הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצילו - חדרי כושר

Alina187

משתמש מתחיל
48
10
נק' מוניטין:
10
48
10
חדרי הכושר עתידים להיסגר שוב?‍😣

קבצים מצורפים

• 08ED6BD0-8A13-4D0F-B972-222CAC08813A.jpeg
    08ED6BD0-8A13-4D0F-B972-222CAC08813A.jpeg
    KB 34.6 · צפיות: 111
אחי,הם חייבים..אחרת איך יתאמנו על איך לז**ן אותנו?
אני ממש אשמח לדעת,מי מרוצה ״ממשלת השינוי״??
כל כך הרבה רצו להחליף שלטון
רצו לברך ויצאו מקוללים

רצו לברך ויצאו מקוללים
יש מספיק אנשים מרוצים, מספיק כאלה שמחרבנים להם על הראש והם משכנעים את עצמם שזה שוקולד

שר הבריאות
״על ההורים להיות אחראים על הילדים שלהם״
מה אתה אומר??!!
וואלה לא ידעתי

שילך לכתוב פטנט על זה

גם כן תייר

״על ההורים להיות אחראים על הילדים שלהם״
מה אתה אומר??!!
וואלה לא ידעתי
בימיני זה לא מובן מאליו לצערי, יותר מדי הורים מאשימים את כל העולם בפאקים של ילדיהם חוץ מאת עצמם

בימיני זה לא מובן מאליו לצערי, יותר מדי הורים מאשימים את כל העולם בפאקים של ילדיהם חוץ מאת עצמם
הוא קישר את זה אך ורק לחיסונים.
אני מוכן לקחת ״אחריות״ על הילדים
אם הוא יקח את ״האשמה״ אם יקרה להם משו(עכשיו/בעתיד הרחוק)

רצו לברך ויצאו מקוללים
באופן יחסי אני דיי מרוצה, זו לא ממשלה מושלמת ולא ממשלת חלומותיי, אבל בוא, ניסיון העבר מראה בבירור שעם ביבי כראש ממשלה היינו כבר בסגר רביעי וכנראה שהסיכויים לסגר חמישי היו משמעותית גבוהים יותר
בנוסף לזה הוא היה ממשיך לשחרר כספים לאנשים ללא אבחנה (מענקים וכו') ולרוקן את הקופה הציבורית ולז**ן אותי, את הילדים שלי ואת הנכדים שלי עם חובות וריבית
הממשלה הזו בעיניי היא הרע במיעוטו, כן זו תקופה בעייתית ויש ריח קל של פאשיזם באוויר (שהיה עוד בתקופת נתניהו), אבל לפחות מבחינה כלכלית הממשלה הזו מתנהלת בצורה הרבה יותר שפויה ואחראית ואשכרה העבירה תקציב בניגוד לפיאסקו הביזיוני של ביבי בשנים האחרונות.
ובאותה נשימה אני גם אומר שביבי יכל להיות מנהיג מדהים אבל הוא בבירור לא שם זין על ההתנהלות של המדינה מעבר לענייני חוץ וביטחון, למה? אין לי מושג, אבל הידע והניסיון שלו בכלכלה שיכלו לקדם אותנו בטירוף מבחינת רמת חיים לא באו לידי ביטוי בכלל בכל תקופת כהונתו כראש ממשלה.

באופן יחסי אני דיי מרוצה, זו לא ממשלה מושלמת ולא ממשלת חלומותיי, אבל בוא, ניסיון העבר מראה בבירור שעם ביבי כראש ממשלה היינו כבר בסגר רביעי וכנראה שהסיכויים לסגר חמישי היו משמעותית גבוהים יותר
בנוסף לזה הוא היה ממשיך לשחרר כספים לאנשים ללא אבחנה (מענקים וכו') ולרוקן את הקופה הציבורית ולז**ן אותי, את הילדים שלי ואת הנכדים שלי עם חובות וריבית
הממשלה הזו בעיניי היא הרע במיעוטו, כן זו תקופה בעייתית ויש ריח קל של פאשיזם באוויר (שהיה עוד בתקופת נתניהו), אבל לפחות מבחינה כלכלית הממשלה הזו מתנהלת בצורה הרבה יותר שפויה ואחראית ואשכרה העבירה תקציב בניגוד לפיאסקו הביזיוני של ביבי בשנים האחרונות.
ובאותה נשימה אני גם אומר שביבי יכל להיות מנהיג מדהים אבל הוא בבירור לא שם זין על ההתנהלות של המדינה מעבר לענייני חוץ וביטחון, למה? אין לי מושג, אבל הידע והניסיון שלו בכלכלה שיכלו לקדם אותנו בטירוף מבחינת רמת חיים לא באו לידי ביטוי בכלל בכל תקופת כהונתו כראש ממשלה.
מוקדם כדי לשפוט את הממשלה הנוכחית כרגע, אבל אני לא רואה עתיד טוב.
בנט מועמד ממש גרוע בעיניי

מוקדם כדי לשפוט את הממשלה הנוכחית כרגע, אבל אני לא רואה עתיד טוב.
בנט מועמד ממש גרוע בעיניי
בנט לא באמת מספיק חזק בשביל לייצג את הממשלה הזו, וזה נהדר כי זה אשכרה נותן כוח לשרים.
שאולי חלקם פח אשפה, אבל לפחות ליברמן מפתיע בטירוף לטובה עם הרפורמות שהוא מוביל, את חלקן לצערי טירפדו, אבל זה צעד טוב בכיוון הנכון.

@AQUANGEL
תשובה לעניין אח.
היום הוא(בנט) איבד אותי לגמרי!
ברגע שאמר שילדים ללא חיסון,לא יגיעו לבית הספר!

ממש מרגיש לי שהילד ״החננה״ קיבל כח וניהיה גנגסטר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית