הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה לעשות קרוז

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
מזה נותן לי שאני מביא את רמות הטסט שלי לרמות נורמליות ? אני לא מאמין לשטויות האלה של לתת לרצפטורים לנוח .
עוד שאלה היום נתתי זריקה שנייה של 250 החומר עבר יותר בקלות מפעם שעברה אבל בגלל הכוח שאני מפעיל כדי להזריק המחט שוב החליקה עד הסוף מזל שהיא רק אינץ'
ופחות כאבים בכתף. כנראה הזריקה הראשונה הייתה במיקום לא טוב .
מה שכן שאבתי וראיתי כאילו בתוך המחט לא בתוך המזרק כמו בועות אוויר כאילו כמו שעושים ברררר בתוך בריכה . הוצאתי את כל האוויר אז זה לא הגיוני !
לדעתי זה רעיון גרוע לשאוב סתם גורם למחט לרעוד ויכול לעשות נזק לרקמות . כי מה הסיכוי לפגוע בוריד בכתף אני מזריק במשולש שלוש אצבעות מתחת לאקרומיון.
שאלה נוספת . מתי לעשות בדיקות דם ? כל 4 זריקות ? למה לצפות ? מה רמות הטסט שלי צריכות להיות בדם לאחר 4 זריקות של 250 מג דברו איתי בננומול.
שאלה נוספת אומרים שאם אני מזריק 1cc של חומר אז לפני שאני שואב את החומר אני צריך לשאוב 1cc אוויר. לא כל כך הבנתי למה

אני לא מאמין לשטויות האלה של לתת לרצפטורים לנוח .
אז תפרוש מהתחום כי זה הבסיס
Pct קרוז הפסקה, הביצים זה לא החלק העיקרי
החלק העיקרי זה לשחזר את הרגישות של הרצפטורים אחרת אתה דוחף בוכטה של חומרים כדי לקבל תוצאות בדיוק כמו וויד שאחרי שעושים הפסקה השכטה משפיעה ואם אתה לוקח תקופה ארוכה אז גם 10 שחטות לא יזיזו לך יותר מדי ועל הדרך מקבל סיידס מחומרים בגלל מינון גבוה כאשר מישהו שנתן לרצפטורים לנוח מקבל את אותו תוצאות מהרבה פחות מינון והרבה פחות עומס על המערכות בגוף גם בזכות ההפסקה וגם בזכות מינון יותר נמוך

החלק העיקרי זה לשחזר את הרגישות של הרצפטורים אחרת אתה דוחף בוכטה של חומרים כדי לקבל תוצאות בדיוק כמו וויד שאחרי שעושים הפסקה השכטה משפיעה ואם אתה לוקח תקופה ארוכה אז גם 10 שחטות לא יזיזו לך יותר מדי ועל הדרך מקבל סיידס מחומרים בגלל מינון גבוה כאשר מישהו שנתן לרצפטורים לנוח מקבל את אותו תוצאות מהרבה פחות מינון והרבה פחות עומס על המערכות בגוף גם בזכות ההפסקה וגם בזכות מינון יותר נמוך

עוד פעם אתה מדבר שטויות ?
רצפטורים לא "נתפסים" זאת לא חניה .
איך אתה חושב שכל המפלצות מאסה מגיעות לזה ?

• פותח/ת השרשור
החלק העיקרי זה לשחזר את הרגישות של הרצפטורים אחרת אתה דוחף בוכטה של חומרים כדי לקבל תוצאות ועל הדרך סיידס כאשר מישהו שנתן לרצפטורים לנוח מקבל את אותו תוצאות מהרבה פחות מינון והרבה פחות עומס על המערכות בגוף

לא אני הולך על hrt/trt
בגלל זה אני שואל
אולי d bol ...

אז לא צריך לעשות קרוז אם אני רוצה להיות מפלצת ? להמשיך עם ה500 עד שאני אחליט להפסיק ?

מה שכן שאבתי וראיתי כאילו בתוך המחט לא בתוך המזרק כמו בועות אוויר כאילו כמו שעושים ברררר בתוך בריכה . הוצאתי את כל האוויר אז זה לא הגיוני !
אין קשר
אתה שואב בישביל לבדוק אם נכנסת לוריד בטעות
אתה צריך להזריק לשריר לא לוריד
למה אתה שובר את הראש על הכתף שאתה יכול בישבן? באמת הכי פשוט שאפשר
תעבור לישבן ותראה שכל התהליך פשוט, במיוחד הקטע של השאיבה
רמת הטסט שלך בדם אי אפשר לנבא, זה משתנה מאדם לאדם אני חושב..
תעשה בדיקת דם, אמצע סייקל אם בא לך ובסוף אחרי הפיסיטי אם אתה תרצה בסוף לעשות פיסיטי

בדיוק.
המפלצות ב on כל השנה.
יוצאים לקרוז רק אחרי תחרות לכמה שבועות מנוחה
ועולים שוב על הרכבת

חלקם צריכים לדחוף פי 4 חומר כי הרצפטורים לא מגיבים לx y חומר כי הם העמיסו יותר מדי על הרצפטורים ללא מנוחה
מה עדיף למשוך סייקל מלא זמן ולשים פי 3 מינון חומר או לתת לרצפטורים להירגע כמה שבועות ואז לתת בלאסט שוב כמו שצריך שהגוף יגיב אליו טוב

@frozen קורא לעזרת חבר 2

• פותח/ת השרשור
חלקם צריכים לדחוף פי 4 חומר כי הרצפטורים לא מגיבים לx y חומר כי הם העמיסו יותר מדי על הרצפטורים ללא מנוחה
מה עדיף למשוך סייקל מלא זמן ולשים פי 3 מינון חומר או לתת לרצפטורים להירגע כמה שבועות ואז לתת בלאסט שוב כמו שצריך שהגוף יגיב אליו טוב

@frozen קורא לעזרת חבר 2

איך אבל המפלצות לא אוכלים סיידס? גנטיקה ?
יש מלא בילדרים עם שיער , בלי פצעים וטפו טפו טפו חיים נסה להבין את הראש שלי, למה שאני יזיין את הגוף שלי בשביל להיות "רגיל" בקרוז ... עדיף לזיין אותו אבל להמשיך להתקדם

איך אבל המפלצות לא אוכלים סיידס? גנטיקה ?
יש מלא בילדרים עם שיער , בלי פצעים וטפו טפו טפו חיים נסה להבין את הראש שלי, למה שאני יזיין את הגוף שלי בשביל להיות "רגיל" בקרוז ... עדיף לזיין אותו אבל להמשיך להתקדם
אתה מבין שהכל גנטיקה? יש אנשים שיהיה להם יותר side effects מאנשים אחרים. הכל תלוי באיך הגוף שלך מגיב לחומרים כאלה ואחרים.

@frozen קורא לעזרת חבר 2
כפרה אליך אתה יכול להביא את פרוזן שיתן תמיכה לדעות שלך ואתה יכול להביא את מישל שיתן תמיכה לדעות שלך
אבל לא יעזור לך כלום...
אני רוצה שתביא לי מפתח גוף מקצועון אחד שעושה סייקל 12 שבעות ואז קרוז 10 שבעות כמו שאתם ממליצים פה.
ועוד עם 500 טסט "כי יותר מזה עושה תופעות לוואי"..

אין חייה כזאת
הם על gear כל השנה
והקרוז זה 500 טסט לפחות

• פותח/ת השרשור

@frozen קורא לעזרת חבר 2

מזה אומר רצפטור לא מגיב ? טסט זה טסט
כפרה אליך אתה יכול להביא את פרוזן שיתן תמיכה לדעות שלך ואתה יכול להביא את מישל שיתן תמיכה לדעות שלך
אבל לא יעזור לך כלום...
אני רוצה שתביא לי מפתח גוף מקצועון אחד שעושה סייקל 12 שבעות ואז קרוז 10 שבעות כמו שאתם ממליצים פה.
ועוד עם 500 טסט "כי יותר מזה עושה תופעות לוואי"..

אין חייה כזאת
הם על gear כל השנה
והקרוז זה 500 טסט לפחות

סוף סוף אתה אומר דברים חכמים ולא יוצא על אנשים סתם ככה

לארי ווילס נחשב? הוא לוקח אפילו פחות מ500 טסט

@frozen קורא לעזרת חבר 2
מסכים איתך חלקית, לאחרונה אני מתקשה למצוא זמן פנוי להשקיע בתשובות מפורטות אבל אענה בקצרה מזכרוני

ככל הנראה כן יש עניין כלשהו עם הרצפטורים בהתבסס על כך שיותר ננדרולון מטסט ישבית את הבולבול או (לחילופין יותר DHT מטסט )
החומרים משחקים על הרצפטורים "כסאות מוזיקלים" ומי שתופס יותר "כסאות" (להלן רצפטורים) משחק תפקיד דומיננטי יותר.
לכן , בהכרח יותר ננדרולון מטסטוסטרון = בעיות ליבידו.
ובהכרח "תופסים" רצפטורים

לגבי האם יש גבול או מכסה של כמות רצפטורים ... אין לי מושג ואני לא חושב שבדקו את זה.
מצד אחד זה ברור ש5000 מג נותן השפעה חזקה יותר מ400. אך איפה עובר הגבול? האם 2500 זהה ל5000? או שאולי 3500 זהה ל5000?
אני סבור שיש כמות מסויימת שפשוט אין טעם להגיע אליה או לעבור אותה אבל אני לא יודע לשים את האצבע על כמה זה

לצערי הרב לא נחשב.
אני מעדיף להסתמך על הבודי בילדרים פה בארץ , אומנם אין להם ערוף יוטיוב שהם מדברים שם בגלוי על סטרואידים
אבל משיחות איתם אני מבין בדיוק מה הולך ואיך

מהניסיון שלי הרוב משקרים לגבי במינונים ,וכמובן המגמה החדשה בעולם הפיטנס כל מיני מפלצות אדם שבנו את הפיזיק שלהם על טרן ואנדרול ומטיפים לנו שטסט זה השיט ורבע גרם זה כל מה שצריך.

מסכים איתך חלקית, לאחרונה אני מתקשה למצוא זמן פנוי להשקיע בתשובות מפורטות אבל אענה בקצרה מזכרוני

ככל הנראה כן יש עניין כלשהו עם הרצפטורים בהתבסס על כך שיותר ננדרולון מטסט ישבית את הבולבול או (לחילופין יותר DHT מטסט )
החומרים משחקים על הרצפטורים "כסאות מוזיקלים" ומי שתופס יותר "כסאות" (להלן רצפטורים) משחק תפקיד דומיננטי יותר.
לכן , בהכרח יותר ננדרולון מטסטוסטרון = בעיות ליבידו.
ובהכרח "תופסים" רצפטורים

לגבי האם יש גבול או מכסה של כמות רצפטורים ... אין לי מושג ואני לא חושב שבדקו את זה.
מצד אחד זה ברור ש5000 מג נותן השפעה חזקה יותר מ400. אך איפה עובר הגבול? האם 2500 זהה ל5000? או שאולי 3500 זהה ל5000?
אני סבור שיש כמות מסויימת שפשוט אין טעם להגיע אליה או לעבור אותה אבל אני לא יודע לשים את האצבע על כמה זה

מה שנכון לנאנד לא נכון לטרן לדעתי ,יש המון אנשים שעושים טרן גבוה מאוד על מינון trt של טסט או בלי טסט בכלל(פחות אוהב את הרעיון)

מהניסיון שלי הרוב משקרים לגבי במינונים ,וכמובן המגמה החדשה בעולם הפיטנס כל מיני מפלצות אדם שבנו את הפיזיק שלהם על טרן ואנדרול ומטיפים לנו שטסט זה השיט ורבע גרם זה כל מה שצריך.
בול - כל מילה בסלע
אנשים שהיו על סייקל רצוף בלי קרוז בלי פיסיטי- סייקל רצוף מגיל 18 עד גיל 35
הגיעו למינונים 15-18 iu של gh משולב באינסולין, אורליים בלי הפסקה , גרם וחצי/שתי גרם של טסט בשבוע.
הגיעו לפיק בגיל 35
לא זכו בשום תואר מרשים - מלבד השתתפות בתחרויות בחירות - הצלחה בפני עצמה אבל עדיין נחלו כישלון לדעתם האישית - כי הרי הם רצו להיות אלופים ! אף אחד לא שאף להיות מקום 3.

הרגו את הבריאות שנים על גבי שנים, קלטו שאין ולא יהיה חי"ר- הפרנסה קשה בתחום כי יש המון בילדרים חדשים אז הם פונים לערוצי היוטיוב ומעלים כל מיני תכנים של בולשיט.
תאמת - מבחינתם היום מספיק 500 מג טסט + 3iuשל gh כדי לתחזק את מה שבנו במהלך השנים- זה האמת שלהם לרגע העלת הסרטון - אבל תאכלס אחד שרוצה לגדול ולהתקדם כל הזמן בתחום חייב אבל חייב להיות בgear כל השנה ולקחת מינונים מכובדים ומגוון רחב של תרופות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית