הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

IPHONE 3GS\4G VS SATIO

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
משה, האמת שהפלאפון שהבאת נראה טוב.
הוא קיים בארץ?(כדי למנוע בעיות כמו שאמרת), ועד כמה הקרינה בו יותר גבוהה?

חחחח אם שמעתם איכות סאונד באייפון כנראה שלא שמעתם איכות סאונד של סוני אריקסון עם אוזניות נורמאליות ולא עם מה שמביאים עם הפלאפון שזה תמיד חרא ובכלל הקשבתם פעם לנגן של iAudio או Creative? תבינו מה זה איכות שמע.

• פותח/ת השרשור
חחחח אם שמעתם איכות סאונד באייפון כנראה שלא שמעתם איכות סאונד של סוני אריקסון עם אוזניות נורמאליות ולא עם מה שמביאים עם הפלאפון שזה תמיד חרא ובכלל הקשבתם פעם לנגן של iAudio או Creative? תבינו מה זה איכות שמע.
אז בעצם מה שאתה אומר שאפל יצרה נגן-טלפון חרא?

אגב, אם למישהו יש איזה חברה טובה לאוזניות [קטנות האלה ש"ממש מכניסים" לאוזן] אשמח להמלצות.
הכי חשוב שיהיה איכותיות,לא נהרסות מהר, אפשר לשמוע בווליום גבוהה ולא פתאום רק צד אחד תקין.
עדיפות לחנויות גדולות כמו WALMART [אפשר גם משם]

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שהבאת בראשון יש לך גם? ואגב איך הוא סבבה?

אני שונא אוזניות שנכנסות לאוזן כי זה כל הזמן נופל לי יש לי אוזניים של פיל, סה"כ הסאונד מעולה יותר טוב מהקשת עורפית כי הסאונד לא בורח אם אתה תוקע חזק באוזניים, באס דומיננטי, וליום גבוהה, סה"כ סבבה למחיר.

סורי על ההקפצה, מה אתם אומרים על sony ericsson k850i? אני יכול להביא אחד ב126$, כשבארץ הבנתי הוא 1500 שקל, הבנתי שיש לו מצלמה 5.0 cybershot, וכמובן איכות סאונד טובה, וגם בקר תנועה.
אני יודע שיש יותר טובים, אבל במחיר הזה שווה?(מה שיש לי כרגע זה נוקיה 6288, אז בכל מקרה זה יהיה שיפור אדיר...)

• פותח/ת השרשור
תקנה ותמכור בארץ אם יש לך כוח חחח תצא מורווח ותפנק את עצמך בפלאפון חזקק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית