עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤩אם אתה לא מבוגר ואתה לוקח את זה יבוא שוטר יתן לך דוח
חשבתי על דרך יותר פשוטה מגיינר וחלבוןאתה אנורקסית או קשישה?
תאכל אוכל ותשחרר מתחליפים שאין לך בהם שום צורך
יש משהו טיפה טוב יותר .זה התנובה go בקבוק מכיל 27 חלבון וסביבות 400 קלהטעם לא משהו... מנסיון (אתה לא הראשון שחושב שהוא עלה על רעיון גאוני של לשתות אנשור במסה)
אתה יכול להשיג את הערכים האלו מאוכל אמיתי או מ"גיינר" שאתה יכול להכין בבית רק בצורה הרבה יותר טעימה.
כל עוד אתה לא קשיש, אנורקסית או קשישה אנורקסית הייתי משאיר את האנשור בצד
למה שטויות ? במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף אין מחיר לבריאות.בלי קשר אקנה גיינר.מה זה איש מקצוע אני חדש בתחום ולא מבין ויודע איך להשיג איש מקצועכל כך הרבה כסף לשפוך על שטויות במקום על איש מקצוע.
תהרוג אותי אני לא מבין את התיעדוף שלך.
2 בקבוקים ביום - 30 ש״ח, התזונאי הכי טוב במדינה לא לוקח 900 ש״ח לחודש.
יש לך פה באתר , שאלות לפני ייעוץ אישי .למה שטויות ? במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף אין מחיר לבריאות.בלי קשר אקנה גיינר.מה זה איש מקצוע אני חדש בתחום ולא מבין ויודע איך להשיג איש מקצוע
תודה
מי זה הבעלים אין לי מושג איך להגיע אליויש לך פה באתר , שאלות לפני ייעוץ אישי .
אתה יכול לקנות פה ייעוץ אישי אצל הבעלים של האתר והוא יבנה לך תפריט מותאם אלייך ויעזור לך לעלות במשקל ולהגיע למטרה שלך.
החלטתי לקחת תתנובה גו בקבוקים.וגיינר לנסות אחת צמשניהם בשביל לסגור ת 2500 קלוריות ביוםאינשור זה מסריח, זה הסיבה שאף אחד לא שותה אותו, למעט אם רופא עומד עליך בבית חולים.
יש דרכים יעלות יותר, זולות יותר, ומלמדות יותר.למה שטויות ? במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף אין מחיר לבריאות.בלי קשר אקנה גיינר.מה זה איש מקצוע אני חדש בתחום ולא מבין ויודע איך להשיג איש מקצוע
תודה
זהו????? זה כל הבעיה??? אני אוכל 1000 קלוריות בארוחה אחת ואתה מדבר איתי על 2500 ביום שקשה לך?????2500
אין עם מי לדבר אחי, הוא בסוף יבין שמה שהוא יעשה לא יעבוד והוא יחזור לכאן ויגיד שהוא טעהיש דרכים יעלות יותר, זולות יותר, ומלמדות יותר.
זה לא רק למבוגרים, זה לכל הגילאים, אבל המטרה של האנשור היא להיות מזון רפואי עבור אנשים שלא מסוגלים לאכול עקב מחלות, זקנה וכל מיני מגבלות אחרות בתהליך האכילה.בל למה זה רק למבוגרים?
כן, ניסיתי את כל הטעמים. לא טעים.מישהו ניסה?
אתה קורא את מה שכותבים לך?במצב של עליה במשקל בקצב מהיר.אם ראית תנתונים שלי .אני חייב בדחוף לעלות במשקל אז שווה תכסף
מי זה הבעלים אין לי מושג איך להגיע אליו
דווקא זה פחות הייתי ממליץ, לחפש ולבחור..דיאטן ספורט
יודע שהשוק שלנו מלא באנשי מקצוע פח אבל אין לי דרך לעזור לבנאדם, שום מסר לא נכנס...הייתי בעברי אצל תזונאית ספורט בוינגייט והיא נתנה לי תפריט של 1000 קלוריות בחיטוב..
אינשור זה מסריח, זה הסיבה שאף אחד לא שותה אותו, למעט אם רופא עומד עליך בבית חולים.
יש אנשים שרק מטעויות לומדים, איפשהו זה גם בסדר..זהו????? זה כל הבעיה??? אני אוכל 1000 קלוריות בארוחה אחת ואתה מדבר איתי על 2500 ביום שקשה לך?????
מה קרה לעולם שלנו?
אין עם מי לדבר אחי, הוא בסוף יבין שמה שהוא יעשה לא יעבוד והוא יחזור לכאן ויגיד שהוא טעה
אני אחד כזהיש אנשים שרק מטעויות לומדים, איפשהו זה גם בסדר..