הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Sbd vs pioneer

• פותח/ת השרשור dizzy
  • פורסם בתאריך

dizzy

משתמש מתחיל
47
11
נק' מוניטין:
11
47
11
מה קורה חברה
אני רוצה לקנות חגורה 13 איכותית אין לי בעיה להשקיע גם 200 דולר כי חגורה לא קונים כל יום 😃
השאלה בפיונר לוקחים 150 דולר בערך בלי משלוח ובלי מע״מ(משלוח בערך 50-60 דולר)
13mm Thick - Stock Lever Belt-Black

SBD לוקחים 179 דולר והם רושמים ״tax included”
ומשלוח dhl express (תקנו אותי אם אני טועה הם לוקחים מעמ גבוהה יותר מכולם ודמי אחסנה ועוד ועוד) השאלה אם זה באמת כולל מיסים או שזה רק לארה״ב ?
13mm Lever Belt

אשמח לדעת מה אתם הייתם בוחרים וממליצים 😃

נשמע לי קצת תמוהה שזה כולל מס חחח
אל תשכח שמס != מע"מ, מכס וכל חבריו
לדוגמה הזמנתי ברכיות של SBD בסך של 500 שקל נראה לי כולל משלוח ונקסנתי בעוד קרוב ל200 שקל על כל המיסים והתוספות שמדינת ישראל לוקחת

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שמס != מע"מ, מכס וכל חבריו
Tax או מס יכול להיות גם מס מקומי.
תבדוק בתנאי השילוח לחול לגבי מס בהזמנות כאלה, עלויות שילוח ויבוא.

זה הקישור לתנאי משלוח שלהם
Shipping policy
אני פחות הצלחתי להבין מה הם מסבירים שם , אם מישהו מבין יותר ממני אשמח שישתף

זה הקישור לתנאי משלוח שלהם
Shipping policy
אני פחות הצלחתי להבין מה הם מסבירים שם , אם מישהו מבין יותר ממני אשמח שישתף
כן, זה כל מיני דברים שספציפים לכל מיני מדינות שבהם יש להם "OFFICIAL RETAILERS" שזה כביכול מפיצים רשמיים שהם עובדים איתם.
זה פחות רלוונטי, מה שרלוונטי לארץ זה שמשלוח עולה £80.00 ושזה יישלח דרך DHL EXPRESS ושהם יקנסו אותך באזור ה180 שקל.

• פותח/ת השרשור
כן, זה כל מיני דברים שספציפים לכל מיני מדינות שבהם יש להם "OFFICIAL RETAILERS" שזה כביכול מפיצים רשמיים שהם עובדים איתם.
זה פחות רלוונטי, מה שרלוונטי לארץ זה שמשלוח עולה £80.00 ושזה יישלח דרך DHL EXPRESS ושהם יקנסו אותך באזור ה180 שקל.

כן DHL זה עוקצים ראשיים , הזמנתי בעבר GYMSHARK ב 180 דולר לקחו לי 270 שקל !! זה למה אני מתלבט

כן DHL זה עוקצים ראשיים , הזמנתי בעבר GYMSHARK ב 180 דולר לקחו לי 270 שקל !! זה למה אני מתלבט
אם יש לך חברים שגם מזמינים הייתי ממליץ דווקא לעשות הזמנה משותפת בגלל שגם ככה קונסים במכס וגם ככה אתה משלם 80 פאונד משלוח

ואין כל כך איך להימנע מזה כשאתה מזמין מSBD

כשהזמנתי את האסבידי שלי זה לא היה כולל המעמ שלקחו לי כשזה הגיע לארץ ועוד כל מיני מסים של DHL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית