הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה לאמסטרדם

Black Beard of Death

משתמש קבוע
1,660
2,060
נק' מוניטין:
1,093
1,660
2,060
תכננתי לטוס לאמסטרדם בין ה02 לדצמבר ועד ה06 לדצמבר, אבל בדיוק הודיעו על כניסה לסגר חלקי למשך שלושה שבועות (סגירת מסעדות וברים בשעה 20.0).
מהניסיון של אנשים שהיו פה באמסטרדם, עד כמה זה ישפיע על הטיול? שווה לדחות בשבוע?

• פותח/ת השרשור
והסגר הוא לשבוע כאילו?
תזכור שהם גם יכולים להאריך אותו..

גם נכון
מהיום עד ה03.12
אולי זאת מחשבה עקומה, אבל יש מצב שבגלל שהם הראשונים להדק קצת את ההגבלות המצב שם יהיה הכי 'בטוח' בעתיד מבחינת הנחיות והגבלות.

תגידו, כדי לטוס ולחזור לטורקיה, מבחינת תו ירוק חיסונים וכל זה, מישהו יודע להגיד מה הפרוצדורה?

תגידו, כדי לטוס ולחזור לטורקיה, מבחינת תו ירוק חיסונים וכל זה, מישהו יודע להגיד מה הפרוצדורה?
״בכלא הטורקי, מאמין מור שדבר לא השתנה. הוא תיאר אגפים קטנים של עד 21 אסירים, שמקבלים רבע סיר אוכל ביום ומעט מים דרך אשנב הדלת. על האוכל והמים, לדבריו, האסירים רבים כדי לשרוד. "יש אולרים בכלא וכלי לחימה אחרים שמוברחים פנימה״

בהצלחה

״בכלא הטורקי, מאמין מור שדבר לא השתנה. הוא תיאר אגפים קטנים של עד 21 אסירים, שמקבלים רבע סיר אוכל ביום ומעט מים דרך אשנב הדלת. על האוכל והמים, לדבריו, האסירים רבים כדי לשרוד. "יש אולרים בכלא וכלי לחימה אחרים שמוברחים פנימה״

בהצלחה
מי ישים אותי בכלא שם חחחחחחח, אני עם עיניים ירוקות ותספורת של בן דוד, הם יחשבו שאני משלהם יאח חחחחח

מה שאתה חושב אח
לדעתי עכשיו הם יסתכלו על כל ״ישראלי״ בזכוכית מגדלת..
עוד בביקורת הגבולות אתה ״תרגיש את זה״
יש לי חברים מתחום הזהב,שאנשי הקשר הטורקיים שלהם,אמרו להם שעדיף לא להגיע

מה שאתה חושב אח
לדעתי עכשיו הם יסתכלו על כל ״ישראלי״ בזכוכית מגדלת..
עוד בביקורת הגבולות אתה ״תרגיש את זה״
יש לי חברים מתחום הזהב,שאנשי הקשר הטורקיים שלהם,אמרו להם שעדיף לא להגיע
זה למה צריך דרכון זר חביבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית