IPHONE 3GS\4G VS SATIO

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
הכוונה של מה אוכל את מה IPHONE 3GS את SATIO או ההפך?
אם הסטיו,
אז הIPHONE 4G לוקח את הסטיו או האייפון?

---
למי שיש סטיו, איך זה?

לפי דעתי חוץ ממצלמה מצויינת, ורמקול [שגם ככה לא משתמשים] אין איזה משהו שיותר טוב מאשר באייפון.

נערך לאחרונה:
הקטע באייפון שיש לזה חומרה חרא אבל יש לאייפון כל כך הרבה תוכנות ושימושים שזה הופך את המכשיר להכי טוב בשוק ואין מה לערר על כך בכלל, מה שכן ה EVO 4G הולך לתת בראש.

• פותח/ת השרשור
הקטע באייפון שיש לזה חומרה חרא אבל יש לאייפון כל כך הרבה תוכנות ושימושים שזה הופך את המכשיר להכי טוב בשוק ואין מה לערר על כך בכלל, מה שכן ה EVO 4G הולך לתת בראש.
מזאת אומרת חומרה חרא? [אתה יכול להביא דוגמאות בבקשה]
תכלס האייפון כיום בטופ, כל שנייה יוצאת אפליקצייה אליו וזה מכשיר שיתמכו בו בבחינה הזאת עוד הרבה הרבה שנים לפי דעתי.
משה אתה כבר קנית אייפון או שאתה מחכה ל4G?

אני מחכה ל 4G ב 22 ליוני אבל אני דיי בבאסה כי אני ממש שונא את AT&T יש להם קליטה גרועה, אני מת שיגיע IPHONE ל VERIZON אבל זה לא יקרה בשנתיים הקרובות בגלל שהם לא מוכנים לרשת 4G + הם תומכים ב CDMA מה שהיה לפלאפון בזמנו וזה דורש יצור נפרד של אייפונים מה שכנראה לסטיב לא ממש בא לעשות.
בכל מקרה החומרה באייפון חלשה, לדוגמה ה 3GS:
iPhone 3GS will feature 256MB of RAM and a whooping 600 MHz processor.

אם נקח את ה HTC החדש עם גוגל יש שם מעבד של 1000MHZ עם 512MB זיכרון ועוד מלא שטויות, החומרה של אפל תמיד חלשה אבל עדיין יש המון אפליקציות והגרפיקה סבבה, ה 4G אמור להיות HD תומך 720P עם מצלמה 5MPX ( אחת מקדימה 1.3MPX ואחד מאחורה 5MPX), סוללה מתחלפת (!!!!), ועוד כמה שטויות, מקווה שלא יהיה כבד ולא יגדלו אותו

• פותח/ת השרשור
אני מחכה ל 4G ב 22 ליוני אבל אני דיי בבאסה כי אני ממש שונא את AT&T יש להם קליטה גרועה, אני מת שיגיע IPHONE ל VERIZON אבל זה לא יקרה בשנתיים הקרובות בגלל שהם לא מוכנים לרשת 4G + הם תומכים ב CDMA מה שהיה לפלאפון בזמנו וזה דורש יצור נפרד של אייפונים מה שכנראה לסטיב לא ממש בא לעשות.
בכל מקרה החומרה באייפון חלשה, לדוגמה ה 3GS:
iPhone 3GS will feature 256MB of RAM and a whooping 600 MHz processor.

אם נקח את ה HTC החדש עם גוגל יש שם מעבד של 1000MHZ עם 512MB זיכרון ועוד מלא שטויות, החומרה של אפל תמיד חלשה אבל עדיין יש המון אפליקציות והגרפיקה סבבה, ה 4G אמור להיות HD תומך 720P עם מצלמה 5MPX ( אחת מקדימה 1.3MPX ואחד מאחורה 5MPX), סוללה מתחלפת (!!!!), ועוד כמה שטויות, מקווה שלא יהיה כבד ולא יגדלו אותו
גם אני מתכוון לקנות אותו [4G] ולהביא אותו לארץ אני מקווה שהמחיר יהיה משהו כמו 250-350$
למרות שאני חושב שהוא יהיה איזה 400.. מקווה שלא יאכזב.
אגב,
אתה לא יכול לקנות את ה4G פרטי או בAT&T עם קנס ולהשים סים של VERIZON?

חחחח אתה ממש אופטימי, ה 3GS עולה כיום $700 הגירסה של ה 16GB או $800 הגירסה של ה 32GB.
ה 4G ב3 חודשים הראשונים יעלה בסביבות ה 1000 דולר לפחות אם לא עושים חוזה מחברה, אם עושים חוזה אצל חברה לשנתיים מקבלים אותו ב $200.
והקנס ב AT&T זה המחיר של הפלאפון ככה שזה לא משתלם. ל VERIZON אין SIM CARD הם משתמשים בטכולוגיה שהייתה לפלאפון בזמנו, היא דיי ישנה אבל כדי להחליף ל GSM יעלה להם כמה מיליארדים.

• פותח/ת השרשור
חחחח אתה ממש אופטימי, ה 3GS עולה כיום $700 הגירסה של ה 16GB או $800 הגירסה של ה 32GB.
ה 4G ב3 חודשים הראשונים יעלה בסביבות ה 1000 דולר לפחות אם לא עושים חוזה מחברה, אם עושים חוזה אצל חברה לשנתיים מקבלים אותו ב $200.
והקנס ב AT&T זה המחיר של הפלאפון ככה שזה לא משתלם. ל VERIZON אין SIM CARD הם משתמשים בטכולוגיה שהייתה לפלאפון בזמנו, היא דיי ישנה אבל כדי להחליף ל GSM יעלה להם כמה מיליארדים.
חחח זה לא אופטימיות.. ה16GB עולה 200$ נגיד כפול המחיר שלו זה 400 לא 700 [ותכלס אפשר להשיג במחיר של חוזה + 100~150] ובחנויות פרטיות אני מכיר מישהו שקנה ב350
אגב, אם אני לא טועה המחיר של ה3GS שהוא יצא הוא אותו מחיר כמו היום מה שניראלי אז שיורידו את המחיר שלו וה4G יעלה כמוהו + 150\200 דולר יותר , לא?

אהה וישלי אזרחות ודודים שם אז הם יכולים לעשות את כל הקטע של ביטול העיסקה וממה שהבנתי הקנס הוא 170 דולר

נערך לאחרונה:
לא יודע באיזה סרט אתה גר אבל ה 16GB עולה $200 רק אם אתה מתחייב לחוזה של שנתיים ב AT&T עם חבילה מינימלית של $70 בחודש (DATA + שיחות).
ה 4G יעלה אותו דבר כנראה אבל שוב צריך להתחייב לשנתיים ואי אפשר לשבור את החוזה כי אתה תחוייב בעלות של הפלאפון.
וכל ה 150-100 דולר עם חוזה אלו לא מכשירים חדשים אלה מחודשים ה 3GS 16GB עולה $150 ה 3G עולה $50 מחודש עם חוזה לשנתיים.

די בטוח שהמחיר של ה3GS ירד למחיר של ה3G היום,וה3G ירד מהמדפים לאט לאט..

וואלה תרד על פלאפונים, אני אנצל אולי תמקום כדי לשאול את זה פה.
אם אני קונה פלאפון מחול שרשום שהוא open to all(יעני פרוץ), זה תכף גם לגבי הרשות בארץ?(יענו פשוט להעביר סים וזהו?).

ודבר שני, מה כדאי לקנות, הכסף שאני מוכן להשקיע שווה ערך לכמה שעולה i-phone 3gs כיום, הכי חשוב לי בפלאפון זה המצלמה והmp3, ושיהיה חזק ועמיד, אני מוכן לוותר אבל כל התוכנות שיש לאיי-פון, אבל אני גם מעדיף שהוא לא יהיה barebones, ויהיו לו גם מגוון תוכנות...

מה שבאסה באיי-פון זה המצלמה שהיא די מעפנה.

תשמע, אם אתה מדבר הרבה, לפחות ב 250 ש"ח, אז אתה יכול לקבל "חינם" את המכשיר ברשת פלאפון.
כמובן שאין דבר כזה חינם ואתה מתחייב ל3 שנים ומשלם להם איזה 5K, ועזוב את זה שהמכשיר הזה הוא גימיק ותו לא, המבצע לא רע אם אתה באמת משתוקק לו.

וואלה תרד על פלאפונים, אני אנצל אולי תמקום כדי לשאול את זה פה.
אם אני קונה פלאפון מחול שרשום שהוא open to all(יעני פרוץ), זה תכף גם לגבי הרשות בארץ?(יענו פשוט להעביר סים וזהו?).

ודבר שני, מה כדאי לקנות, הכסף שאני מוכן להשקיע שווה ערך לכמה שעולה i-phone 3gs כיום, הכי חשוב לי בפלאפון זה המצלמה והmp3, ושיהיה חזק ועמיד, אני מוכן לוותר אבל כל התוכנות שיש לאיי-פון, אבל אני גם מעדיף שהוא לא יהיה barebones, ויהיו לו גם מגוון תוכנות...

מה שבאסה באיי-פון זה המצלמה שהיא די מעפנה.
אם זה מה שאתה מחפש אז סוני אריקסון ישרת אותך נאנמנות אבל:
1. אין הרבה תוכנות
2. קרינה יותר גבוהה מהמתחרים
3. אומרים שמתקלקל מהר

יתרונות:
1. הדגם הזה:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x2-2926.php

8MPX מצלמה, של סוני ולא של נוקיה ולא של APPLE, יש לסוני את המצלמות לפלאפון הכי טובות בשוק, 8MPX שלהם זה כמו 16MPX של נוקיה.

2. איכות סאונד במיוחד עם אוזניות יותר טובה מכל פלאפון שתמצא בשוק
3. סוללה חזקה

** אם אתה מביא פלאפון שלא קיים בישראל אתה הולך לעבור ייסורים קשים במשרד התקשורת + לשלם מכס ומע"מ של 33% בערך משווי המוצר כולל המשלוח **

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שאתה מחפש אז סוני אריקסון ישרת אותך נאנמנות אבל:
1. אין הרבה תוכנות
2. קרינה יותר גבוהה מהמתחרים
3. אומרים שמתקלקל מהר

יתרונות:
1. הדגם הזה:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x2-2926.php

8MPX מצלמה, של סוני ולא של נוקיה ולא של APPLE, יש לסוני את המצלמות לפלאפון הכי טובות בשוק, 8MPX שלהם זה כמו 16MPX של נוקיה.

2. איכות סאונד במיוחד עם אוזניות יותר טובה מכל פלאפון שתמצא בשוק
3. סוללה חזקה

** אם אתה מביא פלאפון שלא קיים בישראל אתה הולך לעבור ייסורים קשים במשרד התקשורת + לשלם מכס ומע"מ של 33% בערך משווי המוצר כולל המשלוח **
2. האיכות של המפלאפון של אריקסון יותר טובה משל האייפון [בסאונד באוזניות]?
וגלישה באינטרנט איפה יותר טובה? באייפון או באריקסון?

באייפון יש חרא של איכות שמע, אריקסון אוכל כל פלאפון בלי מלח מבחינת שמע, אפשר להשוות אותו לנגן איכותי אמיתי.
ובאייפון יותר נוח לגלוש, ואם את האמת ב HTC הכי נוח לגלוש.

• פותח/ת השרשור
באייפון יש חרא של איכות שמע, אריקסון אוכל כל פלאפון בלי מלח מבחינת שמע, אפשר להשוות אותו לנגן איכותי אמיתי.
ובאייפון יותר נוח לגלוש, ואם את האמת ב HTC הכי נוח לגלוש.
אתה רציני? אמרו לי שאפל אין עליהם באיכות שמע, ותכלס אני כל יום שומע מוזיקה באוזניות [במיוחד בחד"כ] אתה בטוח בזה או שזה לפי דעתך?
HTC הכי נוח? אני שמעתי שאין על הבלקברי בזה

משה אתה אמיתי? הסאונד באוזניות וממשק המוזיקה זה אולי היתרון היחיד של האייפון.

אם אתה משתמש באוזניות מקוריות של אפל באייפון האיכות מצויינת הבעיה שהאוזניות שלהם נהרסות מהר...

• פותח/ת השרשור
הבנתי שיש עליהם איזה אחריות או משהו זה נכון? [על האוזניות]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית