הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון -HCG

Davidsh9

משתמש מתחיל
41
10
נק' מוניטין:
3
41
10
טוב אז קודם כול שלום לכולם.
בעוד שבוע אני מתחיל סייקל ראשון בסיסי ופשוט (מחכה לבדיקות דם) מעדיף לבדוק שהכול תקין לפני שאני מתחיל.

הסייקל הוא בסיסי , בלי הרפתקאות - 500 טסט אנטט בשבוע מפוצל ל-2 (250 כול זריקה) כול 3.5 ימים.

בנוסף הצטיידתי בכול מה שצריך :
3 ויאלים של טסט
מזרקים ומחטים
ארימדקס
3 חבילות טמוקסיפן
פרגניל

קצת על עצמי :
בן 28 1.75 שוקל 90 מתאמן קרוב ל-4 שנים.

לגבי השאלות :
1.האם יש צורך להצטייד גם ב-כלומיד? או שטמוקסיפן מספיק.

2.בהקשר ל-AI , האם לשלב אותו במהלך הסייקל או רק שמתעוררות תופעות של אסטרוגן גבוהה?
עכשיו זה קצת תחום אפור למשהו מתחיל שלא בדיוק יודע תופעות של אסטרוגן חוץ מעיקצוצים בפיטמות..
בנוסף אני משער שאני יותר רגיש להמרה של אסטרוגן

יש לי ג'ינו ברמה די נמוכה מהילדות , התפתחתי מאוד מהר שהייתי ילד (בגיל 13 הייתי יכול לקנות כבר סיגריות בלי שהמוכר יחשוד 😆)
והייתי ילד עם עודף משקל וחוסר פעילות ספורטיבית (הלוואי והיה אפשר לתקן)
אני מניח שכתוצאה מרמות טסט גבוההות הייתה המרה לאסטרוגן וכך נוצר הג'ינו , היום אני קירח גנטית מניח שזה גם קשור לזה.
אז במקרה כזה מה ההמלצה שלכם?
בנוסף אני על אחוז שומן די גבוהה , בערך 20 מפעם אחרונה שבדקתי אז קחו את זה גם בחשבון.

3.לגבי HCG הדעות חלוקות וכן קראתי וקראתי ולא הגעתי למסקנה , האם להשתמש בפרגניל לאורך כול הסייקל או לתת "בלאסט" לפני ה-PCT?

באופן כללי תמיד הייתי בחור גדול והיה לי קל מאוד לעלות במסת שריר אבל לרדת באחוזי שומן היה לי תמיד קושי וסבל לעומת אחרים , אבל כול אחד עם היתרונות והחסרונות שלו
אני מנסה להביא כמה שיותר מידע כדי שתוכלו לתת לי תשובה.

תודה מראש לכולם.

בגלל שאתה באחוז שומן גבוה הייתי מציע לך להכנס לסייקל עם ארמידקס ,בטח שאתה חושד שיש רגישות וג'ינו נעורים .
כלומיד תרופה גרועה ומיותרת .
HCG אני לא רואה סיבה ממשית לקחת בזמן סייקל ,בטח בסייקל ראשון בסיסי של טסט בלבד ,אני לוקח רק בקרוזים לדוגמא.

כוריגון אני לוקח במהלך סייקל 500 יחידות פעמיים בשבוע 250 יחידות בזריקה.. זה באופן אישי מה שאני עושה.. עובד עם אוביטרל ממש נוח

בגלל שאתה באחוז שומן גבוה הייתי מציע לך להכנס לסייקל עם ארמידקס ,בטח שאתה חושד שיש רגישות וג'ינו נעורים .
כלומיד תרופה גרועה ומיותרת .
HCG אני לא רואה סיבה ממשית לקחת בזמן סייקל ,בטח בסייקל ראשון בסיסי של טסט בלבד ,אני לוקח רק בקרוזים לדוגמא.
לדעתך בסייקל כזה בסיסי במידה והוא לא מרגיש עקצוצים וכו'..כדאי לו להכניס ai במהלכו? בקטע מניעתי?

הייתי משלב ארימדיקס חצי כדור פעמיים בשבוע לפי מה שאתה מתאר
אבל לא הייתי נכנס לסייקל ראשון על 20% שומן אבל זה רק אני, עדיף לעשות חיטוב לרדת ל12% ואפילו לאבד שריר ופשוט לעלות בסייקל הכל מהר מאוד. גם בגלל המרה של טסט לאסטרוגן וגם כי הייתי מנצל את הסייקל הראשון למסה

א.ש גבוה=המרה גבוהה, טסט גבוה 500 ולא 300-400, כן כדי להינות מהסייקל ולא לבזבז את רובו על אסטרוגן גם אם זה לא ייתן סיידס כדי לקבל יותר גיינז
דעתי בלבד
אפשר פירוט על הפיסקה הזו..
תודה

• פותח/ת השרשור
הייתי משלב ארימדיקס חצי כדור פעמיים בשבוע לפי מה שאתה מתאר
אבל לא הייתי נכנס לסייקל ראשון על 20% שומן אבל זה רק אני, עדיף לעשות חיטוב לרדת ל12% ואפילו לאבד שריר ופשוט לעלות בסייקל הכל מהר מאוד. גם בגלל המרה של טסט לאסטרוגן וגם כי הייתי מנצל את הסייקל הראשון למסה

תודה
אשמח לעוד דעות בנוגע לנושא הזה.

הלוואי.
כלום כלום
יש לי פגישה עם האנדו בסוף החודש
אני גם לא על trt
kermit-the-frog-come-to-the-dark-side-imgflip-com-evil-52264680.png

לא הייתי נכנס לסייקל ראשון על 20% שומן אבל זה רק אני, עדיף לעשות חיטוב לרדת ל12%
מאיפה הסטיגמה הזאת שאסור לעשות סייקל ב20 א"ש ...
פשוט שטויות

סייקל אפשר לעשות גם ב20 אחוז שומן.
אם כבר להפך זה יעזור לו לרדת לכיון ה15 אש ותוך כדי הוא יעלה בשריר ויקבל שייפ יפה יותר.

לגבי תדירות הזריקות :

לא צריך ללכת לפי הטמטום של יום א בוקר יום רבעי ערב ..
ואם לא מסתדר לך יום רבעי ערב ?
אפשר א-ד בבקרים או ערבים או מתי שנוח לך
אפשר א-ה בבקרים או בערבים מתי שנוח לך
תכננת לתת ביום ד אבל פספסת את יום ד כי היתה בנסיעה תתן ביום ה
ושבוע הבא א - ד

הכל בסדר
לגבי פיסיטי בסוף.

רוצה פרוטוקול הכי מדוייק ?

הזרקת טסט פעם אחרונה - ממתין 3-4 ימים מתחיל פרגניל - לפי המינון שרשמת זה בסדר.
זורם איתו עוד שבועיים בערך.
מסיים....ישר מתחיל כלומיד + טומקסיפן
10 יום 2 כדור כא 10 יום כדור אחד.

זה יוצא שאת הכלומיד + תומקסיפן אתה מתחיל בערך שבועיים וחצי שלוש אחרי הזריקה האחרונה של הטבט

לגבי פרגניל באמצע הסייקל - לדעתי אין צורך.
לגבי ai באמצע הסייקל - לדעתי אין צורך אלא אם כן אתה מתחיל להרגיש נפיחות בחזה אחרי השבוע 4-5.

נקודה אחרונה -
לדעתי כן... לא מוכח ב 100 אחוז
אבל אין יותר פרגניל וזה בעיה להשיג אמיתי מכל מיני סיבות שלא אכנס לזה עכשיו - דובר על זה רבות.
ככה שיש מצב שזה מים.

ועוד סייקל ראשון- הבנאדם יעלה בשריר יתחטב ויתחזק משמעותית !

הסייקל הראשון זה הדבר הכי עוצמתי שקיים.
אי אפשר לשחזר את זה
כמו שכבר הבנת,אני פוזל לכיון..
יודע את ההשלכות וכו וכו
אני מתחיל מנקודה גרועה מבחינת המרקרים,ומצב פיזיולוגי..
כמה זה ישפיע אם וכאשר אקבל trt
והאם באמת אמפולה(250) נניח לשבועיים-שלושה
יתנו באמת את השינוי?
* כמובן שיש לשמור על שניה/מזון/ואימונים

• פותח/ת השרשור
פשוט שטויות

אם כבר להפך זה יעזור לו לרדת לכיון ה15 אש ותוך כדי הוא יעלה בשריר ויקבל שייפ יפה יותר.

לגבי תדירות הזריקות :

ושבוע הבא א - ד

הכל בסדר
לגבי פיסיטי בסוף.

זה יוצא שאת הכלומיד + תומקסיפן אתה מתחיל בערך שבועיים וחצי שלוש אחרי הזריקה האחרונה של הטבט

לגבי ai באמצע הסייקל - לדעתי אין צורך אלא אם כן אתה מתחיל להרגיש נפיחות בחזה אחרי השבוע 4-5.

נקודה אחרונה -
אבל אין יותר פרגניל וזה בעיה להשיג אמיתי מכל מיני סיבות שלא אכנס לזה עכשיו - דובר על זה רבות.
ככה שיש מצב שזה מים.

קודם כול תודה על הפירוט והתגובה.
ממה שאני מבין , הסטיגמה של לעשות סייקל של טסט על אחוז שומן "גבוה" היא כביכול יותר המרה של אסטרוגן וסייקל פחות יעיל , לא יודע כמה זה מדויק ונכון.
יש לא מעט אנשים שעשו סייקל באחוז שומן הרבה יותר גבוה ועם פחות וותק באימונים ומסת שריר וקיבלו תוצאות מפגרות , אשכרה בנאדם אחר בסוף הסייקל.

לגבי ה-AI זאת הסיבה שאני מתלבט , האם לשלב כבר משבוע 3 בגלל שאני על אחוז שומן גבוה או שפשוט לחכות לתופעות שמצריכות לקיחה.

בקשר ל-HCG , זה לא אמור למנוע התכווצות אשכים במהלך הסייקל כביכול?

פשוט שטויות

לגבי תדירות הזריקות :

ושבוע הבא א - ד

הכל בסדר
לגבי פיסיטי בסוף.

נקודה אחרונה -
ככה שיש מצב שזה מים.
יש את האוביטרל שלא בעיה להשיג מבית מרקחת למי שמקושר...יש את הפרגניל של msd שכבר לא רץ כמו פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית