אקנה בעקבות סייקל

Scheisse

משתמש מתחיל
73
13
נק' מוניטין:
20
73
13
אהלן,
אני כרגע באמצע שבוע 11 סייקל 1 של טסט 500 מג אנטט (אחרי שבוע 8 שילבתי NPP 300 שבועי)
יש לי אקנה שהתפרץ כתוצאה מהסייקל, בן 22 - באיזור הכתפיים, טרפזים, צוואר, גב עליון, יד עליונה (קרוב ליד האחורית)
כמובן שלקחתי חוסמי אסטרוגן וכנראה בגלל ששיחקתי עם זה זה קרה - בהתחלה הייתי לוקח אחרי הזריקה השלישית כדור פעמיים בשבוע ואז החלטתי לקחת חצי כדור פעמיים בשבוע ואז החלטתי לרדת לקחת רק אחרי שאני מרגיש תסמינים של אסטרוגן גבוה) ואז אחרי האקנה חזרתי לקחת חצי כדור פעמיים בשבוע וכששילבתי דקה קצר עליתי לכדור פעמיים בשבוע (ארימדיקס)
אני מתכנן להריץ את הסייקל 16 שבועות
כבר בערך חודש משתמש בסבון שמיועד לאקנה שקניתי ב IHERB אבל אין לזה השפעה מספיק חזקה. התחלתי השבוע גם retavit 0.5% אבל יש כל כך הרבה פצעים שהקרם הזה ייגמר תוך שבוע במקום חודש
אני רוצה להתחיל לשלב ראקוטן כרגע (לקחתי פעמיים ראקוטן בחיים) 10MG ולראות איך זה ישפיע עליי (מ"ג 86)
כשהיתיי נער לקחתי פעם אחת 40MG זה בלתי אפשרי להתאמן על זה (שקלתי אז באיזור 70), וכשלקחתי פעם שניה 20 כן הצלחתי להתאמן אבל היה די קשה.(מניח ששקלתי אז 75) - זה היה לפני שנתיים או שלוש והיה לי פצעים באיזור החזה והעלים הכל על 20MG
לנושא מה דעתכם על לשלב ראקוטן בזמן סייקל ובזמן הPCT? ואיך אפשר למנוע פצעים בסייקל הבא או לפחות את מרביתם?

נערך לאחרונה:
תסיים את הסייקל.
תעשה פיסיטי .
ואז ראקוטן.

אין קשר לחוסמי אסטרוגן.

סה"כ זה גנטי יש אנשים שיש להם אקנה כבר בשבוע השלישי רבעי של הסייקל ויש כאלו שחיים על b&c ואפילו גרם וחצי של טסט בשבוע לא מוציא להם פצע אחד.

• פותח/ת השרשור
תסיים את הסייקל.
תעשה פיסיטי .
ואז ראקוטן.

אין קשר לחוסמי אסטרוגן.

סה"כ זה גנטי יש אנשים שיש להם אקנה כבר בשבוע השלישי רבעי של הסייקל ויש כאלו שחיים על b&c ואפילו גרם וחצי של טסט בשבוע לא מוציא להם פצע אחד.
כן האקנה התחיל שבוע 3 של הסייקל.
למה לחכות עם הראקוטן עד לסוף ה PCT? זה אומר עד סוף ינואר וזה אומר שהראקוטן ימשיך עד הקיץ. מעדיף להתחיל שימשיך רק בחורף. השאלה אם יש בעיה כלשהי לשלב עם PCT\חומרים

תסיים את הסייקל.
תעשה פיסיטי .
ואז ראקוטן.

אין קשר לחוסמי אסטרוגן.

זה מה שאני אמרתי לו.

כן האקנה התחיל שבוע 3 של הסייקל.
למה לחכות עם הראקוטן עד לסוף ה PCT? זה אומר עד סוף ינואר וזה אומר שהראקוטן ימשיך עד הקיץ. מעדיף להתחיל שימשיך רק בחורף. השאלה אם יש בעיה כלשהי לשלב עם PCT\חומרים
כמו שאמרתי לך, עדיף כמה שפחות עומס וחומרים על הגוף במכה אחת, במיוחד ראוקטן, אם היית בקרוז הייתי אומר סבבה אבל יש לך עוד המשך סייקל לפניך וPCT עדיף גם שתגיע למצב הכי גרוע שאפשר לפני שתתחיל ראוקטן.

טוב הלכתי לרופא קיבלתי 20mg ראקוטן.
כנראה אחצה לשתיים ואתחיל עם 10 יומי

אני כרגע על 750 טסט + 450 דקה + gh היה גם דיבול בחודש הראשון.
הולך להוסיף טרן על חשבון הפחתה בדקה.

לא בא להתברב על מה אני לוקח אלא יותר רוצה לחדד נקודה מה לא כדאי לקחת :

לקחת ראקוטן במהלך סייקל אין לי אמוץ !
בהצלחה

זה גם לא יעזור לך .
סביר להניח שברגע שתסיים את הראקוטן ותתחיל פיסיטי יעבור זמן יהיה בלאגן הורמונלי בגוף שוב ואז האקנה יחזור שוב.

בהצלחה

זה גם לא יעזור לך .
סביר להניח שברגע שתסיים את הראקוטן ותתחיל פיסיטי יעבור זמן יהיה בלאגן הורמונלי בגוף שוב ואז האקנה יחזור שוב.
הייתי בטוח שאתה כרגע בקרוז, איך מתקדם הסייקל עד כו ?

הייתי בטוח שאתה כרגע בקרוז, איך מתקדם הסייקל עד כו ?
חודש וחצי כמעט בפנים.
סביר יש כול עליה במשקלים נפיחות
עליתי 5-7 אחוז בכוח.
במשקל גוף עליתי 3-4 קילו אבל לא יבש

• פותח/ת השרשור

בהצלחה

זה גם לא יעזור לך .

האמת שעברתי על המון accutane protocols while on cycle בreddit
המון המון אנשים עשו low dose של ראקוטן בזמן סייקל (10/20MG יומי) ולא דיווחו על תופעות לוואי משמעותיות.
הרופא שלי כמובן התעקש על 80MG ואני התעקשתי ובסוף הצלחתי להוציא ממנו 20MG. אני אקח פעם ביומיים

האמת שעברתי על המון accutane protocols while on cycle בreddit
המון המון אנשים עשו low dose של ראקוטן בזמן סייקל (10/20MG יומי) ולא דיווחו על תופעות לוואי משמעותיות.
הרופא שלי כמובן התעקש על 80MG ואני התעקשתי ובסוף הצלחתי להוציא ממנו 20MG. אני אקח פעם ביומיים
העניין הוא כמו שכבר אני אמרתי לך ושנאמר מעלי זה שסבבה זה יעזור לך כרגע בזמן הסייקל, אבל כשתהיה בpct שוב הגוף ישתגע והסיכוי שיצאו לך עוד יותר פצעים הוא גבוהה, לכן עדיף לסיים הכל ואז להשתמש

• פותח/ת השרשור
העניין הוא כמו שכבר אני אמרתי לך ושנאמר מעלי זה שסבבה זה יעזור לך כרגע בזמן הסייקל, אבל כשתהיה בpct שוב הגוף ישתגע והסיכוי שיצאו לך עוד יותר פצעים הוא גבוהה, לכן עדיף לסיים הכל ואז להשתמש

דווקא אני חושב שהראקוטן יכול למנוע את העניין שהגוף ישתגע ב PCT במיוחד שיש עוד חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית