אני ממש מקווה שזה היה בצחוק, אחרת אני ו @Whale עושים נגדך תביעה ייצוגית.בגיל 40 כל אלה שהרימו משנות ה 20 עם גב עגול וברכיים קורסות כבר פצועים ולא יכולים להרים אז למי שמתחיל בגיל הזה קל לזכות 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממש מקווה שזה היה בצחוק, אחרת אני ו @Whale עושים נגדך תביעה ייצוגית.בגיל 40 כל אלה שהרימו משנות ה 20 עם גב עגול וברכיים קורסות כבר פצועים ולא יכולים להרים אז למי שמתחיל בגיל הזה קל לזכות 😉
לא יודע מה איתך החלום שלי זה להיות המתאמן הבן 40-50 שמתלהב כל הזמן על הדדליפט שלו בגיל 20, אבל באותו זמן מפחיד את כולם כי הוא פרץ דיסקאני ממש מקווה שזה היה בצחוק, אחרת אני ו @Whale עושים נגדך תביעה ייצוגית.
לפי טולסטוי אני חושב, וויתור הוא רק על דבר אשר יש לך ואתה רוצה אותו.מעריך מאוד אח,
בסוף אוותר, פשוט עוד לא הגעתי לסוף 🚴
מטורף!! שייפ חלומי אבל יותר מעניין היה לקרוא על כל הדרך שלך, השראה 🙌🙌🙌 מאחל לך לקחת את הגביע בלוס אנג'לס ולהמשיך הכי גבוה שאפשר:161bd:
שאלה אם אפשר - ממה אתה מתפרנס? אני רואה שאתה עושה ליווי אימונים ותזונה, זה העיסוק העיקרי שלך?
בגיל 40 כל אלה שהרימו משנות ה 20 עם גב עגול וברכיים קורסות כבר פצועים ולא יכולים להרים אז למי שמתחיל בגיל הזה קל לזכות 😉
חבל שלא צילמת את השנתיים האחרונות שלך היה יכול לצאת לך אחלה סרט שהיה נותן מוטיבציה להרבה אנשים לא רק מעולם הפיתוח גוף .
מקצוען אמיתי , כגודל ההשקעה גודל ההצלחה !
כל הכבוד אלוף.
וואו איזה דרך,אני גם רוצה להיות מר ישראל הטבעעעעיעי
לפי טולסטוי אני חושב, וויתור הוא רק על דבר אשר יש לך ואתה רוצה אותו.
לדוגמה: כשמציעים לך אוכל ואתה מסרב כי אתה לא רעב, זה לא ויתור.
אאחל לך שתגיע לכל מה שיכול להיות לך ושאתה רוצה לפני שאתה מוותר.
ואני באמת מצטער שהגעת אליי הביתה במחשבה שאנחנו אחרי האוכל והטעתי אותך רגע לפני התחרות המדוברת.
תוכל לספר על תוכנית האימונים במאסה והאם היה הבדל בתוכנית בחיטוב?
בחיטוב כמה קל אכלת?
תמיד שמח לעזור לך עם פיתויים 🙄😆שטויות, בדיוק ככה לומדים להתמודד מול קשיים ופיתויים בדמות סטייקים ענקיים ו @elchonon מתענג.
אם היית אוכל, לא הייתי סולח לעצמי בחיים.שטויות, בדיוק ככה לומדים להתמודד מול קשיים ופיתויים בדמות סטייקים ענקיים ו @elchonon מתענג.
הוא בא למסעדה עם סנדוויץ?אם היית אוכל, לא הייתי סולח לעצמי בחיים.
אבל ברוך השם עמדת איתן עם יוגורט ביד, ועכשיו אוכל לסלוח לעצמי בתוך כמה שנים.
גם את הא׳ימוגי אתה שם בתנוחות ?הילד אגדה! 😱
פשוט נדיר! 🙌
מעניין אותי אם האורח חיים של מפתח גוף תחרותי משפיע על תפקוד בעבודה, אני מתכוון בעיקר לתקופות חיטוב והכנה לתחרות מה שאמרת על ההשפעה על מצב הרוח וכו'כרגע אני כבר 8 שנים עם אבא שלי בעסק של המשפחה לשיווק מזון, בזמני הפנוי מחזיק עד 10 מתאמנים אונליין כרגע מפאת חוסר זמן.
ותודה רבה אחי!
מעניין אותי אם האורח חיים של מפתח גוף תחרותי משפיע על תפקוד בעבודה, אני מתכוון בעיקר לתקופות חיטוב והכנה לתחרות מה שאמרת על ההשפעה על מצב הרוח וכו'
אותי מעניין איך נראים האימונים שלך, והאם באמת אותו תזונאי אחראי גם על זה.
בילדר טבעי ברמות הגבוהות,מה הכוונה איך הם נראים?
בילדר טבעי ברמות הגבוהות,
אני פאוורליפטר ברמות הנמוכות,
אז שואל איך הם נראים,
מה הולך שמה,
אין לי שמץ.
ואיך אתה מיישם progressive overload?נפח גדול, חלוקה לPPL.
כעיקרון כל פעם פשוט נתנו דגש אחר אבל הבסיס נשאר די קבוע.
המניפולציות נעשו יותר על שרירים קטנים ולא על חזה / גב / רגליים.