עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לי מספר פעמים
הבעיה שאתה די חייב לישון על הגב ואם אתה לא רגיל לזה אז זה קצת קשה.
יש לי בעיות קשב וריכוז אז זה מקשה עליי פסיכולוגית
גם לי יש, אתה מתכוון שהאטמים זה מקשה עליך? מאיזו בחינה?
אני פשוט לקחתי כשיצא לי לעשות מטווחים, אז פשוט לקחתי אותם איתי הביתהאתה זוכר באיזה סוג משתמשים / מאיפה? לא מבין בזה
זו אכן בעיה, לא מצליח לישון על הגב. זה נופל כשישנים על הצד?
גם לי יש, אתה מתכוון שהאטמים זה מקשה עליך? מאיזו בחינה?
הבעיה שאתה די חייב לישון על הגב ואם אתה לא רגיל לזה אז זה קצת קשה.
אף פעם לא ישנתי על הגב ואף פעם לא נפל לי שום אטםאם אתה לא תישן על הגב זה פשוט יפול לך מתישהו באמצע הלילה, הייתי מתעורר כשהאטמים היו איפשהו על המיטה לידי
איזה אטמים אלה?היו לי תקופות שישנתי לא מעט עם אטמי אוזניים, אם יש רעש שמפריע מסביב זה עבד לי יופי, הבעיה שלפעמים לא שמעתי את השעון המעורר.
אף פעם לא ישנתי על הגב ואף פעם לא נפל לי שום אטם
הכי זולים שמצאתי 😃איזה אטמים אלה?
אלה אטמי ספוג? מניסיון שלי הספוג יוצאים כשזזים הרבה בשינה ובמיוחד אם ישנים על הצד או על הבטן, לא יודע לגבי סוגים אחריםהכי זולים שמצאתי 😃
במקום אטמים שים את הסאונד הזה, אפילו בלי אוזניות אם לא נוח.יש לי בעיות קשב וריכוז אז זה מקשה עליי פסיכולוגית, אתה יכול לנסות, בני משפחה שלי קבוע משתמשים באטמי אוזניים.
היו לי תקופות שישנתי לא מעט עם אטמי אוזניים, אם יש רעש שמפריע מסביב זה עבד לי יופי, הבעיה שלפעמים לא שמעתי את השעון המעורר.
איך לא מפריע לכם ״להיות מנותקים״ עקב האטמים?
ואם יכנס פורץ? איך תספיקו להגיב?
נראה לי ספוג כן. כמו שאמרתי אף פעם לא קרה שיצא וישנתי הרבה עם אטמים ואני ישן על הצד וזז לא מעט בלילהאלה אטמי ספוג? מניסיון שלי הספוג יוצאים כשזזים הרבה בשינה ובמיוחד אם ישנים על הצד או על הבטן, לא יודע לגבי סוגים אחרים
שיכנס בשקט ולא יפריע לי לישון.איך לא מפריע לכם ״להיות מנותקים״ עקב האטמים?
ואם יכנס פורץ? איך תספיקו להגיב?
בכללי יש לי אוזניים די בעיתיות, באוזניות לדוגמא אם אין את הגומי שנכנס פנימה אז אני לא יכול להשתמש בהן, כנראה שאצלי החורים רחבים יותרנראה לי ספוג כן. כמו שאמרתי אף פעם לא קרה שיצא וישנתי הרבה עם אטמים ואני ישן על הצד וזז לא מעט בלילה
כמו שכתבתי בהמשך היו לי את הכי זולים, נראה לי מסוםר פארם. אתה מגלגל אותם קצת עם האצבעות שזה יתכווץ, מכניס לאוזן וזה מתרחב בות האוזן תוך כמה שניותיכול להמליץ על משהו? סוג או מאיפה? גם אם זה הכי בסיסי שיש, פשוט אין לי מושג מה אני אמור לבחור ואני לא רוצה לקנות סתם
שמת טוב את האטמים? ככה:בכללי יש לי אוזניים די בעיתיות, באוזניות לדוגמא אם אין את הגומי שנכנס פנימה אז אני לא יכול להשתמש בהן, כנראה שאצלי החורים רחבים יותר
אתה מגלגל אותם קצת עם האצבעות שזה יתכווץ, מכניס לאוזן וזה מתרחב בות האוזן תוך כמה שניות
כן אני מכיר את השיטה, האטמים יושבים לי טוב והכל אבל הייתי מתעורר בבוקר כשהם בכלל איפשהו על המיטה ליד הכרית, אבל כל עוד הייתי נרדם מבלי רעש שמפריע אז לא היה אכפת ליכמו שכתבתי בהמשך היו לי את הכי זולים, נראה לי מסוםר פארם. אתה מגלגל אותם קצת עם האצבעות שזה יתכווץ, מכניס לאוזן וזה מתרחב בות האוזן תוך כמה שניות
שמת טוב את האטמים? ככה: