הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לפי תחילת סייקל

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי האתר, כמו שחלקכם הבינו בקרוב אני מתחיל סייקל כאשר בחודש הראשון אכניס ככל הנראה סופרדרול, שאלה קטנה לגבי הסופרדרול, האם להתחיל ישר ממינון של 30 מ״ג ליום למשך חודש או להעלות בהדרגתיות?
שאלה שניה, בבדיקות האחרונות ה- alt יצא קצת גבוה, עושה רושם שהצקתי קצת לכבד בסייקל האחרון (מן הסתם), בכל אופן בנתיים מתכנן לקחת שלושה כדורים ביום של גדילן למשך שבועיים ואז להתחיל, בלי קשר רציתי להכניס גם משהו לכבד תוך כדי הסייקל, טודקה לא הצלחתי להשיג אבל שמעתי הרבה על nac לאחרונה, אשמח לשמוע המלצות, עצות וחוות דעת.

אם הכבד ״עייף״ אז באמת עדיף שתתן לו בוסט עם הגדילן לפני שאתה מתחיל עם משהו אוראלי במיוחד כמו סופרדרול.

לגבי TUDCA אין טעם לקחת תוך כדי סייקל אוראלי כי הוא פשוט ישטוף את כל החומר מהכבד ואז לא עשית בזה כלום והאפקט של האוראלי יהיה ב50% at best.

לגבי NAC הוא מעולה לכבד וכליות ואנטי דלקתי, אתה יכול לקחת אותו כל השנה, תוך כדי הסייקל בלי בעיה ואף רצוי, הסייקל אני מממליץ לקחת 3גרם ביום מחולק לבוקר צהריים וערב כיוון שבמינון גדול אחד יכול להיות אפקט של שחרור היסטמין בגוף וזה לא כיף.

בנוגע למינון של סופרדרול אין לי מושג, כל מה שאני יודע שהוא מאוד רעיל לכבד אז אם האנזימים שלך גם ככה מעל הנורמה או גבוהים, תחכה קצת ותן לכבד להירגע, לגבי מינון תחכה למישהו שיודע.

נערך לאחרונה:
אם הכבד ״עייף״ אז באמת עדיף שתתן לו בוסט עם הגדילן לפני שאתה מתחיל עם משהו אוראלי במיוחד כמו סופרדרול.

לגבי TUDCA אין טעם לקחת תוך כדי סייקל אוראלי כי הוא פשוט ישטוף את כל החומר מהכבד ואז לא עשית בזה כלום והאפקט של האוראלי יהיה ב50% at best.

לגבי NAC הוא מעולה לכבד וכליות ואנטי דלקתי, אתה יכול לקחת אותו כל השנה, תוך כדי הסייקל בלי בעיה ואף רצוי, הסייקל אני מממליץ לקחת 3גרם ביום מחולק לבוקר צהריים וערב כיוון שבמינון גדול אחד יכול להיות אפקט של שחרור היסטמין בגוף וזה לא כיף.

בנוגע למינון של סופרדרול אין לי מושג, כל מה שאני יודע שהוא מאוד רעיל לכבד אז אם האנזימים שלך גם ככה מעל הנורמה או גבוהים, תחכה קצת ותן לכבד להירגע, לגבי מינון תחכה למישהו שיודע.

עשיתי סופר דרול מספר פעמים.
התחלתי מ30 בפעם הראשונה פשוט טעות ,אין שום צורך ,זה חומר חזק ,מזכיר את טרן מאוד .
אם אתה מתכנן חודש בלבד הייתי מציע לך להתחיל מ10 בשבועיים הראשונים ועולה ל20 בשבועיים האחרונים,תשאיר את ה30 לסייקלים יותר מתקדמים ,אני אישית חושב שאין בעיה למשוך אוראלים הרבה יותר זמן .
מה לגבי liver care ו liv52 אפשר לקחת אותם בזמן סייקל אוראלי או שגם להמתין לסוף הסייקל?

איך הוא אוהב אוראלי

סייקל הבא כנראה אשלב סופרדרול.
אני תמיד מעדיף להתחיל ממינון סביר ואם יש צורך משם להעלות את המינון. לצורך העניין אלך בין 10-20 מ״ג למשך 4 שבועות.

תעדכן איך היה החומר. דרך אגב, איזה ברנד יש לך?

זה חומר חזק
אתה צודק אבל גם לא חסר מי שיגיד לך שזה 30 ובפועל יש שם 15.. לא כולם אנשים טובים
פעם הבאתי למישהו מסטרון של דאוס אחרי שהוא ניסה מסטרון של ברנדים אחרים...
שורה תחתונה מההתנסות שלו היא שללא כל צל של ספק מסתובבים ביננו מסטרון מדוללים

קודם כל אין על זנקו , מקווה שאתה מריץ הכל עם טסט , לגבי שמירה על הכבד עם ליב52 או טודקה יעשו עבודה נפלאה ולאכול נקי והרבה ירוק.

יאללה אביב , אחלה תמונה בפרופיל .. עוד זוכר אותך ילד חרא ששואל פה שאלות בלי סוף.
רואים שעשית עבודה טובה , שאפו!
לא הייתי ממהר להגיע ל30 , בוודאי שלא בהתחלה.
ממה שזכור לי משנים עברו , סבלתי בעיקר מכאבי ראש , התכווציות חזקות וכאבי גב

@frozen
מה נשמע קומנדור? אתה פה? אתה חי?
אני קצת פה וקצת שם , לאחרונה גופי הוזנח מעט לטובת קעקועים ולימודים , כמו כן גם לטובת מספר גיחות לבתי משפט ( לא , לא על דוכן הנאשמים. כחלק מההתמחות במשרד כמובן)

אני קצת פה וקצת שם , לאחרונה גופי הוזנח מעט לטובת קעקועים ולימודים , כמו כן גם לטובת מספר גיחות לבתי משפט ( לא , לא על דוכן הנאשמים. כחלק מההתמחות במשרד כמובן)
תפסת אמריקה אה..
רק שלא תשנה גם את השם שלך,מ-עמר ל-אמיר חח

• פותח/ת השרשור
יאללה אביב , אחלה תמונה בפרופיל .. עוד זוכר אותך ילד חרא ששואל פה שאלות בלי סוף.
רואים שעשית עבודה טובה , שאפו!
לא הייתי ממהר להגיע ל30 , בוודאי שלא בהתחלה.
ממה שזכור לי משנים עברו , סבלתי בעיקר מכאבי ראש , התכווציות חזקות וכאבי גב
הזמן עושה את שלו מה שנקרא, לומדים ומיישמים

שלח תמונה של הקעקועים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית