הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lasha 225+267

• פותח/ת השרשור
מרים את זה כאילו זה אוויר!
מה הגובה שלו?
יש לו גוף הצגה! הר רציני

באמת הר, שמזיז מוטות עם יותר מ200 קילו במהירות פסיכית.
בויקיפדיה כתוב שהוא 197 אבל בסרטון הזה מודדים אותו עם נעליים 195.
מודדים לו גם בייספס (53 שמאל, 56 ימין) וקוואדס 84. מוטת ידיים 202.
*הכל בס"מ

פשוט מדהים. סוף סוף לקח את הATWR בc&j. יש לו 500 ביום שבו הוא יחליט לעשות אותו. מניח שיעשה את זה באולימפיאדה ב2024

מחכה כבר לראות את זה קורה

באמת הר, שמזיז מוטות עם יותר מ200 קילו במהירות פסיכית.
בויקיפדיה כתוב שהוא 197 אבל בסרטון הזה מודדים אותו עם נעליים 195.
מודדים לו גם בייספס (53 שמאל, 56 ימין) וקוואדס 84. מוטת ידיים 202.
*הכל בס"מ

מחכה כבר לראות את זה קורה

טרניינג כזה יש לי!
תספורת כזו יש לי !
זקן גם יש לי!

מעניין מה חסר לי 😆

• פותח/ת השרשור
טרניינג כזה יש לי!
תספורת כזו יש לי !
זקן גם יש לי!

מעניין מה חסר לי 😆

לא חושב שחסר לך משהו אבל לו יש כזה:
🤯🤯🤯
Screenshot from 2021-12-18 20-41-05.jpeg

• פותח/ת השרשור
קלטתי בשניה,שהבן אדם מטורף!
לדעתך הוא יצליח גם בתחרות סטרונגמן?

אם יתאמן לזה אז אני חושב שכן.
הוא ספורטאי ברמות הכי גבוהות שיש, מנטליות ומשמעת של אלוף ופיזיות שמתאימה מאוד לתחום.

קלטתי בשניה,שהבן אדם מטורף!
לדעתך הוא יצליח גם בתחרות סטרונגמן?
חד משמעית. היסטורית - ווייטליפטרים הם הספורטאים שעשו את המעבר הטוב ביותר לסטרונגמן לעומת ענפים אחרים, כשהיוצא מן הכלל היחיד הוא ביל קזמייאר שהיה פווארליפטר.
למשל:
ברוס ווילהאלם - ניצח את 2 הWSM הראשונים שהיו.
ריימונדס ברגמניס - מקום 3 בWSM 2002 מאחורי מריוס וביג זי
קוקלייב - 3 פעמים מקום 3 בארנולדס, מקום 3 ו2 מקום שני בIFSA (שהיה הWSM האמיתי באותן שנים), ומקום 3 בWSM 2010. את כל זה הוא עשה כשהוא היה ווייטליפטר במקביל לסטרונגמן.

ואני מניח ששכחתי כמה בולטים אחרים.

חד משמעית. היסטורית - ווייטליפטרים הם הספורטאים שעשו את המעבר הטוב ביותר לסטרונגמן לעומת ענפים אחרים, כשהיוצא מן הכלל היחיד הוא ביל קזמייאר שהיה פווארליפטר.
למשל:
ברוס ווילהאלם - ניצח את 2 הWSM הראשונים שהיו.
ריימונדס ברגמניס - מקום 3 בWSM 2002 מאחורי מריוס וביג זי
קוקלייב - 3 פעמים מקום 3 בארנולדס, מקום 3 ו2 מקום שני בIFSA (שהיה הWSM האמיתי באותן שנים), ומקום 3 בWSM 2010. את כל זה הוא עשה כשהוא היה ווייטליפטר במקביל לסטרונגמן.

ואני מניח ששכחתי כמה בולטים אחרים.
ידע מרשים יש לך !

סתם חנון של סטרונגמן חח
מרשים בכל אופן 😃
השאלה שלי,האם איש תחרותי במשקולות,מתכונן לסטרונגמן,האם קצב העבודה המהיר במיקצים השונים,לא יהבו לו בעיה?

האם הוא יצטרך לרדת מעט במשקל?
האם זה שהוא מתמקצע בהנפות מקצועיות,יתן לו יתרון?
האם אפשר ללמוד דדליפט מ-0 ולהגיע לרמה של סטרונגמן?
תודה

מרשים בכל אופן 😃
השאלה שלי,האם איש תחרותי במשקולות,מתכונן לסטרונגמן,האם קצב העבודה המהיר במיקצים השונים,לא יהבו לו בעיה?

האם הוא יצטרך לרדת מעט במשקל?
האם זה שהוא מתמקצע בהנפות מקצועיות,יתן לו יתרון?
האם אפשר ללמוד דדליפט מ-0 ולהגיע לרמה של סטרונגמן?
תודה
קוקלייב הוא הדוגמא הכי טובה שלנו לווייטליפטר ברמה שלו (ככל שאפשר בכלל להשוות את מישהו ללאשה...) שהיה בWSM והיה בעידן היחסית מודרני שמייצג יותר את היום.
אז לגבי דדליפט - קוקלייב משך 417.5 raw על מוט קשיח.
לוג/אקסל - היה מגיע מקום 2/3 מאחורי ביג זי באופן קבוע
פארמרס היה לו גריפ טוב לזה
יוק היה יותר איטי אבל זה נראה יותר טכניקה, הוא היה מאד יציב ומדוייק כזה אז היה דיי איטי. אין סיבה שללאשה לא יהיה את הכח המתפרץ להיות מהיר.

לא חושב שהוא יצטרך לרדת במשקל, הוא בחור גדול וזה טוב בסטרונגמן באיוונטים כמו משיכת משאית וכו'.
סיבולת אגב יש לו לא רעה בכלל - תחשוב שאת כל התחרויות שלו הוא עושה עם 3 דקות בין כניסות רוב הזמן כי אין נגדו מתחרים, צריך כושר מאד טוב בשביל זה.

היתרון של ההתמחות בהנפות זה שבאיוונטים מעל הראש הוא ידע לעשות ג'רק ולא להיות תלוי רק בכח של הלחיצה שלו.

מקבל.
מזל שכל אחד עם טעמו
כל עוד הבריאות נבדקת,ואין נורות אדומות במרקרים.

תשמע גוף כזה,פותר לך את הבעיה,נניח עם חוסמים אותך עם הרכב.. אתה פשוט יוצא ומזיז את הרכב 😃
הרבה יותר משתלם לייצר ערך לחברה מאשר להיות עם יכולות של גרר.
לאנשים עשירים בד"כ לא חוסמים את הרכב כי יש להם כסף לחניון או חניה פרטית.
סתם רעיון בקליפת אגוז.
עם השנים אתה מבין שהדחף הפרימיטיבי להיות חזק וגדול משרת אותך רק כשאתה בחזית עם מקומות נמוכים בחברה
נראה לי זה האתלט הכי מרשים שראיתי בחיי בפער

מה הסיבה שהוא מצמיח כזאת כרס?
חושב עד כמה זה מפריע לו בתנועתיות, אולי מוריד לו משקל מהמוט גם וגם מחריב לו את הציר ההורמונלי
השמנה כזאת אני לא רגיל לראות אצל ספורטאים

הרבה יותר משתלם לייצר ערך לחברה מאשר להיות עם יכולות של גרר.
לאנשים עשירים בד"כ לא חוסמים את הרכב כי יש להם כסף לחניון או חניה פרטית.
סתם רעיון בקליפת אגוז.
עם השנים אתה מבין שהדחף הפרימיטיבי להיות חזק וגדול משרת אותך רק כשאתה בחזית עם מקומות נמוכים בחברה
upload_2021-12-19_8-57-0.jpeg

היוטיוב מפוצץ בסרטונים שלו,על שבירת השיא!
תשמעו ראיתי את כל הסרטונים,הוא מרים את המשקל כאילו זה נוצות.. החלק הכי מרשים לדעתי,זה החלק השני של התנועה,כאילו ה״פרונט סקוואט״ מדהים מדהים.

אגב שאלה:
אם הוא הרגיש שהוא בלתי מנוצח באותו רגע,למה הם לא חתמו על עוד משקל? זאת אומרת עוד שבירת שיא?

היוטיוב מפוצץ בסרטונים שלו,על שבירת השיא!
תשמעו ראיתי את כל הסרטונים,הוא מרים את המשקל כאילו זה נוצות.. החלק הכי מרשים לדעתי,זה החלק השני של התנועה,כאילו ה״פרונט סקוואט״ מדהים מדהים.

אגב שאלה:
אם הוא הרגיש שהוא בלתי מנוצח באותו רגע,למה הם לא חתמו על עוד משקל? זאת אומרת עוד שבירת שיא?
כל פעם שהוא שובר שיא עולם הוא מקבל כסף. אין לו אינטרס לשבור את שיא העולם ביותר מקילו-2 כל פעם. בגלל זה חבל שאין לו מתחרה שאשכרה דוחף אותו להראות לנו מה הוא באמת מסוגל. מזכיר לי את ביג זי בשיא שלו והלוג ליפט/אקסל. אנחנו לא יכולים לדעת כמה היה באמת מסוגל אם מישהו היה דוחף אותו ליותר.

כל פעם שהוא שובר שיא עולם הוא מקבל כסף. אין לו אינטרס לשבור את שיא העולם ביותר מקילו-2 כל פעם. בגלל זה חבל שאין לו מתחרה שאשכרה דוחף אותו להראות לנו מה הוא באמת מסוגל. מזכיר לי את ביג זי בשיא שלו והלוג ליפט/אקסל. אנחנו לא יכולים לדעת כמה היה באמת מסוגל אם מישהו היה דוחף אותו ליותר.
החכמתי.
הצלחת הקטנה(בצבע ירוק) זה התוספת שהוא הוסיף?
ומדוע היא לא צמודה לשאר הצלחות?

החכמתי.
הצלחת הקטנה(בצבע ירוק) זה התוספת שהוא הוסיף?
ומדוע היא לא צמודה לשאר הצלחות?
פלטות קטנות הם שמים מחוץ לסוגרים, הניחוש שלי זה שזה כדי שיוכלו לראות בבירור את הפלטה כי אולי היא קטנה מדי לסוגרים אבל אני לא יודע בוודאות

פלטות קטנות הם שמים מחוץ לסוגרים, הניחוש שלי זה שזה כדי שיוכלו לראות בבירור את הפלטה כי אולי היא קטנה מדי לסוגרים אבל אני לא יודע בוודאות
תודה.
היכן אתה קורא את כל החומר על התחרויות וכו?

@the Raccoon
גם חניות פרטיות חוסמים
הכל תלוי על מי אתה ״נופל״
המון אנשים שאני מכיר,שעושים קרטונים של שקלים,מטפחים גוף לתפארת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית