נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
אני באמצע דיון עם מישהו שאומר שקשה יש רק בלחם.
מה דעתכם על העניין?
מה דעתכם על העניין?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"שנייה אני שואל בLBS"אני באמצע דיון
שקשה יש רק בלחם.
אני באמצע דיון עם מישהו שאומר שקשה יש רק בלחם.
מה דעתכם על העניין?
הדיון איתו הסתיים, שואל כי מעניין אותי דעותיהם של אנשים."שנייה אני שואל בLBS"
צפיתי תגובה כזו.מה לגבי ביצה קשה, גבינות קשות, מתק"ש (מתכת קשה)?
אני חושב שזה כבד, לא קשה. התהליך שמאחורי זה, לדעתי לא קל בכלל, הוא טוען שאין קשה בכלל, הכול זה פרספקטיבה.תגיד לו להרים תמשקלים של אלחנן
אבל ברצינות, על מה הדיון לא הבנתי
תשובה לעניין. להבדיל.......קשה יש בכל מקום וזה אינדיווידואלי, החוכמה זה להתמודד עם זה בהצלחה.
אהההאההה אהבת?
אני לא מסכים, יש הרבה דברים/מצבים בחיים שהם קשים, כלומר או שצריך להשקיע הרבה מאמץ (פיזי או נפשי) בשביל לצלוח אותם (מסע כומתה (לא שעשיתי, שמעתי מחברים), לעבור מבחן ברמה סופר גבוהה, להגיע ל 300 דדליפט (לא הגעתי, ניזון משמועות), זה ככה מה שעולה לי לראש בשלוף), או שדורשים ממך כוחות בשביל להתמודד איתם (מוות של אדם קרוב, פרידה כואבת, פציעה/מחלה שמשבשת לך את החיים).הוא טוען שאין קשה בכלל, הכול זה פרספקטיבה
עצם זה שאני חושב לעצמי, מה אם הוא צודק, ואם כן, מה לא בסדר בי?אני לא מסכים, יש הרבה דברים/מצבים בחיים שהם קשים, כלומר או שצריך להשקיע הרבה מאמץ (פיזי או נפשי) בשביל לצלוח אותם (מסע כומתה (לא שעשיתי, שמעתי מחברים), לעבור מבחן ברמה סופר גבוהה, להגיע ל 300 דדליפט (לא הגעתי, ניזון משמועות), זה ככה מה שעולה לי לראש בשלוף), או שדורשים ממך כוחות בשביל להתמודד איתם (מוות של אדם קרוב, פרידה כואבת, פציעה/מחלה שמשבשת לך את החיים).
זה שאתה עובר את הדברים האלה בהצלחה לא אומר שזה לא היה קשה.
אם הוא היה משנה את זה ל "אין בלתי אפשרי בכלל, הכול זה פרספקטיבה", אולי הייתי יכול להסכים ברוב המקרים.
ברוך השם הוא רק המפקד שלי בצבא.האמת החבר הזה נשמע כמו אחד שלא באמת הרגיש קושי אמיתי בחיים אז הוא זורק ביטויים קלישאתיים כאלה שנשמעים מגניב.
נזכרתי שראיתי לפני שנים בטלוויזיה איזה מישהו שעושה דברים כמו ללכת על גחלים לוהטות ושיט כזה של הודים מזוכיסטים. שאלו אותו איך הוא מצליח ללכת על הגחלים ולא כואב לו, אז הוא אמר שזה לא שלא כואב לו, הוא מרגיש את הכאב כמו כל אדם אחר, פשוט הוא "מתעלם" מהכאב וממשיך למרות הכאב.יש קושי בחיים, לא הכול קל, ואם תאמר שזה קל, וזה יעבוד לך לחשוב שזה קל, ברכות.
איזה מישהו שעושה דברים כמו ללכת על גחלים לוהטות ושיט כזה
במקרה הזה רוב הסבל מגיע אחרי..פשוט הוא "מתעלם" מהכאב וממשיך למרות הכאב.
לא תכננתי להיגרר לדיון הזה, אבל אחרי שציטטו אותי אומר שאין קשה בחיים והכל זה פרספקטיבה, אני רואה שקיבלתי כאן על הראש, ולכן אגיב.אני לא מסכים, יש הרבה דברים/מצבים בחיים שהם קשים, כלומר או שצריך להשקיע הרבה מאמץ (פיזי או נפשי) בשביל לצלוח אותם (מסע כומתה (לא שעשיתי, שמעתי מחברים), לעבור מבחן ברמה סופר גבוהה, להגיע ל 300 דדליפט (לא הגעתי, ניזון משמועות), זה ככה מה שעולה לי לראש בשלוף), או שדורשים ממך כוחות בשביל להתמודד איתם (מוות של אדם קרוב, פרידה כואבת, פציעה/מחלה שמשבשת לך את החיים).
זה שאתה עובר את הדברים האלה בהצלחה לא אומר שזה לא היה קשה.
אם הוא היה משנה את זה ל "אין בלתי אפשרי בכלל, הכול זה פרספקטיבה", אולי הייתי יכול להסכים ברוב המקרים
איפה ציטטו אותך?לא תכננתי להיגרר לדיון הזה, אבל אחרי שציטטו אותי אומר שאין קשה בחיים והכל זה פרספקטיבה, אני רואה שקיבלתי כאן על הראש, ולכן אגיב.
איפה ציטטו אותך?
תגיד לו להרים תמשקלים של אלחנן
הוא טוען שאין קשה בכלל, הכול זה פרספקטיבה.
אני לא מסכים