הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידת מחט לזריקה בישבן.

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, נמצא בסייקל של טרן טסט ובולד, עד עכשיו הייתי מזריק רק כתפיים אבל הן כבר עייפות מאוד חח לכן החלטתי לתת להן לנוח קצת ולעבור לישבן ..עשיתי אתמול זריקה בגלוטס עם מחט הנ''ל (מצורף תמונה) ולא הלך ..כול פעם שמשכתי אחורה יצא דם למרות שהייתי באיזור הנכון רבע עליון חיצוני..חושב שאולי המידה של המחט לא טובה כי יש לי הרבה בשר בישבן ..מה דעתכם? איזה מידה נכונה לזריקה תוך שרירית בישבן? והאם שלי מתאימה? תודה

קבצים מצורפים

• IMG20211109142520.jpg
    IMG20211109142520.jpg
    KB 302.1 · צפיות: 64
  • IMG20211109142529.jpg
    IMG20211109142529.jpg
    KB 244 · צפיות: 69
היי, נמצא בסייקל של טרן טסט ובולד, עד עכשיו הייתי מזריק רק כתפיים אבל הן כבר עייפות מאוד חח לכן החלטתי לתת להן לנוח קצת ולעבור לישבן ..עשיתי אתמול זריקה בגלוטס עם מחט הנ''ל (מצורף תמונה) ולא הלך ..כול פעם שמשכתי אחורה יצא דם למרות שהייתי באיזור הנכון רבע עליון חיצוני..חושב שאולי המידה של המחט לא טובה כי יש לי הרבה בשר בישבן ..מה דעתכם? איזה מידה נכונה לזריקה תוך שרירית בישבן? והאם שלי מתאימה? תודה

סליחה שאני לא קשור
אפשר תמונה שלך מסקרן אותי

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני לא קשור
אפשר תמונה שלך מסקרן אותי
לא כרגע חח צריך עוד להתקדם בסייקל,מבטיח לפרסם בסוף סייקל תמונה בפורום תמונות
אתה מזריק נמוך מידי

לא אשמתו ,זה הטרן 😃
מזריק בפלח רבע עליון
אתה מכניס את המחט עד הסוף ?
אכן עד סופה

אני משתמש בכחולה.
תאמת אני לא שואב לבדוק עם יש דם במזרק.
נכון שלפעמים קורה שאני מזריק ויוצא טיפה דם אבל זה לא מפריע לי בשום צורה
עכשיו הייתי מזריק רק כתפיים
כמה cc היתה נותן בכתף ?

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בכחולה.

כמה cc היתה נותן בכתף ?
1.5
אני משתמש בכחולה.

כמה cc היתה נותן בכתף ?
אתה לא עושה שאיבה אחורה? די מסוכן לדעתי..זה עניין של שניה ולהיות רגוע לא חבל? מה הסיבה שאתה לא עושה את זה?

אף פעם לא עשיתי.
אף אחד לא אמר לי לעשות.
לא שמעתי על אף אחד שעושה את זה.
רק פה מדברים על זה
אתה צודק, אין ממש סיבה לעשות את זה בישבן לרב בדיקת שאיבה עושים בכתף, בייספס וכו מקומות עם ורידים יותר בולטים ושהסיכוי להיכנס לאחד מהם הרבה יותר גבוהה, בישבן זה פחות או יותר 49% שאתה נכנס לשריר או 49% שאתה בשומן ו2% שתפגע הוריד כלשהו.

אתה צודק, אין ממש סיבה לעשות את זה בישבן לרב בדיקת שאיבה עושים בכתף, בייספס וכו מקומות עם ורידים יותר בולטים ושהסיכוי להיכנס לאחד מהם הרבה יותר גבוהה, בישבן זה פחות או יותר 49% שאתה נכנס לשריר או 49% שאתה בשומן ו2% שתפגע הוריד כלשהו.
גם בכתף לא שואה.
אבל בכתף לא נותן יותר מ 0.75cc

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית