הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון אפשר עזרה לגבי טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור Lev1z
  • פורסם בתאריך

Lev1z

משתמש מתחיל
16
8
נק' מוניטין:
14
16
8
קאנטרי דימונה
טוב בקצרה שני אנשים אמרו שהם מאמנים בוינגייט ושהסקוואט שלי הוא ממש גרוע והם אמרו שעוד חודש מהיום אני הולך לפרוץ דיסק ולהפצע לא אשקר זה די גרם לי לחשוש אפשר ייעוץ ממשהו על הסקוואט (מדובר על סט אחרון של 5x5 עם 155)

סקוואט

אני מניח שהטכניקה טעונת שיפור, בשביל זה יש מאמנים מקצועיים שיכולו לעבוד על זה יחד איתך. תוכל למצוא דוגמה לכמה בפורום כמו @elchonon או @StrongEnough או @MikeRozner.

ההפחדות של המאמנים מוינגייט הן לא במקום ודי חסרות בסיס, ניתן להגיד שהם דוגמה למאמנים שאתה לא רוצה שיעזרו לך.

בהצלחה.

אחלה סקוואט סך הכל.
הייתי משנה כמה דברים קטנים נטו בשביל יעילות והייתי גם משקיע את רוב הזמן בסטים קצת פחות כבדים וקצת פחות קרובים לכשל אבל אני לא חושב שאתה תפרוץ דיסק בעוד חודש, הגב שלך מספיק חזק.

טוב בקצרה שני אנשים אמרו שהם מאמנים בוינגייט ושהסקוואט שלי הוא ממש גרוע והם אמרו שעוד חודש מהיום אני הולך לפרוץ דיסק ולהפצע לא אשקר זה די גרם לי לחשוש אפשר ייעוץ ממשהו על הסקוואט (מדובר על סט אחרון של 5x5 עם 155)

סקוואט
גם לי המאמנים הגרועים האלו מעירים, לא רק על הסקוואט, גם על הדדליפט.
יש לי את הדדליפט הטבעי הכי חזק אי פעם בארץ ומעולם לא חוויתי פציעה מהדדליפט, ועדיין ניגשים אליי מאמנים לומר לי שאני עוד אפצע ממנה.

פשוט תתעלם מהם, אני חושב שחלק מהם מקנאים וחלק אחר פשוט לא מבינים.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית