עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרגניל אתה צריך להתחיל מהשבוע השני ולא השלישי בגלל האסטרים הקצר של הפרופ כלומיד 100/100/50/50שלום חברים מה דעתכם על הסייקל הנ"ל :
סייקל 5
משקל 115
א"ש 15
מתאמן 6 ימים בשבוע
סייקל ל 6 שבועות :
פרופ 150 eod
Npp 133 eod
סופרדרול 30 ed ל 4 שבועות
ארימדיק e3d כדור
Liv 52
פרגניל מהשבוע ה3 עד הירייה האחרונה
כלומיד 150/100/50/50
נולבדקס 40/40/20/20
פרגניל אתה צריך להתחיל מהשבוע השני ולא השלישי בגלל האסטרים הקצר של הפרופ כלומיד 100/100/50/50
שים לב סופרדרול הוא די חזק לגוף אני לקחתי כדור 1 מימנו ביום וזה הספיק לי אגב באיזה חברה אתה משתמש? סה"כ נראה בסדר
מה מטרת הסייקל ? חיטוב או מסה?
מעריך שחיטוב אני אישית הייתי מוותר על הnpp והולך על מסטרון עם סופרדול ייתן עבודה מצויינת
לא ניסיתי npp אולי אנסה בחיטוב הבא כי אני לא אוהב את הספיחת נוזלים מסטרון חומר מצויין בשילוב עם פרופ וסופרדול.בלאק פאנתר , ניסיתי וינסטרול וטורינבול שלהם ..החומר עובד מצויין
סייקל חיטוב , npp פעם ראשונה השתמשתי בו סייקל אחרון ל 6 שבועות עשה לי פלאים אני ממשיך איתו , ספיחת הנוזלים לא מהווה בעיה בשבילי ..הכל יורד אחרי הסייקל
מסטרון הבנתי שזה חומר עדין וצריך למשוך איתו יותר מ 6 שבועות ..npp נותן !
פרגניל אתה צריך להתחיל מהשבוע השני ולא השלישי בגלל האסטרים הקצר של הפרופ כלומיד 100/100/50/50
שים לב סופרדרול הוא די חזק לגוף אני לקחתי כדור 1 מימנו ביום וזה הספיק לי אגב באיזה חברה אתה משתמש? סה"כ נראה בסדר
נותן פאמפ, קשיחות, יותר כח, הוציא יותר וורידים ונראה יותר מיובש לדעתי מי שעולה על במה חייב לנסותמכדור אחד סופרדרול ?!
גם תוצאות זה נתן ?
נותן פאמפ, קשיחות, יותר כח, הוציא יותר וורידים ונראה יותר מיובש לדעתי מי שעולה על במה חייב לנסות
וכן מכדור 1 לקחתי, ניסיתי לעלות יותר אבל עשה לי כאב ראש חומר די חזק
השתמשתי קרוב לחודש לא יותר החברה נקראת זנקו אין לי הרבה נסיון איתם כבר סייקל 2 איתם ולא התאכזבתי עד עכשיו ניסיתי כמה וכמה חברות לא חסר בארץ ועד עכשיו חלק היו בררה חברה אחת היו טובים מבחינת האפקט אבל ההזרקה הייתה מאוד מאוד כואבת ופה אין כאבים ולא גושים בכלל אז זה החבילה המושלמתאפשר לדעת באיזה חברה השתמשת ולכמה זמן והאם הרגשת השבתה כמו בדיקה למשל ?
השתמשתי קרוב לחודש לא יותר החברה נקראת זנקו אין לי הרבה נסיון איתם כבר סייקל 2 איתם ולא התאכזבתי עד עכשיו ניסיתי כמה וכמה חברות לא חסר בארץ ועד עכשיו חלק היו בררה חברה אחת היו טובים מבחינת האפקט אבל ההזרקה הייתה מאוד מאוד כואבת ופה אין כאבים ולא גושים בכלל אז זה החבילה המושלמת