הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבדה פרטית

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
היום הלכתי לבקש בדיקת פרופיל שומנים, הרופא לא הצליח להוציא את הבדיקה בגלל שעשיתי בדיקה לפני חצי שנה וזו בדיקה שנתית והמערכת לא נתנה לו.

מישהן מכיר מעבדה פרטית שאפשר לצבע בדיקות דם במחיר שפוי?

מה זה השטויות האלה
תעבור קופה
זה לא שטויות, יש לרופא משפחה הקצאה ל״בקשות מטופל״ כל שנה, אחרת תוכל לבוא כל שני וחמישי ולבקש עשר בדיקות מהרופא, לאדם נורמטיבי אין צורך בפרופיל שומנים יותר מאחת לשנה, אלא אם יש איזה מצב רפואי שדורש בדיקות יותר דחופות ואז זה כבר הרופא המומחה לאותו תחום אין בעיה להוציא את זה.

קח לדוגמא את בדיקות ההורמונים, אחרי שהתחלתי טיפול ביקשתי מהרופא משפחה שלי בדיקות מעקב ולעשות פרופיל הורמונלי מלא אחרי שכבר עשו לי 4 בטווח של חצי שנה.
הוא לא יכל לתת לי טסט חופשי כי זאת בדיקה יקרה והטסט טוטאל שלי היה מכל הנורמה, דיברתי עם הרופאה אנדו שלי היא הוציאה לי באותו הרגע כי היא רופאה המתמחה בתחום הזה ואם היא צריכה היא יכולה לתת גם כל חודש כי לרב זה יידרש למטופל שצריך מעקב.

כן זה מעצבן אבל יש היגיון כלכלי מאחורי זה ואני יכול להבין את זה, בסופו של יום ביטוח בריאות כמו מכבי או כללית זה עסק ואם אין צורך לבזבז כסף על בדיקות מעבדה אז הם לא יוציאו אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית