הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופרדרול

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שאלה קטנה לאלו שיצא להם להתנסות, אני מתכנן להכניס בסייקל הבא סופרדרול ומתלבט אם להביא פיור פלטיניום או זנקו, יצא לי להתנסות בשמנים של זנקו ויצא לי להתנסות באוראלים של פיור, השאלה מה מומלץ יותר ואם בכלל יש כאן מישהו שיצא לו להתנסות באוראלים של זנקו, אשמח לתשובות.

שאלה קטנה לאלו שיצא להם להתנסות, אני מתכנן להכניס בסייקל הבא סופרדרול ומתלבט אם להביא פיור פלטיניום או זנקו, יצא לי להתנסות בשמנים של זנקו ויצא לי להתנסות באוראלים של פיור, השאלה מה מומלץ יותר ואם בכלל יש כאן מישהו שיצא לו להתנסות באוראלים של זנקו, אשמח לתשובות.

יצא לי להשתמש בזנקו גם בשמנים וגם באוראלים, חברה טובה ואמינה, אתה יכול להיות רגוע

• פותח/ת השרשור
אגב אם אנחנו כבר כאן בדיון, אחת ולתמיד, האם גדילן מצוי באמת יעיל לכבד במקרה הספציפי הזה או שחובה להשתמש בטודקה?

אגב אם אנחנו כבר כאן בדיון, אחת ולתמיד, האם גדילן מצוי באמת יעיל לכבד במקרה הספציפי הזה או שחובה להשתמש בטודקה?
יש לו השפעה מאוד טובה על הכבד והוא אכן תורם לניקוי שלו אבל עם אוראלי כבד עדיף להשתמש בתוסף ״כבד״ טודקה יתן את האפקט הכי טוב.

אני ממליץ לך גם לאורך הסייקל להשתמש בNAC , טודקה/גדילן אך ורק אחרי הסייקל לא תוך כדי, מאוד חשוב !

NAC אין בעיה תוך כדי

• פותח/ת השרשור
יש לו השפעה מאוד טובה על הכבד והוא אכן תורם לניקוי שלו אבל עם אוראלי כבד עדיף להשתמש בתוסף ״כבד״ טודקה יתן את האפקט הכי טוב.

אני ממליץ לך גם לאורך הסייקל להשתמש בNAC , טודקה/גדילן אך ורק אחרי הסייקל לא תוך כדי, מאוד חשוב !

NAC אין בעיה תוך כדי
שמעתי על nac רק לאחרונה, איך משתמשים בו מבחינת מינונים וכו?
מה מומלץ?
אני הולך להכניס סופרדרול כמו שכבר ציינתי וזה אבסורד אבל נהיה ממש קשה להשיג טודקה משום מה, לכן מחפש אלטרנטיבה, השאלה עד כמה זה יהיה קריטי אם אשתמש בסופרדרול למשך חודש ורק בסוף הסייקל אתסף בגדילן לצורך העניין

שמעתי על nac רק לאחרונה, איך משתמשים בו מבחינת מינונים וכו?
מה מומלץ?
אני הולך להכניס סופרדרול כמו שכבר ציינתי וזה אבסורד אבל נהיה ממש קשה להשיג טודקה משום מה, לכן מחפש אלטרנטיבה, השאלה עד כמה זה יהיה קריטי אם אשתמש בסופרדרול למשך חודש ורק בסוף הסייקל אתסף בגדילן לצורך העניין
NAC ניתן להזמין מiHerb אם יש עדיין במלאי, נגמר להם מהר ולוקח זמן לחדש כי אנשים מזמינים את זה בכמויות, אתה יכול להזמין מאייבי, ממליץ לך לקחת 1000מג שלוש פעמים ביום, אתה יכול לקחת גם הכל במכה אבל נאק גורם לגוף לשחרר היסטמין אז לחלק מהאנשים זה יכול לגרום לאפקט של מלא אפצ׳י חחח קרה לי, לא כיף זה מעצבן.

אתה יכול לעשות מה שאמרת עם גדילן פשוט תצטרך מינון יותר גבוהה ולקחת יותר זמן מאשר טודקה. אבל בהחלט יכול לעשות את העבודה, אל דאגה.

Piping rock יש להם תמיד
וגם כדור של 600 ליום יעשה אפקט יפה, לא חייבים לעלות עד 3000
הוא הולך לעשות סייקל של סופרדרול, הוא לא בגשר או אחרי PCT, שיקח 3000 זה המינון המקסימלי המתועד עם השפעות חיוביות על כבד כליות והגנה לרעילות למוח אחרי שיסיים שיוריד את המינון.

הוא הולך לעשות סייקל של סופרדרול, הוא לא בגשר או אחרי PCT, שיקח 3000 זה המינון המקסימלי המתועד עם השפעות חיוביות על כבד כליות והגנה לרעילות למוח אחרי שיסיים שיוריד את המינון.

מה לדעתך מומלץ בסייקל של אנאבר? אם בכלל

מה לדעתך מומלץ בסייקל של אנאבר? אם בכלל
NAC זה לא תוסף יקר בכלל לפי דעתי כל סייקל שתעשה שווה להכניס בפנים 2000-3000מג של נאק.
ובכללי ביום יום לקחת אותו, זה precursor לגלותטיון, האנטי אוקסידנט הכי חזק ויעיל בגוף, אחת הסיבות שFDA עושה עליו כל כך הרבה רעש זה כי מחקרים אחרונים הראו שהוא יכול להיות יעיל במניעה של סרטן ומוטציה תאית.

תוסיף לזה את האפקט שלו על הכליות, כבד ומוח ומבחינתי שווה להשקיע 100 שקל פעם בשלוש חודש להביא 2 קופסאות ולקחת אותו על בסיס קבוע.

NAC זה לא תוסף יקר בכלל לפי דעתי כל סייקל שתעשה שווה להכניס בפנים 2000-3000מג של נאק.
ובכללי ביום יום לקחת אותו, זה precursor לגלותטיון, האנטי אוקסידנט הכי חזק ויעיל בגוף, אחת הסיבות שFDA עושה עליו כל כך הרבה רעש זה כי מחקרים אחרונים הראו שהוא יכול להיות יעיל במניעה של סרטן ומוטציה תאית.

תוסיף לזה את האפקט שלו על הכליות, כבד ומוח ומבחינתי שווה להשקיע 100 שקל פעם בשלוש חודש להביא 2 קופסאות ולקחת אותו על בסיס קבוע.

האמת שיש לי בבית והתעצלתי לקחת, אתחיל לקחת החל מהיום

תודה

אני חושב שהתוספים האלה לכבד מועילים אבל לא הכרחיים ,אם אתה לא נותן 365 יום על סופר דרול אז חודש חודשיים לא יעשה יותר מידי נזק.

• פותח/ת השרשור
למען האמת אני אחרי pct ובדיוק מתכונן לסייקל הבא שלי, ככל הנראה טסט במינון יחסית נמוך, עדיין לא סגור בדיוק על כמה רק בשביל לשמור על מצב תקין ודקה במינון יחסית גבוה (ביחס לטסט) כדי לבנות, אכניס גם סופרדרול בחודש הראשון כדי להיכנס לזה בכיף

למען האמת אני אחרי pct ובדיוק מתכונן לסייקל הבא שלי, ככל הנראה טסט במינון יחסית נמוך, עדיין לא סגור בדיוק על כמה רק בשביל לשמור על מצב תקין ודקה במינון יחסית גבוה (ביחס לטסט) כדי לבנות, אכניס גם סופרדרול בחודש הראשון כדי להיכנס לזה בכיף

איך אני לא מתגעגע לפיסיטי

• פותח/ת השרשור
אני עולה לשישה עד תשעה חודשים עכשיו
מעניין, לאיזה סייקל אתה נכנס?
אני סביר להניח אסיים את שלי אחרי ארבעה חודשים בערך, אבל נראה כבר תוך כדי תנועה
אגב בדיוק צירפתי תמונות מהמסה האחרונה מוזמנים לגשת ולראות, רק תהיו עדינים עם הביקורות:rolleyes-71:

ככל הנראה טסט במינון יחסית נמוך, עדיין לא סגור בדיוק על כמה רק בשביל לשמור על מצב תקין ודקה במינון יחסית גבוה
היתי ממליץ בדיוק ההפך מגל מיני סיבות !
אבל מה אני אגיד....
תנסה אתה זה ככה תשתף איך את התוצאות :
גדילה, כוח, תפקוד וחשק מיני בזמן סייקל
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
היתי ממליץ בדיוק ההפך מגל מיני סיבות !
אבל מה אני אגיד....
תנסה אתה זה ככה תשתף איך את התוצאות :
גדילה, כוח, תפקוד וחשק מיני בזמן סייקל
בהצלחה
יודע, זה בדיוק מה שעשיתי בעבר, אבל בניגוד לדעה הרווחת התחלתי להבין עם עצמי ועם לא מעט אנשים טובים בדרך שזה קצת לא הגיוני לשים את הבסיס בגבוה ואת ה ״בונה״ בנמוך, בסופו של יום כולם נלחמים על אותם רצפטורים ויוצא שלא באמת ממקסמים תוצאות ולא מרוויחים משום דבר, יש כאן כאלו שיסכימו איתי ויש כאלו שיחלקו עליי, זה בסדר להביע דעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית