הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lasha 225+267

זה לא משנה פעילות גופנית או לא מוזמן לקרוא על הסכנות שבהשמנה (עם ובלי פעילות גופנית)
אני מאורה היטב אחי.
ואני לא מדבר פה על מקרי קיצון,לכאן או לכאן.
פשוט המושג הזה שמן הפך להיות קללה
וזה ממש לא ככה
בריא או לא בריא יש בהרבה מושגים

אני מאורה היטב אחי.
ואני לא מדבר פה על מקרי קיצון,לכאן או לכאן.
פשוט המושג הזה שמן הפך להיות קללה
וזה ממש לא ככה
בריא או לא בריא יש בהרבה מושגים
שמן זה לא קללה זה ציון מצב נתון וזה נקבע על ידי BMI/אחוז שומן
אם אתה BMI 30 אתה פחות בריא מאנשים שנמצאים בטווח התקין

שמן זה לא קללה זה ציון מצב נתון וזה נקבע על ידי BMI/אחוז שומן
אם אתה BMI 30 אתה פחות בריא מאנשים שנמצאים בטווח התקין
יתכן מצב שבו מדד ה-BMI תקין, אך עדיין תהיה קיימת בעיה בריאותית שנובעת מהשמנה בטנית, וכן להיפך,BMI שהוא לכאורה גבוה, אך נובע ממבנה גוף שרירי.

יתכן מצב שבו מדד ה-BMI תקין, אך עדיין תהיה קיימת בעיה בריאותית שנובעת מהשמנה בטנית, וכן להיפך,BMI שהוא לכאורה גבוה, אך נובע ממבנה גוף שרירי.
שוב פעם זה שיש שמנים שהם חולים לא אומר שהשמנה זה בריא יש אינספור מחקרים שיראו לך שהשמנה פוגעת יש הבדל בין BMI 25 לא תקין ל35
אם אתה חושב שאפשר להיות כמו התמונה ששלחתי ובריא אתה משקר לעצמך מציע לך לקבוע תור לרופא ולהתווכח איתו כי הוא ידע להגיד לך הרבה יותר ממני

שוב פעם זה שיש שמנים שהם חולים לא אומר שהשמנה זה בריא יש אינספור מחקרים שיראו לך שהשמנה פוגעת יש הבדל בין BMI 25 לא תקין ל35
אם אתה חושב שאפשר להיות כמו התמונה ששלחתי ובריא אתה משקר לעצמך מציע לך לקבוע תור לרופא ולהתווכח איתו כי הוא ידע להגיד לך הרבה יותר ממני
30 זה לא 35 אתה לוקח לקיצון.
אבל הבנתי את נקודתך

הבחור מכונה!
אני מקווה שמכינים לו מקום בסטרונגמן בעתיד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית