הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סיום סייקל 1, והתחלת סייקל שני

shox558

משתמש מתחיל
29
9
נק' מוניטין:
17
29
9
אהלן חברה שבוע טוב לכולם,
נמצא כרגע בשבוע 12 של סייקל 1 שלי, שמורכב מ 500 מ"ג טסט אנטט זריקה כל 3.5 ימים.
לאחר שלמדתי "לשלוט" באסטרוגן שלי והבנתי מה מינון הארימידקס שאני צריך לכמות כזו של טסט, החלטתי להוסיף בשבוע ה 9 טורינבול 40 מ"ג כל יום עד סיום הסייקל (מתכונן 16 שבועות סך הכל).

השאלה שלי היא כזו - אני מתכנן מאוד לעלות על עוד סייקל, ואולי אפילו יחסית "די מהר".. (בוא נגיד ככה חודש אחרי בדיקות דם תקינות), השאלה שלי היא עדיף לי לעשות קרוז של חודש שתיים ואז להתחיל את הסייקל הבא? או לעשות PCT מלא, לחכות לבדיקות דם תקינות ולעלות שוב על סייקל?

עריכה: כמה דברים חשובים שכדאי לציין ושכחתי - בן 24, והחשש העיקרי מקרוז הוא פשוט עניין של פגיעה קבועה בפוריות (לעתיד כמובן, לא רואה את עצמי מביא \ מנסה להביא ילד בשנתיים שלוש הקרובות)

אני בוחר שלגמרי לא להסכים איתך, מה שאתה כותב כאן מנוגד למדע באופן מוחלט
תספר את זה לבודי בילדרים שחיים על "גיר כל השנה"
זה לא בלאסט זה סייקל רצוף עם החלפת מינונים וחומרים
אפשר להיות שרירי וחטוב
ולהרים 130 גם מבלי לקחת חומרים
זה לא הנקודה, סתם רשמתי משקל מסויים יכולתי גם לרשום 750 באותה המידה.
מה שחשוב זה להבין את הרעיון המרכזי.

ואגב אם אתה שוקל 75 קילו זה לא פשוט לדחוק 130 גם עם סייקל
המטרה שיש לי בראש
מה שמצחיק עם מטרות - מטרה זה עניין זמני היום אתה רוצה משהו אחד כשאתה משיג אותו זה כבר לא ממש מספק אז אתה רוצה משהו אחר.

כן.. אם אתה איזה פריק גנטי.

לא בדיוק אני למשל הבנץ שלי ממש גבוהה אני כרגע עם דלקת בכתף הייתי עושה 120 ל7 חזרות .
אבל יש תרגילים שאני חלש יותר כמו סקוואט
ואני לא נראה כזה וואו
כאילו אני די גדול יחסית ... אבל רואים שאני טבעי השרירים שלי עדיין לא נראים mature הם עדיין עגולים ואין וסקולריות וגם אם יש זה בקטנה הכלי דם שלי דקים ממש .
הם כן קשים כמו אבן אבל זה פשוט נראה גרוע .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית