הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סיום סייקל 1, והתחלת סייקל שני

shox558

משתמש מתחיל
29
9
נק' מוניטין:
17
29
9
אהלן חברה שבוע טוב לכולם,
נמצא כרגע בשבוע 12 של סייקל 1 שלי, שמורכב מ 500 מ"ג טסט אנטט זריקה כל 3.5 ימים.
לאחר שלמדתי "לשלוט" באסטרוגן שלי והבנתי מה מינון הארימידקס שאני צריך לכמות כזו של טסט, החלטתי להוסיף בשבוע ה 9 טורינבול 40 מ"ג כל יום עד סיום הסייקל (מתכונן 16 שבועות סך הכל).

השאלה שלי היא כזו - אני מתכנן מאוד לעלות על עוד סייקל, ואולי אפילו יחסית "די מהר".. (בוא נגיד ככה חודש אחרי בדיקות דם תקינות), השאלה שלי היא עדיף לי לעשות קרוז של חודש שתיים ואז להתחיל את הסייקל הבא? או לעשות PCT מלא, לחכות לבדיקות דם תקינות ולעלות שוב על סייקל?

עריכה: כמה דברים חשובים שכדאי לציין ושכחתי - בן 24, והחשש העיקרי מקרוז הוא פשוט עניין של פגיעה קבועה בפוריות (לעתיד כמובן, לא רואה את עצמי מביא \ מנסה להביא ילד בשנתיים שלוש הקרובות)

קרוז זה 10 שבועות לפחות, ולא חודש חודשיים אחרת איבדת את הפואנטה של לעשות קרוז, המטרה לתת לרצפטורים להירגע כדי לקבל כמה שיותר אפקט מהבלאסט השני בנוסף לתת למערכות שונות בגוף להתאושש כבד כליות תאי דם אדומים ועוד
אם זה סייקל ראשון, הייתי מסיים אותו עושה pct מלא, מחכה תקופה של 4-5 חודשים ואז מחליט יחסינו לאן, אם בכלל אתה רוצה עוד סייקל

קרוז זה 10 שבועות לפחות, ולא חודש חודשיים אחרת איבדת את הפואנטה של לעשות קרוז, המטרה לתת לרצפטורים להירגע כדי לקבל כמה שיותר אפקט מהבלאסט השני בנוסף לתת למערכות שונות בגוף להתאושש כבד כליות תאי דם אדומים ועוד
אם זה סייקל ראשון, הייתי מסיים אותו עושה pct מלא, מחכה תקופה של 4-5 חודשים ואז מחליט יחסינו לאן, אם בכלל אתה רוצה עוד סייקל

בקרוז הוא גם אשמור על התוצאות
ועדיין יהיה ברמה סופר פזיולוגית . והוא אפילו ימשיך להתקדם . ברור שעדיף לך קרוז . במידה ואתה דוחף לגוף רק טסט ולא משגע אותו עם תרופות אז לך על זה כולה טסט

קרוז זה 10 שבועות לפחות, ולא חודש חודשיים
ידידי היקר 10 שבעות זה חודשיים !
דבר שני מי קבע שקרוב צריך להיות 10 שבעות ולא 7 ???
אני מתכנן מאוד לעלות על עוד סייקל,
סימפטומים של התחלת התמכרות
קרוז של חודש שתיים ואז להתחיל את הסייקל הבא? או לעשות PCT מלא
קרוז = אני לא יורד מסייקל בכלל ממשיך כל הזמן להיות על סטרואידים
פיסיטי = בין סייקל לסייקל אני עושה הפסקה

*כך בחשבון שאחרי הקרוז בא בלאסט ואחרי בלאסט צריך עוד קרוז וככל שעובר הזמן פחות ופחות יש רצון לחזור להיות טבעי... והנה אצה מוצא את עצמך חיי מספר שנים על סטרואידים וכל מה שבא עם זה... דובר רבות על כך.

תחליט לבד מה בא לך לעשות

• פותח/ת השרשור

*כך בחשבון שאחרי הקרוז בא בלאסט ואחרי בלאסט צריך עוד קרוז וככל שעובר הזמן פחות ופחות יש רצון לחזור להיות טבעי... והנה אצה מוצא את עצמך חיי מספר שנים על סטרואידים וכל מה שבא עם זה... דובר רבות על כך.

תחליט לבד מה בא לך לעשות
אפשר לומר שאתה די צודק, פשוט יש לי מטרה בראש ואני לא רוצה לעצור לפני שאני מגיע אליה
התרחיש האופטימלי מבחינתי הוא שאחרי הבלאסט "הבא" (כביכול הסייקל ה 2) אני ארד עם PCT מלא ואעזוב את העולם הזה לכמה חודשים מאוד מאוד טובים

שוב השיקול המרכזי מבחינתי בין לצאת ל PCT מלא, או לעשות קרוז של חודשיים (10 שבועות לצורך העניין סבבה?) עד לבלאסט הבא - הוא עניין הפגיעה בפוריות שלא הצלחתי למצוא על זה תשובה חד משמעית

כי אין תשובה חד משמעית

פשוט יש לי מטרה

ומה יקרה למטרה אחרי הפיסיטי ???

כאלו אני מנסה לבין במשך שנה אתה תהיה בפיק - שיא השיאים - בנצ'ים 130 סקוטים 160 דד ליפט 180 ... אתה הולך בחדר כושר כולך שרירי חטוב חזק כולם דופקים מבטים
מחוץ לחדר כושר אתה חרמן מרגיש בגג העולם לא עייף אנרגטי....

ואז אתה תגיד לעצמך : טוב זהו מספיק עם הכיף עושים פיסיטי -
חוזרים לבנץ של 100 סקווץ 120 דדליפט 150...
בי ביי למראה השרירי/ורידי וחטוב....
שלום וברכה לחוסר חרמנות , לעייפות, לחוסר כוח באימונים ...

ככה בקלות אתה תחזור להיות טבעי אחרי סייקל של שנה אם בכלל יהיה שנה ואולי המטרה תשתנה תוך כדי הסייקל כבר יארך עשור ....

תחליט לבד מה בא לך לעשות

כי אין תשובה חד משמעית

כאלו אני מנסה לבין במשך שנה אתה תהיה בפיק - שיא השיאים - בנצ'ים 130 סקוטים 160 דד ליפט 180 ... אתה הולך בחדר כושר כולך שרירי חטוב חזק כולם דופקים מבטים

ככה בקלות אתה תחזור להיות טבעי אחרי סייקל של שנה אם בכלל יהיה שנה ואולי המטרה תשתנה תוך כדי הסייקל כבר יארך עשור ....

מה קרה לטסט זה לא קסם ? תתאמו גרסאות לפחות

• פותח/ת השרשור
כי אין תשובה חד משמעית

שאלת מה יקרה למטרה - המטרה שיש לי בראש היא לא מטרה שאי אפשר לתחזק ולשמור עליה בלי חומרים - מדובר בסך הכל על 10 ~ 11 12 אחוז שומן על משקל של 5 ק"ג מעל הגובה, זה לא משהו שמצריך שימוש בחומרים, אפשר לומר שזה יותר בשביל "לזרז" את התהליך
המשטר תזונה ואימונים שלי הוא ברמה גבוהה מאוד

אני לא מחפש להיות 100 קילו על 8% שומן או כל מיני דברים הזויים שבלי TRT קבוע וכמה בלאסטים טובים בשנה אני לא אוכל לשמור עליו

טסט זה לא קסם, הוא מדבר בהנחה שפותח האשכול עם תזונה אדוקה, משטר אימונים נכון ומתאים , בשילוב עם טסט התוצאות מדברות בעד עצמם.
בדיוק התזונה ואימונים שלי הם ברמה של 95% ללא טעויות אפשר לומר

אפשר להיות שרירי וחטוב
ולהרים 130 גם מבלי לקחת חומרים

כל עניין הרצפטורים הוא שטות מוחלטת ,אם זה היה נכון אנשים לא היו נשארים בבלאסטים מופרכים של חודשים ארוכים.

כל עניין הרצפטורים הוא שטות מוחלטת ,אם זה היה נכון אנשים לא היו נשארים בבלאסטים מופרכים של חודשים ארוכים.
אני בוחר שלגמרי לא להסכים איתך, מה שאתה כותב כאן מנוגד למדע באופן מוחלט

אני בוחר שלגמרי לא להסכים איתך, מה שאתה כותב כאן מנוגד למדע באופן מוחלט

ברו סיינס זה לא מדע אמיתי ,הסיבה שמפסיקים היא כי מתישהו עיקרון התמורה הפותחת נכנס לפעולה והסטרס על הגוף גדול מהרווחים ,אם לא אכפת לך מהבריאות שלך אתה יכול לעשות בלאסט של שנים רצוף בלי לרדת לרגע ,רצפטורים תפוסים עלק .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית