עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חרא של חומר ,בזבוז זמן מוחלט .
זמן לחפש מאיפה לקנותאיזה זמן אתה צריך בשביל לבלוע כדורים?
מי שפוסי מידי לדחוף מחטים לתחת
מי שמחפש לקחת MK677 כנראה שהוא מפחד ממחטים בתחת.. אל תהיה תמים...זאת הבעיה, שאתה משווה את זה באופן ישיר לסטרואידים, ואז ברור שזה חסר תועלת
זמן לחפש מאיפה לקנות
זמן לבדוק מה שפותח האשכול שאל
ואתה לא יכול להשוות וויטמינים לMK677
מי שמחפש לקחת MK677 כנראה שהוא מפחד ממחטים בתחת.. אל תהיה תמים...
אתה מפספס את הנקודה.לא משווה כמובן, נתתי דוגמה לזה שמותר להזמין דברים שמסייעים גם אם אין להם אפקט מהפכני על הגוף. כמו קריאטין שהוזכר מעליי, זה נחמד ולא יותר אבל עדיין לא הייתי קורא לו בזבוז.
מסכים. אבל מי שהחליט שלא אז לא. לא רואה פה סתירה של ממש.
אם זה היה משתק את הציר או אפילו קרוב לזה כמו חומרים אמיתיים (אבל מבלי ההשפעות שלהן) אז מיותר לציין שלא היה צריך אפילו להסתכל על זה
אתה מפספס את הנקודה.
הנקודה שלי הייתה שמי שחושב לקנות MK677 רוצה להשיג תוצאות כמו עם טסט אבל הוא לא רוצה להכניס מזרק לישבן. אז הוא חושב שהוא יקבל משהו מזה.
ועוד איך זה תקף, על מה אתה מדבר?אם מישהו חושב שהוא יראה מזה תוצאות מהסוג הזה אז חד וחלק זה בזבוז כי זה לא יענה על המטרה שלשמה הוא קנה את זה. אבל מספיק מחקר קצרצר לפני בשביל להבין שזה לא יקרה.
מה שאני אמרתי זה שהמשפט "אם אתה מפחד ממחטים אין לך מה" לא תקף במקרה הזה, הוא יותר תקף לאלה שרצים על כל מיני סארמס ומתעסקים עם הציר לחינם רק כדי לא לראות תוצאות משמעותיות.
לא חסר ליצנים בפורום שפותחים כאן אשכול על ימין ושמאל שהם מתחילים סייקל עם MK677 ומצפים להפוך למר עולם או להשיג תוצאות.
ועוד איך זה תקף, על מה אתה מדבר?
אחי אתה מתעסק באמת בתפל ולא במה שכתבתיאבל כבר התייחסתי לזה, לא קראת את הפסקה הראשונה שלי? אם למישהו יש ציפייה כזאת, אז הוא אכן לא ישיג את המטרה שלו ולכן זה בהחלט יהיה בזבוז מבחינתו.
אני מדבר על זה שלהגיד "אם אתה לא רוצה מחטים אין לך מה להתקרב לזה" בעצם מקביל את ה-MK לזריקות וכבר הסברתי למה זה לא נכון. זה כן יהיה משפט מתאים להגיד בדוגמה שנתתי - מישהו שמתכוון להתעסק עם הציר בדרך אחרת אבל לא ישיג מזה תוצאות בגלל שהוא פחד ממחטים, ואז זה באמת פשוט מיותר מלכתחילה. הכל כאמור תלוי במה אתה מצפה להשיג מזה
עייפתי מאשכולות MK באמת שעייפתי.
אני חייב לדעת איך אתה מצליח להזריק עם 30g טסט של באייר... אני עם 23g קשה לי רצח וזה הכי שחממתי את השמן.עייפתי מאשכולות MK באמת שעייפתי.
לא 30, 30 אני משתמש לפפטידים.אני חייב לדעת איך אתה מצליח להזריק עם 30g טסט של באייר... אני עם 23g קשה לי רצח וזה הכי שחממתי את השמן.
מי שפוסי מידי לדחוף מחטים לתחת ,שישאר עם קריאטין ואבקת חלבון .