עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוכל דיבולים עם השקשוקה אהעלה 20 ק"ג, האמת באופן די מפתיע לטובה
מה דעתכם? יעשה טוב לקריירה שלו?
אוכל דיבולים עם השקשוקה אה
צחקתי,נראה טבעילא.. הוא טבעי וגם רואים את זה
איך הרגל?
קשה לי להאמין שזה יתורגם טוב בוולטר או מידל וויט.
לא.. הוא טבעי וגם רואים את זה
מה? אין שום מצב בעולם שהוא לא על PEDs, גם אם זה לא אנאבולים אלא להתאוששות ושיפור ביצועים
זו העבודה שלו, זו הפרנסה שלו, הוא יכול להתאמן מהבוקר עד הלילה, להקיף סביבו את האנשי המקצוע הטובים ביותר
תפסיקו לחשוב שכל מי שקצת גדל במסת שריר הוא אוטומטית לא טבעי.
וזה בדיוק למה הוא לא טבעי. כולם בufc משתמשים בחומרים (סיבולת/כוח/התאוששות וכו׳, לא חייב להיראות כמו הר אדם אם זאת לא המטרה שלך) כי זו הרמה הגבוהה בעולם, ובטח ובטח מי שניצח את כל השאר.
אין שום קשר לתמונה או לאסתטיקה, הוא לא היה טבעי והוא לא טבעי עכשיו. תפסיקו לחשוב שכל מי שלא נראה כמו מועמד עתידי לאולימפיה הוא טבעי
אסטרואידיםלא.. הוא טבעי וגם רואים את זה
האמת לא יודע מה מדיניות שימוש החומרים ב UFC ואם יש מדיניות אז מה הליך הבדיקות שלהם
הtesting שלהם בדיחה. גם נייט דיאז אמר שכולם בענף על סטרואידים.
אמרת בעצמך, משטר אימונים רצחני והקדשת החיים לזה מהבוקר עד הלילה. בטופ לבל הגוף שלהם חייב את החומרים כדי לעמוד בעומס הלא אנושי הזה.
יכול להיות, באופן אישי אני מקווה שאתה צודק.יש לי הרגשה שהוא יפתיע לטובה ויחזיר עטרה ליושנה
אבל אין לדעת
טוב שכנעת, רק באספקט של התאוששות מפציעות, עומסים וכו
כן. הם מתאוששים מהר מאוד. כולם היו עושים אותו דבר אם החיים שלהם היו מוקדשים לזה והיו מרוויחים מיליונים, ובעיקר אם הייתה להם גישה לדברים הכי טובים שקיימים, שמותאמים במיוחד בשבילם ועם הפיקוח של הרופאים ואנשי המקצוע הכי טובים שיש.
הנה למשל דוגמה ללוחם mma בufc שאתה יכול גם מהמראה נטו לזהות את השימוש (כי זה יותר רלוונטי לקטגוריה שלו). אין יחידי סגולה