הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לקנות שרוולי ברכיים

אלמוג לוי

משתמש מתחיל
83
16
נק' מוניטין:
19
83
16
שלום חברים, קודם כל ממש ממש תודה לכם על העזרה שחלקכם נותנים לי בימים האחרונים ממש מעריך

אני שוקל לקנות שרוולי מגני בברכיים בשביל הסקוואטים

עכשיו באיזה משקל זה נחוץ?
בגדול אני מרים 90 קילו 5 חזרות * 3 סטים

ואם תוכלו להמליץ על אחד טוב שיחיזק לי לכמה שנים

תודה רבה!

חחחח אז לקנות שרוולי מרפקים?

בקיצור חברים מאיזה משקל לקנות שרוולי ברכיים? אני מרים כרגע 90 קילו
כמו שאמרו לך קודם, זה נועד למי שיש לו בעיות בחימום של הברכיים. אם אין לך בעיות אין לך צורך.
מה שכן יש כאלה שקונים מידה שקטנה עליהם ואז זה משמש להם כמו רצועות, אבל אלא אם אתה מתכנן להשתתף עם רצועות בתחרות שאסור בה רצועות אין לך מה לעשות עם זה.

כמו שאמרו לך קודם, זה נועד למי שיש לו בעיות בחימום של הברכיים. אם אין לך בעיות אין לך צורך.
מה שכן יש כאלה שקונים מידה שקטנה עליהם ואז זה משמש להם כמו רצועות, אבל אלא אם אתה מתכנן להשתתף עם רצועות בתחרות שאסור בה רצועות אין לך מה לעשות עם זה.
זה לא נועד לחמם שום דבר.
זה נועד להרים יותר משקל.
זה ורק זה הסיבה ללבוש אותם.
מדובר בציוד עזר לכל דבר כמו רצועות וחליפות לחץ.

זה לא נועד לחמם שום דבר.
זה נועד להרים יותר משקל
להרים יותר משקל בעזרת זה שהשרוול מחמם את הברך. השרוול נועד לחמם את הברך כדי שבעקיפין תרים יותר משקל, אז כן, השרוול נועד שתרים יותר משקל.
מדובר בציוד עזר לכל דבר כמו רצועות וחליפות לחץ.
תלוי באיזה תחרות, לא?

להרים יותר משקל בעזרת זה שהשרוול מחמם את הברך. השרוול נועד לחמם את הברך כדי שבעקיפין תרים יותר משקל, אז כן, השרוול נועד שתרים יותר משקל.
אם ככה, אז עם רדיאטור רותח במכון אצליח להרים יותר?
אימון בחוץ בשמש אני אהיה חזק יותר?

אתה מרים יותר בגלל לחץ מכאני, כל מי שאומר אחרת, שירים משקל זהה בלי שרוולים בחדר חם.
תלוי באיזה תחרות, לא?
לא משנה באיזה תחרות, פיזית זה ציוד עזר כמו חגורה גם כן.

תלוי באיזה תחרות, לא?
לא. החימום של הברך לא משנה. זה פועל כמו רצועות, לחץ על המפרק ואפקט של "קפיץ" בתחתית.
הזמנתי שרוולים מידה S כשאני מידה L בדיוק בשביל האפקט הזה ושיהיה יותר מוגזם.
אם אתה לא מתחרה בתחרות עם שרוולים אין סיבה לשים וגם אז הייתי משתמש בזה רק בהכנה לתחרות ולא כל השנה.

לא. החימום של הברך לא משנה. זה פועל כמו רצועות, לחץ על המפרק ואפקט של "קפיץ" בתחתית.
הזמנתי שרוולים מידה S כשאני מידה L בדיוק בשביל האפקט הזה ושיהיה יותר מוגזם.
אם אתה לא מתחרה בתחרות עם שרוולים אין סיבה לשים וגם אז הייתי משתמש בזה רק בהכנה לתחרות ולא כל השנה.

זה לא אומר שזה השימוש שלהן במקור, זה שהפכת אותן לכאלו שיעזרו בזכות אלסטיות זה לא אומר שזה הייעוד שלהן.
אם תקשור גוזייה בחיבור של הברך וזה יעזור לך להרים יותר בגלל אלסטיות זה הופך את הגוזייה לאלמנט כדי להרים יותר משקל?

לא. זה רק אומר שלקחת משהו שנועד למשהו מסויים ועשית איתו משהו אחר.
אף אחד לא אומר שזה לא עובד, פשוט שזה לא הייעוד המקורי של האלמנט, וזו הסיבה שהזמנת
מידה שכביכול לא מתאימה לך בשום צורה.

זה לא אומר שזה השימוש שלהן במקור, זה שהפכת אותן לכאלו שיעזרו בזכות אלסטיות זה לא אומר שזה הייעוד שלהן.
אם תקשור גוזייה בחיבור של הברך וזה יעזור לך להרים יותר בגלל אלסטיות זה הופך את הגוזייה לאלמנט כדי להרים יותר משקל?

לא. זה רק אומר שלקחת משהו שנועד למשהו מסויים ועשית איתו משהו אחר.
אף אחד לא אומר שזה לא עובד, פשוט שזה לא הייעוד המקורי של האלמנט, וזו הסיבה שהזמנת
מידה שכביכול לא מתאימה לך בשום צורה.
גם אם הייתי מזמין מידה L זה היה נותן את האפקט הזה. רק בצורה פחות קיצונית.

כמעט תמיד הייעוד של שרוולים היה תמיכה כדי להרים עוד משקל.

זה לדוגמא מה שקשור באתר של קופת חולים.

מגן מרפק אלסטי אפור | שרוול לחץ לסיוע בהקלת כאבי מרפק, נקע, נפיחות, טניס

אין איזכור לשימוש במשקל כבד?

זה לדוגמא מה שקשור באתר של קופת חולים.

מגן מרפק אלסטי אפור | שרוול לחץ לסיוע בהקלת כאבי מרפק, נקע, נפיחות, טניס

אין איזכור לשימוש במשקל כבד?
זה לא סותר.
לחץ על מפרק עוזר עם הכאב שיש שם, וגם עוזר להרים יותר.

נראה לך שקופת החולים יספקו לך מידע אמין לגבי מוצרים שעוזרים לך להרים יותר משקל?
פעם הבאה שתראה את הרופא משפחה שלך, תשאל אותו האם להשתמש בחליפת לחץ בסקוואט, ולכמה משקל אפשר לצפות שתצליח להרים יותר.

זה לא סותר.
לחץ על מפרק עוזר עם הכאב שיש שם, וגם עוזר להרים יותר.

נראה לך שקופת החולים יספקו לך מידע אמין לגבי מוצרים שעוזרים לך להרים יותר משקל?
פעם הבאה שתראה את הרופא משפחה שלך, תשאל אותו האם להשתמש בחליפת לחץ בסקוואט, ולכמה משקל אפשר לצפות שתצליח להרים יותר.
ארכוש חליפת לחץ לפעם הבאה שארים את הקניות הביתה.

ייעוץ - שרוולי ברכייך

אין טעם שארשום את זה שוב,
תקרא שם את התגובות שלי, הוויכוח מיותר אחי.
בסופו של דבר, למי ששואל "מתי עלי לקנות שרוולים?" התשובה היא כשאתה רוצה להרים יותר משקל, בדיוק כמו חגורה.

לא איכפת לי למה זה נועד או מה חושב מי שמייצר אותם.

יכול להיות שזה עוזר עם כאב, אבל למי ששואל מה לעשות כשיש כאב ברכיים? לא אענה שעליו לקנות שרוולים.

מי שרוצה סתם ללבוש שרוולים, לא בגלל כאב או כדי להרים יותר משקל, שיהנה, זה מוצר מאוד יקר בשביל תועלת כל כך נמוכה למטרה זו.

למרות שיש לי שרוולים שקניתי לתחרות, התועלת שלהם לכוח כל כך נמוך, שאין הצדקה למחיר של המוצר הזה. אבל למתחרים שהם ברמה גבוה ונמצאים על הקשקש מבחינת שיאים, כל 5 ק"ג זה הצדקה לשלם הון.

למי שזה עוזר פסיכולוגית, בבקשה, אני גם מוכר קמיע שאני מכין בבית שמובטח להוסיף לך 0.01-10% על המוט, במחיר מציאה.

איך זה הגיוני ששרוולי ברכיים סבירות עולות כמעט כמו חגורת פאוורליפטינג איכותית?

בסופו של דבר, למי ששואל "מתי עלי לקנות שרוולים?" התשובה היא כשאתה רוצה להרים יותר משקל, בדיוק כמו חגורה.

לא איכפת לי למה זה נועד או מה חושב מי שמייצר אותם.

יכול להיות שזה עוזר עם כאב, אבל למי ששואל מה לעשות כשיש כאב ברכיים? לא אענה שעליו לקנות שרוולים.

מי שרוצה סתם ללבוש שרוולים, לא בגלל כאב או כדי להרים יותר משקל, שיהנה, זה מוצר מאוד יקר בשביל תועלת כל כך נמוכה למטרה זו.

למרות שיש לי שרוולים שקניתי לתחרות, התועלת שלהם לכוח כל כך נמוך, שאין הצדקה למחיר של המוצר הזה. אבל למתחרים שהם ברמה גבוה ונמצאים על הקשקש מבחינת שיאים, כל 5 ק"ג זה הצדקה לשלם הון.

למי שזה עוזר פסיכולוגית, בבקשה, אני גם מוכר קמיע שאני מכין בבית שמובטח להוסיף לך 0.01-10% על המוט, במחיר מציאה.

איך זה הגיוני ששרוולי ברכיים סבירות עולות כמעט כמו חגורת פאוורליפטינג איכותית?

שוב, אני מבין למה זה משומש.
״להרים יותר משקל״, זה אולי הדבר האחרון שהייתי פונה אליו במידה ואני לא מתאמן תחרותי.
וכן אולי מי שזה נותן לו ביטחון ומחמם לו את האיזור כן חושב שזה שווה את הכסף.
אישית אני לא חושב שזה שווה את הכסף לאף אחת מהמטרות.

שוב, אני מבין למה זה משומש.
״להרים יותר משקל״, זה אולי הדבר האחרון שהייתי פונה אליו במידה ואני לא מתאמן תחרותי.
וכן אולי מי שזה נותן לו ביטחון ומחמם לו את האיזור כן חושב שזה שווה את הכסף.
אישית אני לא חושב שזה שווה את הכסף לאף אחת מהמטרות.
יותר זול ויעיל לקנות מכנסיים ארוכות לחמם את כל האזורים של הרגל.
ה"חימום" המדובר נראה לי כל כך רחוק מלהגדיר שרוולים, זה פשוט לא נכון.
ההגדרה של שרוולים הוא "לחץ", לא חום. ולכן הם לא רחוקים מרצועות.
לא שיש בעיה בציוד עזר להרים משקל כבד, רק בוא נקרא לילד בשמו.

למי שזה עוזר פסיכולוגית, בבקשה, אני גם מוכר קמיע שאני מכין בבית שמובטח להוסיף לך 0.01-10% על המוט, במחיר מציאה
תארוז לי 40 חתיכות מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית