הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לגבי שכירות וחדכ ביתי

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
היי במידה ויש פה אנשים שמשכירים דירה ויש להם חדכ בבית,
כמה שאלות שעלו לי לגבי זה,
1 האם יש צורך להודיע לבעל הדירה? (כי בכל זאת מדובר במשקלים, אולי הבניין לא בנוי לזה, יכול להיות?) בהנחה שיש משטחי גומי ולא זורקים משקולות על הרצפה, אולי דאמבלים מגובה די נמוך, דדליפט לא גבוה ממש ובאופן מבוקר
2. האם מספיק משטחי גומי או שכדאי לעשות גם פלטפורמה מעץ ועליה משטחי גומי?
3. האם יצא לכם ששכנים התלוננו בגלל רעש של משקולות וכ'ו?

אם מדובר במשקלים נמוכים ולא משהו מקצועי ורציני, כנראה שאין צורך לספר לבעל הדירה.

אם אתה מתכנן לעבוד עם משקלים כבדים, לדוגמה מעל 100 ק"ג, לא יודע אם צריך לספר למשכיר, אבל אולי בכל זאת תרצה.

למשקלים מעל 100 ק"ג חובה גם משטח עץ.

השכנים שלי התלוננו, כיום אני כבר לא מתאמן בבית, אבל אולי אחזור לבית בעתיד.

הכי הפריע להם הדדליפט. מדובר במשקלים של 200 ק"ג פלוס עם במה שכבת עץ, ו2 שכבות גומי.

הנחתי בשיא העדינות, גם 80 ק"ג הפריע להם. שכנים זה הבעיה העיקרית.

הבעיה שאת שלא תתחיל להתאמן בדירה לא תדע אם זה מפריע לשכנים או לא.
שכן נודניק עלול להרוס לך את החוויה ולהציק לבעל הדירה.

סקווט/דדליפט לא הייתי עושה בדירת מגורים בבניין משותף

3. האם יצא לכם ששכנים התלוננו בגלל רעש של משקולות וכ'ו?
לא יודע לגבי משקולות אבל בעבר הרחוק איזה פעם כידררתי כדור גומי על הרצפה בחדר, אחרי כמה זמן באה השכנה מלמטה התלוננה שזה דופק לה במוח. בפעם אחרת בדירה אחרת עם שכנים אחרים עשיתי אימון קרבות עם חבר שכללו האבקות, הפלות אחד של השני על הרצפה וכו' (מעניין מה @Dark Soul Omega יגיד על זה 🤣). השכנים מלמטה בערב התלוננו לסבא שלי שזה ממש הפריע להם.
מה שאני אומר שאם אלה דברים ששכנים שומעים אז אני בטוח שגם דדליפט של אפילו 70 קילו שאתה מניח או דאמבלים של 10 הם גם עלולים לשמוע ולהתלונן.

אה הבנתי ושאלה אולי קצת מפגרת א

דירות
לא גבוה דדליפט עד 100 קצת פחות,
דאמבלים עד 30 קילו כל יד
לא הייתי משקיע יותר מדי, ריצוף גומי 2סמ לאזור משקולות יד, ועובי 4 לאזור דדליפט סוגר פינה.

לא יודע כמה עלות השכירות שאתה משלם , אבל אם אתה מתכננן לבנות חד"כ פרטי בשכירות , קח בחשבון לא בטוח שזה יתאים לבית הבא , ולדעתי עדיף לך לחפש להשכיר דירה בבניין עם חדר כושר בבניין .

הבעיה שאת שלא תתחיל להתאמן בדירה לא תדע אם זה מפריע לשכנים או לא.
שכן נודניק עלול להרוס לך את החוויה ולהציק לבעל הדירה.

סקווט/דדליפט לא הייתי עושה בדירת מגורים בבניין משותף
מה הבעיה עם סקוואט? כשל?

יש לי ציוד, מתאמן בבניין דירות, קומה ראשונה, לא סיפרתי לבעל הדירה
דדליפט אני לא עושה, בבניין הקודם שגרתי בו הייתי עושה אבל זה היה בחדר כושר המשותף בקומת קרקע וגם זה היה רק לפני הקורונה כשאנשים לא היו בבית (כי כשהם כן היו הם היו מתלוננים, תכלס בצדק, אבל לא ממש אהבתי אותם אז המשכתי וניסיתי לכוון לשעות שהם לא בבית)
יש לי מוט, איזה ראק מצ'וקמק ופלטות באמפרים, אז אני לא דופק הרבה דברים על הרצפה, רק מניח את הפלטות בעדינות כשפורק
בדיוק הזמנתי בנץ', אבל גם זה יהיה עם המוט...

אני מידי פעם שוקל לעשות דדליפט קל אבל יש לי הרבה חששות מזה ובסוף מוותר

כרגע אף אחד לא התלונן, אבל גם לא ממש נתתי סיבה שיתלוננו

מה הבעיה עם סקוואט? כשל?

יש לי ציוד, מתאמן בבניין דירות, קומה ראשונה, לא סיפרתי לבעל הדירה
דדליפט אני לא עושה, בבניין הקודם שגרתי בו הייתי עושה אבל זה היה בחדר כושר המשותף בקומת קרקע וגם זה היה רק לפני הקורונה כשאנשים לא היו בבית (כי כשהם כן היו הם היו מתלוננים, תכלס בצדק, אבל לא ממש אהבתי אותם אז המשכתי וניסיתי לכוון לשעות שהם לא בבית)
יש לי מוט, איזה ראק מצ'וקמק ופלטות באמפרים, אז אני לא דופק הרבה דברים על הרצפה, רק מניח את הפלטות בעדינות כשפורק
בדיוק הזמנתי בנץ', אבל גם זה יהיה עם המוט...

אני מידי פעם שוקל לעשות דדליפט קל אבל יש לי הרבה חששות מזה ובסוף מוותר

כרגע אף אחד לא התלונן, אבל גם לא ממש נתתי סיבה שיתלוננו
זה כמובן תלוי יותר מהכל בשכנים. סקווט מייצר רעש בהחזרת המוט לראק. וכמובן אם חלילה יש כשל.

זה כמובן תלוי יותר מהכל בשכנים. סקווט מייצר רעש בהחזרת המוט לראק. וכמובן אם חלילה יש כשל.
הבנתי, מודה שלא חשבתי על עניין ההחזרה, לא התלוננו לי על זה.
בנוגע לכשל, וואלה מתרחק מכשל כמו מאש כי אין לי את האמצעים להתמודד עם זה

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה עלות השכירות שאתה משלם , אבל אם אתה מתכננן לבנות חד"כ פרטי בשכירות , קח בחשבון לא בטוח שזה יתאים לבית הבא , ולדעתי עדיף לך לחפש להשכיר דירה בבניין עם חדר כושר בבניין .
לך תשלם על זה אבל, יותר זול כנראה לגור בשכירות ולשלם על חדר כושר במקום אחר, אבל זה גם נסיעות, זמן, כסף
יותר פשוט לקחת את המשקולות שיש לי, כלוב וכ'ו ולחפש דירה עם חדר שיתאים מבחינת הגודל לחדר כושר הביתי שלי,
לא הכי פשוט בעולם וצריך לבדוק מידות וכ'ו אבל נראה לי עדיף
לגבי הרעש תלוי באמת על מי ומה אני נופל, לא מגיע לכשלים, בטוח שאצטרך יותר לשים לב להחזרה של משקולות או להניח חלש על הרצפה, כרגע אני מתאמן בסוג של מחסן בקומת קרקע אין דאגות אבל אדע מה הולך רק כשאמצא דירה ואכנס אליה
בכל מקרה תודה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית