הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה עם אטמי אוזניים

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
מישהו ניסה לישון עם אטמי אוזניים ויכול לשתף אם זה פתרון טוב? אני כבר תקופה ארוכה מתעורר בלי סוף מכל מיני רעשים וזה מתחיל להימאס, זה פוגע בשינה

נערך לאחרונה:
יצא לי מספר פעמים, הבעיה שאתה די חייב לישון על הגב ואם אתה לא רגיל לזה אז זה קצת קשה.

יש לי בעיות קשב וריכוז אז זה מקשה עליי פסיכולוגית, אתה יכול לנסות, בני משפחה שלי קבוע משתמשים באטמי אוזניים.

• פותח/ת השרשור
יצא לי מספר פעמים

אתה זוכר באיזה סוג משתמשים / מאיפה? לא מבין בזה

הבעיה שאתה די חייב לישון על הגב ואם אתה לא רגיל לזה אז זה קצת קשה.

זו אכן בעיה, לא מצליח לישון על הגב. זה נופל כשישנים על הצד?

יש לי בעיות קשב וריכוז אז זה מקשה עליי פסיכולוגית

גם לי יש, אתה מתכוון שהאטמים זה מקשה עליך? מאיזו בחינה?

אתה זוכר באיזה סוג משתמשים / מאיפה? לא מבין בזה

זו אכן בעיה, לא מצליח לישון על הגב. זה נופל כשישנים על הצד?

גם לי יש, אתה מתכוון שהאטמים זה מקשה עליך? מאיזו בחינה?
אני פשוט לקחתי כשיצא לי לעשות מטווחים, אז פשוט לקחתי אותם איתי הביתה
ואם אתה לא תישן על הגב זה פשוט יפול לך מתישהו באמצע הלילה, הייתי מתעורר כשהאטמים היו איפשהו על המיטה לידי

היו לי תקופות שישנתי לא מעט עם אטמי אוזניים, אם יש רעש שמפריע מסביב זה עבד לי יופי, הבעיה שלפעמים לא שמעתי את השעון המעורר.
הבעיה שאתה די חייב לישון על הגב ואם אתה לא רגיל לזה אז זה קצת קשה.
אם אתה לא תישן על הגב זה פשוט יפול לך מתישהו באמצע הלילה, הייתי מתעורר כשהאטמים היו איפשהו על המיטה לידי
אף פעם לא ישנתי על הגב ואף פעם לא נפל לי שום אטם

היו לי תקופות שישנתי לא מעט עם אטמי אוזניים, אם יש רעש שמפריע מסביב זה עבד לי יופי, הבעיה שלפעמים לא שמעתי את השעון המעורר.

אף פעם לא ישנתי על הגב ואף פעם לא נפל לי שום אטם
איזה אטמים אלה?

יש לי בעיות קשב וריכוז אז זה מקשה עליי פסיכולוגית, אתה יכול לנסות, בני משפחה שלי קבוע משתמשים באטמי אוזניים.
במקום אטמים שים את הסאונד הזה, אפילו בלי אוזניות אם לא נוח.
אני מרגיש שזה מכבה הרבה מהרעשים הפנימיים.
טוב גם לקריאה.

לי יש שמיעה אבסולוטית ואוזנים רגישות במיוחד לרעשים (מכונית נשמעת כמו איזה רכבת), אז אני ישן כל לילה עם חדר אטום וקצת צמר גפן באוזניים.
התרגלתי לזה כבר, קל להירדם ואין הפרעות במהלך השינה.

איך לא מפריע לכם ״להיות מנותקים״ עקב האטמים?
ואם יכנס פורץ? איך תספיקו להגיב?

• פותח/ת השרשור

יכול להמליץ על משהו? סוג או מאיפה? גם אם זה הכי בסיסי שיש, פשוט אין לי מושג מה אני אמור לבחור ואני לא רוצה לקנות סתם

חשבתי על זה שעדיף לא להיות מנותק לחלוטין מרעשים שהם יותר חשובים מאלה שמפריעים, אבל זה פחות בעיה במקרה הספציפי הזה כי אני לא גר לבד.

אלה אטמי ספוג? מניסיון שלי הספוג יוצאים כשזזים הרבה בשינה ובמיוחד אם ישנים על הצד או על הבטן, לא יודע לגבי סוגים אחרים
נראה לי ספוג כן. כמו שאמרתי אף פעם לא קרה שיצא וישנתי הרבה עם אטמים ואני ישן על הצד וזז לא מעט בלילה
שיכנס בשקט ולא יפריע לי לישון.

נראה לי ספוג כן. כמו שאמרתי אף פעם לא קרה שיצא וישנתי הרבה עם אטמים ואני ישן על הצד וזז לא מעט בלילה
בכללי יש לי אוזניים די בעיתיות, באוזניות לדוגמא אם אין את הגומי שנכנס פנימה אז אני לא יכול להשתמש בהן, כנראה שאצלי החורים רחבים יותר

יכול להמליץ על משהו? סוג או מאיפה? גם אם זה הכי בסיסי שיש, פשוט אין לי מושג מה אני אמור לבחור ואני לא רוצה לקנות סתם
כמו שכתבתי בהמשך היו לי את הכי זולים, נראה לי מסוםר פארם. אתה מגלגל אותם קצת עם האצבעות שזה יתכווץ, מכניס לאוזן וזה מתרחב בות האוזן תוך כמה שניות
בכללי יש לי אוזניים די בעיתיות, באוזניות לדוגמא אם אין את הגומי שנכנס פנימה אז אני לא יכול להשתמש בהן, כנראה שאצלי החורים רחבים יותר
שמת טוב את האטמים? ככה:
אתה מגלגל אותם קצת עם האצבעות שזה יתכווץ, מכניס לאוזן וזה מתרחב בות האוזן תוך כמה שניות

כמו שכתבתי בהמשך היו לי את הכי זולים, נראה לי מסוםר פארם. אתה מגלגל אותם קצת עם האצבעות שזה יתכווץ, מכניס לאוזן וזה מתרחב בות האוזן תוך כמה שניות

שמת טוב את האטמים? ככה:
כן אני מכיר את השיטה, האטמים יושבים לי טוב והכל אבל הייתי מתעורר בבוקר כשהם בכלל איפשהו על המיטה ליד הכרית, אבל כל עוד הייתי נרדם מבלי רעש שמפריע אז לא היה אכפת לי

גם לי האטמין הזולים נופלים מהאוזניים במהלך הלילה
אבל למיטב זכרוני אפשר להשתמש בהם ולישון על הצד, הם מחזיקים עד שאתה נרדם ובדרך כלל נופלים כשאתה זז מתוך שינה
בכל מקרה יש גם אטמי אוזניים איכותיים יותר שאתה מתאים אותם לצורה של האוזן, אולי הם מחזיקים יותר טוב, שווה לבדוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית