אני מאורה היטב אחי.זה לא משנה פעילות גופנית או לא מוזמן לקרוא על הסכנות שבהשמנה (עם ובלי פעילות גופנית)
ואני לא מדבר פה על מקרי קיצון,לכאן או לכאן.
פשוט המושג הזה שמן הפך להיות קללה
וזה ממש לא ככה
בריא או לא בריא יש בהרבה מושגים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאורה היטב אחי.זה לא משנה פעילות גופנית או לא מוזמן לקרוא על הסכנות שבהשמנה (עם ובלי פעילות גופנית)
שמן זה לא קללה זה ציון מצב נתון וזה נקבע על ידי BMI/אחוז שומןאני מאורה היטב אחי.
ואני לא מדבר פה על מקרי קיצון,לכאן או לכאן.
פשוט המושג הזה שמן הפך להיות קללה
וזה ממש לא ככה
בריא או לא בריא יש בהרבה מושגים
יתכן מצב שבו מדד ה-BMI תקין, אך עדיין תהיה קיימת בעיה בריאותית שנובעת מהשמנה בטנית, וכן להיפך,BMI שהוא לכאורה גבוה, אך נובע ממבנה גוף שרירי.שמן זה לא קללה זה ציון מצב נתון וזה נקבע על ידי BMI/אחוז שומן
אם אתה BMI 30 אתה פחות בריא מאנשים שנמצאים בטווח התקין
שוב פעם זה שיש שמנים שהם חולים לא אומר שהשמנה זה בריא יש אינספור מחקרים שיראו לך שהשמנה פוגעת יש הבדל בין BMI 25 לא תקין ל35יתכן מצב שבו מדד ה-BMI תקין, אך עדיין תהיה קיימת בעיה בריאותית שנובעת מהשמנה בטנית, וכן להיפך,BMI שהוא לכאורה גבוה, אך נובע ממבנה גוף שרירי.
30 זה לא 35 אתה לוקח לקיצון.שוב פעם זה שיש שמנים שהם חולים לא אומר שהשמנה זה בריא יש אינספור מחקרים שיראו לך שהשמנה פוגעת יש הבדל בין BMI 25 לא תקין ל35
אם אתה חושב שאפשר להיות כמו התמונה ששלחתי ובריא אתה משקר לעצמך מציע לך לקבוע תור לרופא ולהתווכח איתו כי הוא ידע להגיד לך הרבה יותר ממני
גם 30 זה הרבה אם אני מעלה 20 קילו אנשים יגידו פה שאני מזריק30 זה לא 35 אתה לוקח לקיצון.
אבל הבנתי את נקודתך