הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכונים מהמסה האחרונה

ברור שאפשר יותר אבל בוא לא נשכח שזה תהליך וזה עניין של לא מעט זמן, בתחילת דרכי הייתי שחיף ששקל 42 קילו, עד לפני שלושה חודשים שקלתי 76 אחרי שנים של עבודה קשה, הקרבות, דם, יזע דמעות וכו, אני לא צריך לספר לאף אחד את זה, הרוב כאן יודעים איך זה עובד, קודם תבדוק מהיכן האדם שמולך התחיל ולהיכן הוא הגיע, כל עוד זו מגמת עלייה זה מצויין, סובלנות, אתה עוד תראה הרבה יותר מזה
זה תחום של גנים אחי כל הכבוד

אתה נראה סוס.. בקטע טוב 👏
את אוהבת סוסים?
בכנות, לתגובות שלך אני תמיד מחכה
השלב הבא הוא עוד מסה והפעם להגיע לאיזור ה- 85 קילו
גובה 1.68
איך הגוף מרגיש בpct? האימונים זה לעבור ממרצדס לאופניים עם גלגלי עזר או שסבבה אצלך

• פותח/ת השרשור
את אוהבת סוסים?

איך הגוף מרגיש בpct? האימונים זה לעבור ממרצדס לאופניים עם גלגלי עזר או שסבבה אצלך
האמת שסבבה לגמרי, המשקלים לא ירדו משמעותית, ברוב התרגילים לא ירדו בכלל, יש ימים פחות טובים אבל בכולל מרגיש די בסדר, מחכה לחזור לסקוואט הנחמד שלי עם המשקלים, הפעם רוצה להגיע ל200 לחזרות

האמת שסבבה לגמרי, המשקלים לא ירדו משמעותית, ברוב התרגילים לא ירדו בכלל, יש ימים פחות טובים אבל בכולל מרגיש די בסדר, מחכה לחזור לסקוואט הנחמד שלי עם המשקלים, הפעם רוצה להגיע ל200 לחזרות
מבחינת התאןששות והרגשה?

• פותח/ת השרשור
מבחינת התאןששות והרגשה?
מרגיש נפלא מכל בחינה שהיא, היה סייקל נחמד של טסט, דקה ואנדרול, לא הפסקתי לתפקד לרגע גם אחרי היציאה משום בחינה, מן הסתם איבדתי קצת אבל בגדול הלך די טוב

מרגיש נפלא מכל בחינה שהיא, היה סייקל נחמד של טסט, דקה ואנדרול, לא הפסקתי לתפקד לרגע גם אחרי היציאה משום בחינה, מן הסתם איבדתי קצת אבל בגדול הלך די טוב
מעניין אותי איך נראית התוכנית אימונים שלך על סייקל אשמח שתפרסם

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי איך נראית התוכנית אימונים שלך על סייקל אשמח שתפרסם
לא שונה משל רוב האנשים
חזה + יד אחורית + מעט כתפיים
גב + יד קדמית
רגליים
כתפיים + ידיים
חזה + גב
רגליים
נפח די גבוה בכל התכנית

לא שונה משל רוב האנשים
חזה + יד אחורית + מעט כתפיים
גב + יד קדמית
רגליים
כתפיים + ידיים
חזה + גב
רגליים
נפח די גבוה בכל התכנית
כמה נפח לחזה גב ורגליים? נפח שבועי?.
מגיע ל40 50 סטים באימון רגליים? גלוטס האמסטרינג תאומים קואדס?.

יש כאלו שנפח גבוה עובד להם ממש טוב, אם זה עובד לך אין סיבה שלא תעשה את זה
מת על האימונים האלה לעבוד לאט לכווץ כל חזרה איטי ומבוקר ודרך זה לעלות משקלים
@AzOr בוא נתאמן ביחד נעשה להם נטורלו אסטטיקנו

• פותח/ת השרשור
@אביב חזיזה
כמה כבודו לוחץ בבנץ?
האם באמת ״בפיק״ של הסייקל,יש יותר כוחות להעמסת משקל על המוט?

תודה רבה
וודאי שיש יותר כוח, אבל לא כמו שאנשים מדמיינים את זה, גם כאן מדובר בהדרגה שבאה במהלך הסייקל ויש כאן פרמטרים נוספים כמובן, אתה עולה במשקל, יותר משקל עם יותר מסת שריר שווה לרוב גם ליותר משקל על המוט, עקרונית בבנץ אני חלש מאוד ומשתדל לא להעמיס מכיוון שיש לי רזומה לא קטן עם דלקות פרקים בעיקר בכתפיים ובמרפקים, 95 ל6 היה הכי הרבה שעבדתי איתו, אני לא ממש מתעסק במשקלים, מרגיש יותר טוב עם משקולות חופשיות, הדבר היחיד שאני חוטא בו לתחום הליפטינג מבחינת משקלים זה סקוואט, זה לגמרי הבייבי שלי, מחכה כל השבוע לרגע שאכנס לכלוב

אבל לא כמו שאנשים מדמיינים את זה,
תשובה לעניין!
אני פוחד מהמחטים של שימוש trt
אז לא רואה איך אעשה סייקל
נורא נורא רוצה
כרגע עומד על 115 לשלשות
היה 125 לחזרה
אם זה יתן לי פוש,אולי שווה לשקול את זה

תודה רבה על תשובה מפורטת
ברור שיש יותר כוח חחחחחחח סייקל זה בטח עולם אחר
ראיתי הרבה שעולים על חומרים
ולא רק שלא נראים טוב
אלא,שגם לא לוחצים הרבה
איפה שהוא נעצרים ב100קג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית