הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה אנשור

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים יקרים
שאלה קטנה אולי קצת מצחיקה.לא בטוח שמישהו פה ניסה
מישהו שמע על המשקה הזה אנשור? האמת קראתי קצת ברשת.יש בו ערכים לא רעים 2 כאלה כתוספת לארוחה זה מסדר יופי.אבל למה זה רק למבוגרים?
עוד יש בטעמים
מישהו ניסה?
אני לא בטוח
תודה

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מבוגר ואתה לוקח את זה יבוא שוטר יתן לך דוח
🤩
אתה אנורקסית או קשישה?
תאכל אוכל ותשחרר מתחליפים שאין לך בהם שום צורך
חשבתי על דרך יותר פשוטה מגיינר וחלבון
נילך על תנובה go בקבוקים קטנים נראה טוב יותר
גיינר ננסה בהמשך

הטעם לא משהו... מנסיון (אתה לא הראשון שחושב שהוא עלה על רעיון גאוני של לשתות אנשור במסה)
אתה יכול להשיג את הערכים האלו מאוכל אמיתי או מ"גיינר" שאתה יכול להכין בבית רק בצורה הרבה יותר טעימה.
כל עוד אתה לא קשיש, אנורקסית או קשישה אנורקסית הייתי משאיר את האנשור בצד

• פותח/ת השרשור
הטעם לא משהו... מנסיון (אתה לא הראשון שחושב שהוא עלה על רעיון גאוני של לשתות אנשור במסה)
אתה יכול להשיג את הערכים האלו מאוכל אמיתי או מ"גיינר" שאתה יכול להכין בבית רק בצורה הרבה יותר טעימה.
כל עוד אתה לא קשיש, אנורקסית או קשישה אנורקסית הייתי משאיר את האנשור בצד
יש משהו טיפה טוב יותר .זה התנובה go בקבוק מכיל 27 חלבון וסביבות 400 קל

כל כך הרבה כסף לשפוך על שטויות במקום על איש מקצוע.
תהרוג אותי אני לא מבין את התיעדוף שלך.

2 בקבוקים ביום - 30 ש״ח, התזונאי הכי טוב במדינה לא לוקח 900 ש״ח לחודש.

• פותח/ת השרשור
כל כך הרבה כסף לשפוך על שטויות במקום על איש מקצוע.
תהרוג אותי אני לא מבין את התיעדוף שלך.

2 בקבוקים ביום - 30 ש״ח, התזונאי הכי טוב במדינה לא לוקח 900 ש״ח לחודש.
למה שטויות ? במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף אין מחיר לבריאות.בלי קשר אקנה גיינר.מה זה איש מקצוע אני חדש בתחום ולא מבין ויודע איך להשיג איש מקצוע
תודה

למה שטויות ? במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף אין מחיר לבריאות.בלי קשר אקנה גיינר.מה זה איש מקצוע אני חדש בתחום ולא מבין ויודע איך להשיג איש מקצוע
תודה
יש לך פה באתר , שאלות לפני ייעוץ אישי .
אתה יכול לקנות פה ייעוץ אישי אצל הבעלים של האתר והוא יבנה לך תפריט מותאם אלייך ויעזור לך לעלות במשקל ולהגיע למטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
יש לך פה באתר , שאלות לפני ייעוץ אישי .
אתה יכול לקנות פה ייעוץ אישי אצל הבעלים של האתר והוא יבנה לך תפריט מותאם אלייך ויעזור לך לעלות במשקל ולהגיע למטרה שלך.
מי זה הבעלים אין לי מושג איך להגיע אליו

• פותח/ת השרשור
אינשור זה מסריח, זה הסיבה שאף אחד לא שותה אותו, למעט אם רופא עומד עליך בבית חולים.
החלטתי לקחת תתנובה גו בקבוקים.וגיינר לנסות אחת צמשניהם בשביל לסגור ת 2500 קלוריות ביום

תודה
יש דרכים יעלות יותר, זולות יותר, ומלמדות יותר.

זהו????? זה כל הבעיה??? אני אוכל 1000 קלוריות בארוחה אחת ואתה מדבר איתי על 2500 ביום שקשה לך?????
מה קרה לעולם שלנו?
יש דרכים יעלות יותר, זולות יותר, ומלמדות יותר.
אין עם מי לדבר אחי, הוא בסוף יבין שמה שהוא יעשה לא יעבוד והוא יחזור לכאן ויגיד שהוא טעה

בל למה זה רק למבוגרים?
זה לא רק למבוגרים, זה לכל הגילאים, אבל המטרה של האנשור היא להיות מזון רפואי עבור אנשים שלא מסוגלים לאכול עקב מחלות, זקנה וכל מיני מגבלות אחרות בתהליך האכילה.
התוסף יקר מאוד אם אתה קונה אותו באופן פרטי (ללא מרשם רופא).

מישהו ניסה?
כן, ניסיתי את כל הטעמים. לא טעים.

במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף
אתה קורא את מה שכותבים לך?
עלייה בקצב מהיר היא לרוב שגויה. ושום דבר לא דחוף, מה יכול להיות דחוף בעלייה במשקל? תוציא את המונח הזה מהלקסיקון שלך.
סביר להניח שמקסימום 600-700 גרם עלייה במשקל בחודש יתאימו לתקופת מסה עבורך. כלומר, כדי להגיע ל-70 קילו בקצב הזה (בלי לצבור יותר מדי שומן על הדרך) יש לך 11 חודשים של עבודה בהערכה גסה (אם תעשה דברים נכון).
רוצה להחזיק 11 חודשים בתהליך מסה? אז תפסיק לחפש פתרונות קסם. אתה לא תצליח לשתות גיינר 11 חודשים ואתה לא תצליח לשתות אנשור 11 חודשים כי אחרי כמה שבועות זה הופך לגועל נפש.

עכשיו, משהו פה לא עובד. או שאתה לא קורא מה שכותבים לך, או שאתה לא מספר כאן פרט קריטי בסיפור על מה שמונע ממך לאכול, או שאתה לא מספר למה דחוף לך לעלות במשקל (נניח, נער לפני גיוס שלא רוצה שיירד על זה פרופיל).

אתה מוכן להסביר מה הבעיה לעזאזל לאכול 2400 קלוריות ביום? לדוגמא, 3 ארוחות, 800 קלוריות כל אחת ואתה סוגר את הפינה.
מה פיזית מונע ממך לאכול 3 ארוחות / 2400 קלוריות ביום? תכתוב כאן וננסה לעזור לך למצוא פתרון ראוי.

מי זה הבעלים אין לי מושג איך להגיע אליו

תשאל בפורום הבא: שאלות לפני רכישת ייעוץ אישי

או
תחפש ב-google דיאטן ספורט ותבחר אחד.

הייתי בעברי אצל תזונאית ספורט בוינגייט והיא נתנה לי תפריט של 1000 קלוריות בחיטוב..
יודע שהשוק שלנו מלא באנשי מקצוע פח אבל אין לי דרך לעזור לבנאדם, שום מסר לא נכנס...
אולי מישהו אחר יצליח

זהו????? זה כל הבעיה??? אני אוכל 1000 קלוריות בארוחה אחת ואתה מדבר איתי על 2500 ביום שקשה לך?????
מה קרה לעולם שלנו?

אין עם מי לדבר אחי, הוא בסוף יבין שמה שהוא יעשה לא יעבוד והוא יחזור לכאן ויגיד שהוא טעה
יש אנשים שרק מטעויות לומדים, איפשהו זה גם בסדר..

יש אנשים שרק מטעויות לומדים, איפשהו זה גם בסדר..
אני אחד כזה
הבעיה שאם יש אנשים שיודעים כבר את הטעויות שעומדים לבצע ומציינים מה צריך לעשות כדאי לא לבזבז זמן, הייתי מעדיף להקשיב להם למרות אני הקשבתי אבל עשיתי שטויות בעצמי קקקק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית