הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמן קנאביס רפואי עם 20% THC

Adiradir2

משתמש מתחיל
7
15
נק' מוניטין:
90
7
15
ספייס גבעתיים/רחובות
צהריים טובים
כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות שינה
שגורמות לשינה להיות לא עמוקה בכלל
והביאו לי שמן קנאביס רפואי עם 20% thc
ו4% cbd

עכשיו אני יודע שזה חזק מאוד
אבל השאלה חוץ מזה שזה יעזור או לא
האם זה יגרום לי להיות עייף במהלך היום
או יגרום לכל מיני תופעות שיפריעו לי באימונים (כי אני מתאמן בבוקר ).
והאם זה ממכר ?
יום מקסים 😃

אני אגיד את האמת, אין לי מושג לגבי שמן אבל אני מניח שזה בערך אותו הדבר כמו צריכה של הצמח בעישון.
אם אתה לא מעשן אז 20% חזק תלוי במינונים כמובן, יש סיכוי שתרגיש האנגאובר קל או טיפה יותר מקל יום למחרת(מדבר מניסיון אישי)
אם אתה מתאמן בבוקר אז זה יסתדר כבר אחרי האימון, אירובי או משקולות עוזר עם הרגשה של ההאנגאובר.

• פותח/ת השרשור
אני אגיד את האמת, אין לי מושג לגבי שמן אבל אני מניח שזה בערך אותו הדבר כמו צריכה של הצמח בעישון.
אם אתה לא מעשן אז 20% חזק תלוי במינונים כמובן, יש סיכוי שתרגיש האנגאובר קל או טיפה יותר מקל יום למחרת(מדבר מניסיון אישי)
אם אתה מתאמן בבוקר אז זה יסתדר כבר אחרי האימון, אירובי או משקולות עוזר עם הרגשה של ההאנגאובר.

הבנתי
לדעתך זה גם יפגע בביצועים של האימון ?

לגבי התמכרות, אין התמכרות פיזיולוגית יש התמכרות פסיכולוגית כשזה מגיע לקנאביס.

לגבי השפעה של ביצועים, בהתחלה זה יגרום לך לעייפות מוגברת בבוקר של אחרי אבל עם הזמן אצה תתרגל, האם זה ישפיע ישירות על האימונים ? לא, אבל לקום עייף בהחלט ישפיע על האימונים אבל זה לא משהו קריטי או שאפילו קרוב להאנגאובר של אלכוהול אז אני מאמין שתהיה בסדר.

תתחיל עם חצי מהמינון המומלץ ותתקדם משם תראה איך הגוף מגיב.

תלוי מה הדומיננטי בו
סטיבה או אינדיקה
אבל מנסיון אישי וגם של @OA קנאביס דווקא אמור לעזור לך עם שגרת אימונים ולא הפוך, הכל עניין של איפה אתה שם את הראש שלך

אין קשר ישיר בין הביצועים שלך באימונים לצריכת קנאביס.

כל עוד זה לא בטווח האימון ואתה בא בהיי כמובן, שזה סיפור שונה.

תלוי מה הדומיננטי בו
סטיבה או אינדיקה
אבל מנסיון אישי וגם של @OA קנאביס דווקא אמור לעזור לך עם שגרת אימונים ולא הפוך, הכל עניין של איפה אתה שם את הראש שלך

ברפואי ובכלל בעולם הקנאביס אין יותר סאטיבות ואינדיקות הכל הייברידס, אחוזי THC לא אומרים יותר מידי אלה כמות הטרפנים בצמח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית