הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה אנשור

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים יקרים
שאלה קטנה אולי קצת מצחיקה.לא בטוח שמישהו פה ניסה
מישהו שמע על המשקה הזה אנשור? האמת קראתי קצת ברשת.יש בו ערכים לא רעים 2 כאלה כתוספת לארוחה זה מסדר יופי.אבל למה זה רק למבוגרים?
עוד יש בטעמים
מישהו ניסה?
אני לא בטוח
תודה

• פותח/ת השרשור
יש דרכים יעלות יותר, זולות יותר, ומלמדות יותר.
אשמח לפירוט לגביהם?גם פרטי תודה
זהו????? זה כל הבעיה??? אני אוכל 1000 קלוריות בארוחה אחת ואתה מדבר איתי על 2500 ביום שקשה לך?????
מה קרה לעולם שלנו?

אין עם מי לדבר אחי, הוא בסוף יבין שמה שהוא יעשה לא יעבוד והוא יחזור לכאן ויגיד שהוא טעה
למה כולם מתנפלים על סתם.אני כאן בשביל לקבל יעוץ ועזרה מה בעיה פה
זה לא רק למבוגרים, זה לכל הגילאים, אבל המטרה של האנשור היא להיות מזון רפואי עבור אנשים שלא מסוגלים לאכול עקב מחלות, זקנה וכל מיני מגבלות אחרות בתהליך האכילה.
התוסף יקר מאוד אם אתה קונה אותו באופן פרטי (ללא מרשם רופא).

כן, ניסיתי את כל הטעמים. לא טעים.

אתה קורא את מה שכותבים לך?
עלייה בקצב מהיר היא לרוב שגויה. ושום דבר לא דחוף, מה יכול להיות דחוף בעלייה במשקל? תוציא את המונח הזה מהלקסיקון שלך.
סביר להניח שמקסימום 600-700 גרם עלייה במשקל בחודש יתאימו לתקופת מסה עבורך. כלומר, כדי להגיע ל-70 קילו בקצב הזה (בלי לצבור יותר מדי שומן על הדרך) יש לך 11 חודשים של עבודה בהערכה גסה (אם תעשה דברים נכון).
רוצה להחזיק 11 חודשים בתהליך מסה? אז תפסיק לחפש פתרונות קסם. אתה לא תצליח לשתות גיינר 11 חודשים ואתה לא תצליח לשתות אנשור 11 חודשים כי אחרי כמה שבועות זה הופך לגועל נפש.

עכשיו, משהו פה לא עובד. או שאתה לא קורא מה שכותבים לך, או שאתה לא מספר כאן פרט קריטי בסיפור על מה שמונע ממך לאכול, או שאתה לא מספר למה דחוף לך לעלות במשקל (נניח, נער לפני גיוס שלא רוצה שיירד על זה פרופיל).

אתה מוכן להסביר מה הבעיה לעזאזל לאכול 2400 קלוריות ביום? לדוגמא, 3 ארוחות, 800 קלוריות כל אחת ואתה סוגר את הפינה.
מה פיזית מונע ממך לאכול 3 ארוחות / 2400 קלוריות ביום? תכתוב כאן וננסה לעזור לך למצוא פתרון ראוי.

תשאל בפורום הבא: שאלות לפני רכישת ייעוץ אישי

או
תחפש ב-google דיאטן ספורט ותבחר אחד.
אסביר.קצת לא נעים שתקפת אבל בסדר
אני לא לפני גיוס הרבה יותר גדול.אני פשוט אם נטיה גנטית מגיל קטן שתמיג נשקלתי לא הצלחתי לשבור תמשקל
לגבי אוכל ברוך השם אוכל.אבל מבחינת זמן עבודה.ענינים.יוצא לי רק ארוחה ביום שהיא הגדולה.והשאר נשונשים .עדיים שאני שורף נגיד 1500 ביום ומכניס 1600 זה לא יעיל
מינימום 2500 3 אלף
מה לעשות שאין לאנשים זמן .למרות שאני אוכל בריא המון אורגני וכו.עדיין לא עוזר
ואני מקשיב לכול עצה פה .אבל ההתנגדות החזקה לגבי גיינר זה לא הגיוני.אחד רושם תואכל אוראו 2 חבילות והשני אומר גיינר לא בריא
אבל אוראו גם לא בריא אז?

אני לא לפני גיוס הרבה יותר גדול.אני פשוט אם נטיה גנטית מגיל קטן שתמיג נשקלתי לא הצלחתי לשבור תמשקל
לגבי אוכל ברוך השם אוכל.אבל מבחינת זמן עבודה.ענינים.יוצא לי רק ארוחה ביום שהיא הגדולה.והשאר נשונשים .עדיים שאני שורף נגיד 1500 ביום ומכניס 1600 זה לא יעיל
מינימום 2500 3 אלף
ואני מקשיב לכול עצה פה .אבל ההתנגדות החזקה לגבי גיינר זה לא הגיוני.אחד רושם תואכל אוראו 2 חבילות והשני אומר גיינר לא בריא
אבל אוראו גם לא בריא אז?
משהו נוסף זה שהתרגלתי לאכול קטן.אז כול ארוחה קשה לי ומעמיס

מינימום 2500 3 אלף
אבל אוראו גם לא בריא אז?

לא תקפו אותך, אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר.

אתן לך כמה עיצות לאכול יותר.
הרעיון הוא, לעשות בדיוק הפוך ממה שמי שמנסה לרדת במשקל עושה.

1. לא לעשן, לא לצרוך קפאין. הם מדכאי תיאבון.
2. להתחיל לאכול כמה שיותר מוקדם בבוקר, ועד הכי מאוחר בערב.
3. לאכול הרבה פחמימה.
4. לאכול מזון דחוס קלורי, אפשר אם תרצה גם ג'אנק.
5. להקדיש לארוחה את הזמן שלה, לא לאכול תוך כדי שאתה יוצא מהבית.
6. פחות ירקות.
7. תקבע ארוחה טובה לעיתים קרובות, נגיד כל 4 שעות תאכל ארוחה ממש.

לאכול בריא לא תורם לעלות במשקל, כי על פי רוב מזון בריא פחות דחוס קלורית.

לגבי אוכל ברוך השם אוכל
אוכל? אתה אוכל 1600 קלוריות ביום לפי מה שאתה אומר, זה לא אוכל.
מגיל קטן יש לך בעיה עם המשקל? הדבר הכי פשוט - תהיה בפלוס קלורי ואתה תעלה במשקל. אוראו זה אחלה וגיינר זה זבל. אתה כ"כ נעול על גיינר כי זה הדרך היחידה שאתה חושב שיעלה אותך וזה יעלה אבל האם בצורה הנכונה? כנראה שלא.אתה אומר שאין זמן? בולשיט. יש זמן, אתה פשוט לא יודע לפנות זמן להכין אוכל. לטעון שאין זמן, זה טענה של אנשים חלשי אופי שמחפשים תירוצים ללמה הם לא מצליחים.
מייעצים לך כאן מלא דברים אבל אתה לא מקשיב. אתה רוצה תזונאי? יש לך כאן בפורום בייעוץ אישי, ממליץ מאוד כי הם יודעים מה לעשות.

לא תקפו אותך, אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר.

אתן לך כמה עיצות לאכול יותר.
הרעיון הוא, לעשות בדיוק הפוך ממה שמי שמנסה לרדת במשקל עושה.

1. לא לעשן, לא לצרוך קפאין. הם מדכאי תיאבון.
2. להתחיל לאכול כמה שיותר מוקדם בבוקר, ועד הכי מאוחר בערב.
3. לאכול הרבה פחמימה.
4. לאכול מזון דחוס קלורי, אפשר אם תרצה גם ג'אנק.
5. להקדיש לארוחה את הזמן שלה, לא לאכול תוך כדי שאתה יוצא מהבית.
6. פחות ירקות.
7. תקבע ארוחה טובה לעיתים קרובות, נגיד כל 4 שעות תאכל ארוחה ממש.

לאכול בריא לא תורם לעלות במשקל, כי על פי רוב מזון בריא פחות דחוס קלורית.
כבודו שכח את 8 שזה מעל הטבע ... המיץ גזר המפורסם

אבל מבחינת זמן עבודה.ענינים
מה לעשות שאין לאנשים זמן

אוקיי. הבעיה היא זמן.
מה מונע ממך להכין דברים שלא דורשים זמן הכנה וקל לך לאכול?
מה מונע ממך להכין אוכל מראש לכמה ימים?

תמצא את זה ותנסה לפתור את זה.

זה יכול להיות דרך ניהול לו"ז יעיל יותר או ניסוי מתכונים שחדשים לך.
זה נאמר בהנחה שההתנהלות היומיומית שלך היא שפויה, ולא עבודה של 14 שעות ביום נניח.

יופי, מצאת בעיה נוספת. גם אותה אפשר לפתור:
תנסה לבצע כמה החלפות בתפריט שלך ולעבור למזונות עם ערך קלורי גבוה יותר ל-100 גרם. ככה בנפח קטן יהיה לך קל לאכול יותר קלוריות.

למשל,
בורגול להחליף בפסטה או פתיתים, לחם קל להחליף בפיתה או בכל לחם רגיל עם 250 קלוריות ל-100 גרם פלוס מינוס, חזה עוף להחליף בפרגית, ביצה קשה להחליף בחביתה, גבינה 3% להחליף ב-5% או 9%.

אלו רק דוגמאות, אתה יודע מה אתה אוכל, קח את טבלאות הערכים התזונתיים של המזונות שלך ותראה האם קיים מזון דומה להם עם מעט יותר קלוריות.

• פותח/ת השרשור
מודה לכולם על העצות המון תודה העשה פה כמה מעצות החברים
אוקיי. הבעיה היא זמן.
מה מונע ממך להכין דברים שלא דורשים זמן הכנה וקל לך לאכול?
מה מונע ממך להכין אוכל מראש לכמה ימים?

תמצא את זה ותנסה לפתור את זה.

זה יכול להיות דרך ניהול לו"ז יעיל יותר או ניסוי מתכונים שחדשים לך.
זה נאמר בהנחה שההתנהלות היומיומית שלך היא שפויה, ולא עבודה של 14 שעות ביום נניח.

יופי, מצאת בעיה נוספת. גם אותה אפשר לפתור:
תנסה לבצע כמה החלפות בתפריט שלך ולעבור למזונות עם ערך קלורי גבוה יותר ל-100 גרם. ככה בנפח קטן יהיה לך קל לאכול יותר קלוריות.

למשל,
בורגול להחליף בפסטה או פתיתים, לחם קל להחליף בפיתה או בכל לחם רגיל עם 250 קלוריות ל-100 גרם פלוס מינוס, חזה עוף להחליף בפרגית, ביצה קשה להחליף בחביתה, גבינה 3% להחליף ב-5% או 9%.

אלו רק דוגמאות, אתה יודע מה אתה אוכל, קח את טבלאות הערכים התזונתיים של המזונות שלך ותראה האם קיים מזון דומה להם עם מעט יותר קלוריות.
תודה רבה על העצה הנכבדת.יש לי שאלה קטנה .לגבי גיינר שאלה כללית האם אדם יכול להיות אלרגי לרכיבים?עד מצב של שוק?או שזה רק אלרגיה ללקטוז חלב
תודה

לגבי גיינר שאלה כללית האם אדם יכול להיות אלרגי לרכיבים?עד מצב של שוק?

אם יש לך אלרגיות למזון אני ממליץ לך בחום להתייעץ עם הרופא שלך לפני נטילה של כל תוסף תזונה, כולל גיינר.
בגיינרים רבים יש חלב, ביצים או לפחות שאריות שלהם. בפסי ייצור רבים יש גם שאריות של מזונות אחרים, נניח בוטנים ואגוזים.

לחלק באוכלוסייה יש אלרגיה לחלב/ביצים/בוטנים/אגוזים ועבור חלק מהם זה גם יכול להגיע עד כדי מצב של שוק אנפילקטי ומוות.

באופן הגיוני, אתה אמור לדעת למה אתה אלרגי ולמה לא, כך שאני לא מבין מאיפה השאלה מגיעה.

זאת לא המלצה שאני אוהב לתת אבל במקרה שלך חלב והרבה ממנו הוא 'nectar of the gods'.

מעבר לזה, תאכל מאכלים שקל לדחוף כמו ביצים, פרגיות, גבינה לבנה/קוטג' - מקורות חלבון.
פסטה, פירה, לחם - פחמימות.
חמאת בוטנים, שקדים, קשיו לשומן.

לא כזה מסובך והרבה יותר קל ממה שאתה חושב.

אם אתה עובד הרבה שעות תכין אוכל מראש לכמה ימים וקח איתך לעבודה.

עוד משהו שאני אוהב לעשות כשאני לחוץ בזמן זה שייק שמבוסס על 600 מ"ל חלב, 2 סקופים של חלבון, 2 יוגורט יווני, בננה, שיבולת שועל, קצת חמאת בוטנים ואתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך אלרגיות למזון אני ממליץ לך בחום להתייעץ עם הרופא שלך לפני נטילה של כל תוסף תזונה, כולל גיינר.
בגיינרים רבים יש חלב, ביצים או לפחות שאריות שלהם. בפסי ייצור רבים יש גם שאריות של מזונות אחרים, נניח בוטנים ואגוזים.

לחלק באוכלוסייה יש אלרגיה לחלב/ביצים/בוטנים/אגוזים ועבור חלק מהם זה גם יכול להגיע עד כדי מצב של שוק אנפילקטי ומוות.

באופן הגיוני, אתה אמור לדעת למה אתה אלרגי ולמה לא, כך שאני לא מבין מאיפה השאלה מגיעה.
לא אלרגי לכול מה שאמרת ברוך השם
אבל הבנתי שיש שם עוד ממתיקים.וחומצות אמינו למינהם
יכול שבנאדם מפתח אלרגיה ללקטוז או שזה גנטי?
תודה
זאת לא המלצה שאני אוהב לתת אבל במקרה שלך חלב והרבה ממנו הוא 'nectar of the gods'.

מעבר לזה, תאכל מאכלים שקל לדחוף כמו ביצים, פרגיות, גבינה לבנה/קוטג' - מקורות חלבון.
פסטה, פירה, לחם - פחמימות.
חמאת בוטנים, שקדים, קשיו לשומן.

לא כזה מסובך והרבה יותר קל ממה שאתה חושב.

אם אתה עובד הרבה שעות תכין אוכל מראש לכמה ימים וקח איתך לעבודה.

עוד משהו שאני אוהב לעשות כשאני לחוץ בזמן זה שייק שמבוסס על 600 מ"ל חלב, 2 סקופים של חלבון, 2 יוגורט יווני, בננה, שיבולת שועל, קצת חמאת בוטנים ואתה מסודר.
תודה רבה.אם שיבולת שועל יש לי קצת בעיה.וחלב אני לא שותה הרבה
אבל אקח מכאן תהמלצות שלך
תודה רבה.אגב מה דעתך על הבקבוקים של המשקהgo?

• פותח/ת השרשור
מה זה פוש?
תפסיק לחפש פתרונות קסם
לא פתרונות קסם.אמרת שזה יקר.אז אפשר להתחיל לנסות אם זה במקום גיינר בתור התחלה
כמה לדעתך צריך מבחינת המימדים כדי להגיד לפלוס קלורי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית