הזו: אין לי מה ללבוש :lol:הכל נהיה קטן וצמוד ומה שקניתי גם לפני חודשיים לא תקף לעכשיו. אני מוצא את עצמי פשוט הולך עם בגדי ספורט כי זה הכי נוח. מה עושים לבעלי הניסיון פה? כל בגד שאקנה עכשיו יהיה קטן עוד חודשיים או גדול כשאחטב:confused001:

או שתלך לתופר\ת עם חולצה \ מכנס שטיפה גדולים עלייך ותעשה הצרה בנקודות שרחבות עלייך ממש
או שתחפש בגדים במידה יותר גדולה שיושבים טוב (קשה למצוא אבל יש)

• פותח/ת השרשור
אז אני מניח שעל גינס שיושב טוב ולא זרוק אין על מה לדבר אה? 🤦‍♂️

יו ג'קמן אמר פעם בראיון שבארון שלו יש לו בגדים לתקופות מסה ולתקופות חיטוב.

גם אצלי בארון הבגדים מחולקים ככה ובגלל זה אני לא זורק בגדים מ-2 התקופות.

לי יש בעיה שמכנסיים של קסטרו/רנואר/אחרים לא מגיעים לרוב, אני קונה או בזארה או באמריקן איגל שם מידה 38 בג'ינס זה לא דבר מופרך.
כמובן להביא מחול זה מבורך.

כשיש בובות בחלונות ראווה של מכנסי גברים במידה 28 אני משתדל לא להכנס, אין סיבה שגבר בוגר ישאף לשקול 65

אני כבר שנים לא לובש ג׳ינסים רגילים. תחפש צ׳ינוס (מכנס קזואל אלסטי) או ג׳ינסים אלסטיים (קניתי בH&M).

חולצות מכופתרות זו בעיה שקשה לפתור, יש חנויות און ליין עם חולצות נמתחות / גזרה למתאמנים (FATHER ANS SONS, BARBELL APPAREL) לא ניסיתי אבל רעיון לא רע.

אם אתה לובש חולצות T רגילות פשוט תקנה כמה מידה מעל שיהיה לך, כל חולצה איזה 40 שח זה לא סיפור.
מכנסיים עם גומי זה המכנס הכי נוח גם לאימונים וגם בין מסה וחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית