הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לפי תחילת סייקל

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי האתר, כמו שחלקכם הבינו בקרוב אני מתחיל סייקל כאשר בחודש הראשון אכניס ככל הנראה סופרדרול, שאלה קטנה לגבי הסופרדרול, האם להתחיל ישר ממינון של 30 מ״ג ליום למשך חודש או להעלות בהדרגתיות?
שאלה שניה, בבדיקות האחרונות ה- alt יצא קצת גבוה, עושה רושם שהצקתי קצת לכבד בסייקל האחרון (מן הסתם), בכל אופן בנתיים מתכנן לקחת שלושה כדורים ביום של גדילן למשך שבועיים ואז להתחיל, בלי קשר רציתי להכניס גם משהו לכבד תוך כדי הסייקל, טודקה לא הצלחתי להשיג אבל שמעתי הרבה על nac לאחרונה, אשמח לשמוע המלצות, עצות וחוות דעת.

מקווה שאתה מכניס את הסופרדול יחד עם הטסט מן הסתם זה דבר ראשון ,
דבר שני רק מדגיש לך כמה כדורים באופן כללי רעילים לכבד , לך על טסט וnpp עושה אחלה עבודה או מסטרון .

מקווה שאתה מכניס את הסופרדול יחד עם הטסט מן הסתם זה דבר ראשון ,
דבר שני רק מדגיש לך כמה כדורים באופן כללי רעילים לכבד , לך על טסט וnpp עושה אחלה עבודה או מסטרון .

עוד לא ראיתי בנאדם אחד מרשים שלא נגע באוראלים ,כל הפוסיז שמפחדים מזריקות או אנזימי כבד או בלה בלה בלה פשוט אל תגעו בחומרים ,מדף הקריאטין קורא לכם .

עוד לא ראיתי בנאדם אחד מרשים שלא נגע באוראלים ,כל הפוסיז שמפחדים מזריקות או אנזימי כבד או בלה בלה בלה פשוט אל תגעו בחומרים ,מדף הקריאטין קורא לכם .
תפסיק לבלבל במוח אני שוקל 107 קילו על אחוז שומן נמוך מאוד כבר כמה שנים ומעולם לא השתמשתי באוראלים ,ועשיתי מעל 20 סייקלים אני בטוח שאתה ילד בן 22 שבקושי מרים 100 קילו בנץ פרס , אוראלים בטווח הארוך מזיק לכבד ומן הסתם אתה לא תעשה סייקל אחד או שתיים , אז החוכמה היא להסתכל לטווח הארוך ובטווח הארוך עדיף בלי אוראלים, תאכל נכון תתאמן חזק , לא יעזור לך דיבול שיעלה אותך 70 אחוז מים .

תפסיק לבלבל במוח אני שוקל 107 קילו על אחוז שומן נמוך מאוד כבר כמה שנים ומעולם לא השתמשתי באוראלים ,ועשיתי מעל 20 סייקלים אני בטוח שאתה ילד בן 22 שבקושי מרים 100 קילו בנץ פרס , אוראלים בטווח הארוך מזיק לכבד ומן הסתם אתה לא תעשה סייקל אחד או שתיים , אז החוכמה היא להסתכל לטווח הארוך ובטווח הארוך עדיף בלי אוראלים, תאכל נכון תתאמן חזק , לא יעזור לך דיבול שיעלה אותך 70 אחוז מים .

שוב פעם אני אשמח לראות תמונות אתה כבר שנים מקשקש פה על הפיזיק שלך ,בוא תגבה בתמונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית