הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התעסקות של מאמן בכל נושא התזונה

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
היי לכולם
מה בעצם גבולות הגזרה של המאמן בכל נושא התזונה מול המתאמנים שלו?

לא נכנס כרגע לרמת ההבנה של כל מאמן בנושא, יש כאלו שיודעים המון גם בלי תואר עקב קורסים ואוטודידקטיות ויש כאלה שחוץ ממושג כללי בסיסי אין להם הרבה (אני מהסוג השני למשל)
מעניין אותי בעיקר לידע כללי

הרי זה כן נושא שחשוב לדבר עם המתאמנים כדי שימקסמו תוצאות, לא מדבר על לתת תפריט כמובן אלא להסביר בכלליות ולהפנות לאיש מקצוע בעת הצורך

היי לכולם
מה בעצם גבולות הגזרה של המאמן בכל נושא התזונה מול המתאמנים שלו?

לא נכנס כרגע לרמת ההבנה של כל מאמן בנושא, יש כאלו שיודעים המון גם בלי תואר עקב קורסים ואוטודידקטיות ויש כאלה שחוץ ממושג כללי בסיסי אין להם הרבה (אני מהסוג השני למשל)
מעניין אותי בעיקר לידע כללי

הרי זה כן נושא שחשוב לדבר עם המתאמנים כדי שימקסמו תוצאות, לא מדבר על לתת תפריט כמובן אלא להסביר בכלליות ולהפנות לאיש מקצוע בעת הצורך
מה השאלה?
מי שלא עשה תואר בתזונה לא יכול להציג עצמו בתור תזונאי.
חוץ מזה אין כל הגבלה וכל אינדיבידואל יכול לכתוב תפריטים כבבת עיניו וגם לעסוק בתחום.

אני אישית לא תזונאי ומתעסק די הרבה בתזונה,
אני חושב שההבנה שלי די טובה ואם נחריג פתולוגיות אני מאמין שאני גם לא נופל מהרבה תזונאים.

התואר לא נותן לך יותר מרשות להשתמש בטייטל "תזונאי" או לעסוק בתחום תחת קופ"ח / כל עסק אחר שמעסיק תזונאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית