הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם כדאי לפנות למאמן כדי לקבל תפריט תזונה? האם נדרש לבצע כל הזמן מסה-חיטוב-מסה-חיטוב?

Ophirui3455

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
37
46
7
אני בן 26, מתאמן במכון כושר בערך 4 שנים( עושה abc) , עולה במסה, אך קשה לי להתחטב.
השאלה היא כזאת: האם כדאי ללכת למאמן אישי שיתן לי תפריט מסודר? והאם אחרי שאגיע לגוף המיוחל וארצה להישאר באותו המראה של הגוף המיוחל, זה אפשרי? או שתמיד צריך לעשות מסה חיטוב מסה חיטוב מסה חיטוב.

תודה רבה לעונים!!!!! ואמוס חיפה

כמו שעדיף שלא תלך לתזונאי בשביל רשימת תרגילים לחדר כושר (תוכנית אימון), אז ככה לא כדאי ללכת למאמן שיתן לך תפריט.
ירוק עולה!

אפשר ללכת לאיש מקצוע ואפשר לנסות לבד.

כנראה שעם איש מקצוע זה יקח פחות זמן ויהיה יותר אופטימלי אבל זה שיקול שלך של עלות מול תועלת.

יש מאמנים שעושים ליווי אימונים ותזונה באונליין (ג.נ-אני בניהם), וגם יש לך את הייעוץ פה בפורום שהוא מעולה.

בהצלחה, ואמוס חיפהל׳ה 🙃

• פותח/ת השרשור

כנראה שעם איש מקצוע זה יקח פחות זמן ויהיה יותר אופטימלי אבל זה שיקול שלך של עלות מול תועלת.

יש מאמנים שעושים ליווי אימונים ותזונה באונליין (ג.נ-אני בניהם), וגם יש לך את הייעוץ פה בפורום שהוא מעולה.

בהצלחה, ואמוס חיפהל׳ה 🙃[/QUOT

בהצלחה, ואמוס חיפהל׳ה 🙃
אבל השאלה שלי אם צריך כמו פנאט להידבק לתפריט? ואז שמגיעים לגוף המיוחל, שוב צריך לעשות מסה? ואם טוב לי באיך שאני נראה ? איך אני שומר תמיד על הגוף שאני רוצה?
כמו שעדיף שלא תלך לתזונאי בשביל רשימת תרגילים לחדר כושר (תוכנית אימון), אז ככה לא כדאי ללכת למאמן שיתן לך תפריט.
ירוק עולה!
ניסיתי לבד אחיייי, זה לא הולך לי, יש לי מסה אבל אני לא מחוטבבבבב והשאלה אם אפשר להישאר מחוטב תמיד, ולא לעשות מסה/חיטוב, מסה/חיטוב וחוזר חלילה.

בוגדן פלאניץ עולהה עולהההה הסרבייי שלנוווו

אבל השאלה שלי אם צריך כמו פנאט להידבק לתפריט? ואז שמגיעים לגוף המיוחל, שוב צריך לעשות מסה? ואם טוב לי באיך שאני נראה ? איך אני שומר תמיד על הגוף שאני רוצה?

לטעמי ליווי טוב נותן לך תפריט ואופציות לכל מקרה שלא יהיה ובשיתוף פעולה אפשר לנהל אחלה אורח חיים בשילוב תזונה שלא יחסר לך כלום.

מבחינת שימור אין שום בעיה להיות על ניטראלי.

מסה-חיטוב-מסה-חיטוב זה תהליך כך כך מפגר ומיושן.
תשאר באחוז שומן יחסית נמוך ואסטתי רוב השנה, תקפיד לעלות נקי ותחשוב על הטווח הארוך.
תחטב אולי מדי פעם רק כשצריך.

תשאר באחוז שומן יחסית נמוך ואסטתי רוב השנה, תקפיד לעלות נקי ותחשוב על הטווח הארוך.

ממש לא מסכים איתך,
בתהליך מסה-חיטוב וחוזר חלילה יש לך פוטנציאל להתקדם יותר (היפרטרופיה) מאשר להיות עם אחוז שומן נמוך כל השנה עם פלוס קלורי קטן.
בכלל כל הקביעות האלה מפגרות מהשורש, חשוב לך להיות "אסתטי" רוב הזמן? לבריאות כפרה. (לא שלהיות במסה זה בהכרח אומר שתיראה כמו ריפטו...בוא)
לכל אחד יש מטרות שונות ודרכים שונות בדרך למטרה שלו

• פותח/ת השרשור
ממש לא מסכים איתך,
בתהליך מסה-חיטוב וחוזר חלילה יש לך פוטנציאל להתקדם יותר (היפרטרופיה) מאשר להיות עם אחוז שומן נמוך כל השנה עם פלוס קלורי קטן.
בכלל כל הקביעות האלה מפגרות מהשורש, חשוב לך להיות "אסתטי" רוב הזמן? לבריאות כפרה. (לא שלהיות במסה זה בהכרח אומר שתיראה כמו ריפטו...בוא)
מבין מה אתה אומר, הכוונה שרירי, אבל גם די חטוב.
המסה/חיטוב,מסה/חיטוב זה מייאש אותי ומוריד לי את המוטיבציה. אתה חושב שמאמן אישי יעזור לי בזה?
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, המסה חיטוב מסה חיטוב, זה מייאש אותי! וכושר זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם אחרי מכבי חיפה . אני פשןט רוצה להגיע לגוף
המיוחל, ולהישאר ניטרלי, האם זה אפשרי ?

מבין מה אתה אומר, הכוונה שרירי, אבל גם די חטוב.
המסה/חיטוב,מסה/חיטוב זה מייאש אותי ומוריד לי את המוטיבציה. אתה חושב שמאמן אישי יעזור לי בזה?
אתה לא חייב מסה-חיטוב... אפשר להיות במסה נצחית עם פלוס קטן אם זה מה שיותר מתאים לך .
מאמן יעזור לך באימונים, בקשר לתזונה אפשר ללמוד לבד את העקרונות או לפנות לתזונאי שזה גם התפקיד שלו
אני פשןט רוצה להגיע לגוף
המיוחל, ולהישאר ניטרלי, האם זה אפשרי ?
בטח למה לא ?
ה"בעיה" שאתה מגיע לגוף המיוחל אז יכו להיפתח לך יותר התאבון... זה לא בהכרח ייעצר שם זאת הכוונה
ולהיות בניטרלי לא יעזור לך לשמור על מה שהשגת לאורך זמן

ממש לא מסכים איתך,
הבעיה שרוב האנשים איפשהו במסה מתפזרים והופכים לשקי ח*א מהלכים.
לא אמרתי 'אל תהיה בפלוס קלורי'. אמרתי תעלה לאט ובזהירות, זה עדיף לטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
מעדיף לא *הרבה* שרירים, ומחוטב, מאשר מלא שרירים, וכרס.
זו הכוונה ולשם אני שואף! ולהישאר תמיד ככה, החיטוב מסה מייאש אותי לגמרי, זה מאד קשה,מה גם שאני גם לומד וגם עובד, אני משקיע מאד בכושר ובתזונה, אבל פשוט רוצה להגיע כבר לגוף מחוטב עם קצת שרירים, וזהו ולהישאר ניטרלי.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית