הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינון אנסטזול טסט+דקה+בולד

123123MisterS

משתמש מתחיל
73
9
נק' מוניטין:
9
73
9
אהלן אנשים,

מתחיל סייקל של טסט אנטט דקה ובלדנון במינונים הבאים:
טסט - 500
דקה - 200
בולד - 600

בנוגע לאנסטזול האם המינון הנכון הוא 0.5 פעמיים בשבוע? אפשר לתזמן בימי ראשון ורבעי עם הזריקות?
בנוסף לזה להוסיף חצי כדור דוסטינקס פעם בחמישה ימים?

תודה.

אהלן אנשים,

מתחיל סייקל של טסט אנטט דקה ובלדנון במינונים הבאים:
טסט - 500
דקה - 200
בולד - 600

בנוגע לאנסטזול האם המינון הנכון הוא 0.5 פעמיים בשבוע? אפשר לתזמן בימי ראשון ורבעי עם הזריקות?
בנוסף לזה להוסיף חצי כדור דוסטינקס פעם בחמישה ימים?

תודה.

כן, אפשרי

דוסטינקס בצד בהיכון רק למקרה הצורך

חומר למחשבה :
1.
בולדנון בתאכלס מתחיל לעבוד אחרי חודש - חודש וחצי ולוקח אותן הזמן לצאת מהגוף.
לכן לדעתי בלבד כמובן למי שלא עושה b&c/ כל השנה בgear אין טעם לבצע בולדנון כסייקל סטנדרטי שעורך 12 שבועות .
כי : לא ממש תהנה מהחומר וצריך לתזמן נכון pct.

2.
דקה 200 מג זה מינון נמוך מאוד.

3.
דוסטינקס זה לא משחק ילדים ואין טעם לקחת אותו עם מינון של 200 דקה . ובוא נניח אם היתה על 400-500 דקה היתי אומר תמתין לשבוע 6-7-8 בתוך הסייקל ורק אז תשקול לקחת אותו במידה ותהיה התחלה של גודש בחזה.

4. בנוגע לai שוב אומר כמו בדוסטינקס. אין טעם לדחוף סתם תרופות לגוף. תמתין כצה שבועות ואז לפי הצורך תשלב.
הרי סייקל דקה אננט נכנס לעבודה אחרי מספר שבועות

לגבי אנסטרזול אתה יכול לקחת באותו יום של הזריקה
אבל זה הכל אינדיבידואלי, הכי טוב זה לעשות בדיקות דם וככה לדעת איפה אתה עומד בסקאלה.

חומר למחשבה :
1.
בולדנון בתאכלס מתחיל לעבוד אחרי חודש - חודש וחצי ולוקח אותן הזמן לצאת מהגוף.
לכן לדעתי בלבד כמובן למי שלא עושה b&c/ כל השנה בgear אין טעם לבצע בולדנון כסייקל סטנדרטי שעורך 12 שבועות .
כי : לא ממש תהנה מהחומר וצריך לתזמן נכון pct.

2.
דקה 200 מג זה מינון נמוך מאוד.

3.
דוסטינקס זה לא משחק ילדים ואין טעם לקחת אותו עם מינון של 200 דקה . ובוא נניח אם היתה על 400-500 דקה היתי אומר תמתין לשבוע 6-7-8 בתוך הסייקל ורק אז תשקול לקחת אותו במידה ותהיה התחלה של גודש בחזה.

4. בנוגע לai שוב אומר כמו בדוסטינקס. אין טעם לדחוף סתם תרופות לגוף. תמתין כצה שבועות ואז לפי הצורך תשלב.
הרי סייקל דקה אננט נכנס לעבודה אחרי מספר שבועות
מסכים עם כל מילה

אם אין לך דקה רפואי המינון הזה ממש נמוך.

דוסטינקס לא לקחת ללא סיבה (בדיקות דם שמראות שהפרולקטין באמת גבוה) להשאיר בצד לחירום.

גם דקה וגם בולדנון-לשים לב להמוטוקריט/וכדוריות אדומות ולקחת בחשבון תרומות דם .בגלל הבולדון הייתי פחות דואג לאסטרוגן ומתחיל אפילו עם הארמידיקס ב 0.25 פעמיים בשבוע

דוסטינקס לא לקחת ללא סיבה (בדיקות דם שמראות שהפרולקטין באמת גבוה) להשאיר בצד לחירום.

גם דקה וגם בולדנון-לשים לב להמוטוקריט/וכדוריות אדומות ולקחת בחשבון תרומות דם .בגלל הבולדון הייתי פחות דואג לאסטרוגן ומתחיל אפילו עם הארמידיקס ב 0.25 פעמיים בשבוע

כמה נחשב מינון "בסדר" של דקה?
אתה יכול להסביר את הנושא של כדוריות דם אדומות ותרומות דם ?

• פותח/ת השרשור

אומנם אין דקה רופאי אבל יש דקה של וורטקס 👏
לגבי הבולד לא חושב שזה קריטי לתקופה של סייקל ממוצע. ולגבי הבולד יש לו תכונות אנטי אסטרוגניות בדומה למסטרון. מה הסיבה להתחיל עם 0.25? לחלק כדור ל4 קצת לא נוח. תודה

אומנם אין דקה רופאי אבל יש דקה של וורטקס 👏
לגבי הבולד לא חושב שזה קריטי לתקופה של סייקל ממוצע. ולגבי הבולד יש לו תכונות אנטי אסטרוגניות בדומה למסטרון. מה הסיבה להתחיל עם 0.25? לחלק כדור ל4 קצת לא נוח. תודה
אהלן אחי
יש דקה רפואי הודי אחי של לפחות 2 חברות רפואיות חברת msd האמריקאית העבירה את רשיון הייצור של המותג דקה דורבולין המקורי והוותיק לפני מספר שנים ויש את חברת intas עם דקה גנרי…
לגבי הבולד מסכים איתך זה מה שתכוונתי
בקשר לארימידקס אני אישית עשיתי את זה עם יפנית אבל מסכים איתך זה לא נוח .
כול ה ai למינהם מסוכנים מאד ללב שתדעו ואני בטוח שעל 500 טסט אין צורך ב1 מלגרם לשבוע

אהלן אחי
יש דקה רפואי הודי אחי של לפחות 2 חברות רפואיות חברת msd האמריקאית העבירה את רשיון הייצור של המותג דקה דורבולין המקורי והוותיק לפני מספר שנים ויש את חברת intas עם דקה גנרי…
לגבי הבולד מסכים איתך זה מה שתכוונתי
בקשר לארימידקס אני אישית עשיתי את זה עם יפנית אבל מסכים איתך זה לא נוח .
כול ה ai למינהם מסוכנים מאד ללב שתדעו ואני בטוח שעל 500 טסט אין צורך ב1 מלגרם לשבוע

למה מסוכנים ללב?

Ai זה נורא למוח והלב ,אני בעד לקחת מינון טסט נמוך ככל האפשר כדי לוותר על התענוג המפוקפק הזה .
טסט זה החומר הכי אוברייטד שיש ,ביום שאנשים ישכילו לקחת פחות טסט ויותר מהחומרים האחרים המצב ישתפר,אבל משום מה אנשים אוהבים להתקע בשנות השמונים.
בולד הייתי לוקח 800 אם זה אנדקאנויט ,סיפ מספיק 500-600,דקה 200 זה מינון נמוך מעט .

Ai זה נורא למוח והלב ,אני בעד לקחת מינון טסט נמוך ככל האפשר כדי לוותר על התענוג המפוקפק הזה .
טסט זה החומר הכי אוברייטד שיש ,ביום שאנשים ישכילו לקחת פחות טסט ויותר מהחומרים האחרים המצב ישתפר,אבל משום מה אנשים אוהבים להתקע בשנות השמונים.
בולד הייתי לוקח 800 אם זה אנדקאנויט ,סיפ מספיק 500-600,דקה 200 זה מינון נמוך מעט .
מחכה ליום שאנשים יבינו שככה עובדים

למה AI כזה מזיק למוח וללב?

• פותח/ת השרשור
מחכה ליום שאנשים יבינו שככה עובדים
מצד אחד אתה אומר שאתה בעד לקחת מינון נמוך של טסט ואז אתה רושם 500-600 סיפ. איך זה מתחבר?
בגדול מסכים עם זה בצורה חלקית. בעבר הרצתי סייקל של 250 טסט ו800 בולד והרגשתי נהדר, אבל שדקה נכנס לתמונה עדיף לתת יחס של 1:2 לטובת הטסט כדי לנמוע בעיות עם ג׳ונסון

מצד אחד אתה אומר שאתה בעד לקחת מינון נמוך של טסט ואז אתה רושם 500-600 סיפ. איך זה מתחבר?
בגדול מסכים עם זה בצורה חלקית. בעבר הרצתי סייקל של 250 טסט ו800 בולד והרגשתי נהדר, אבל שדקה נכנס לתמונה עדיף לתת יחס של 1:2 לטובת הטסט כדי לנמוע בעיות עם ג׳ונסון

500-600 בולד סיפ כפרה עלייך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית