הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה יודע איזה סוגים של בדיקות צריך בזמן שימוש בMK677

חרא של חומר ,בזבוז זמן מוחלט .

בזבוז זמן? איזה זמן אתה צריך בשביל לבלוע כדורים? בזבוז כסף אולי, וגם אז כל אחד והשיקולים שלו על מה הוא רוצה להוציא.
גם מZMA ו-ויטמינים הרי אני לא מצפה לאיזה שינוי ועדיין מזמין.

זה שלחומר מסוים אין השפעות אנאבוליות בפני עצמו או שהוא לא ישנה לך עכשיו את הגוף מקצה לקצה לא אומר שאין לו שום יתרון. למי שרוצה שיפור משמעותי בשינה, תאבון מוגבר שיעזור לאכול משמעותית יותר (כל אלה דברים שבעקיפין יעזרו בתהליך מסה), מבלי להשתמש בחומרים אמיתיים, זה לפעמים יכול להיות פתרון נחמד.

זמן לחפש מאיפה לקנות
זמן לבדוק מה שפותח האשכול שאל
ואתה לא יכול להשוות וויטמינים לMK677

לא משווה כמובן, נתתי דוגמה לזה שמותר להזמין דברים שמסייעים גם אם אין להם אפקט מהפכני על הגוף. כמו קריאטין שהוזכר מעליי, זה נחמד ולא יותר אבל עדיין לא הייתי קורא לו בזבוז.

מי שמחפש לקחת MK677 כנראה שהוא מפחד ממחטים בתחת.. אל תהיה תמים...

מסכים. אבל מי שהחליט שלא אז לא. לא רואה פה סתירה של ממש.

אם זה היה משתק את הציר או אפילו קרוב לזה כמו חומרים אמיתיים (אבל מבלי ההשפעות שלהן) אז מיותר לציין שלא היה צריך אפילו להסתכל על זה

לא משווה כמובן, נתתי דוגמה לזה שמותר להזמין דברים שמסייעים גם אם אין להם אפקט מהפכני על הגוף. כמו קריאטין שהוזכר מעליי, זה נחמד ולא יותר אבל עדיין לא הייתי קורא לו בזבוז.

מסכים. אבל מי שהחליט שלא אז לא. לא רואה פה סתירה של ממש.

אם זה היה משתק את הציר או אפילו קרוב לזה כמו חומרים אמיתיים (אבל מבלי ההשפעות שלהן) אז מיותר לציין שלא היה צריך אפילו להסתכל על זה
אתה מפספס את הנקודה.
הנקודה שלי הייתה שמי שחושב לקנות MK677 רוצה להשיג תוצאות כמו עם טסט אבל הוא לא רוצה להכניס מזרק לישבן. אז הוא חושב שהוא יקבל משהו מזה.
אני יודע שיש השפעות חיוביות לMK על שינה וכל מה שכתבת למעלה..
תודות ל @JewTRT

אתה מפספס את הנקודה.
הנקודה שלי הייתה שמי שחושב לקנות MK677 רוצה להשיג תוצאות כמו עם טסט אבל הוא לא רוצה להכניס מזרק לישבן. אז הוא חושב שהוא יקבל משהו מזה.

אם מישהו חושב שהוא יראה מזה תוצאות מהסוג הזה אז חד וחלק זה בזבוז כי זה לא יענה על המטרה שלשמה הוא קנה את זה. אבל מספיק מחקר קצרצר לפני בשביל להבין שזה לא יקרה.

מה שאני אמרתי זה שהמשפט "אם אתה מפחד ממחטים אין לך מה" לא תקף במקרה הזה, הוא יותר תקף לאלה שרצים על כל מיני סארמס ומתעסקים עם הציר לחינם רק כדי לא לראות תוצאות משמעותיות.

אם מישהו חושב שהוא יראה מזה תוצאות מהסוג הזה אז חד וחלק זה בזבוז כי זה לא יענה על המטרה שלשמה הוא קנה את זה. אבל מספיק מחקר קצרצר לפני בשביל להבין שזה לא יקרה.

מה שאני אמרתי זה שהמשפט "אם אתה מפחד ממחטים אין לך מה" לא תקף במקרה הזה, הוא יותר תקף לאלה שרצים על כל מיני סארמס ומתעסקים עם הציר לחינם רק כדי לא לראות תוצאות משמעותיות.
ועוד איך זה תקף, על מה אתה מדבר?
לא חסר ליצנים בפורום שפותחים כאן אשכול על ימין ושמאל שהם מתחילים סייקל עם MK677 ומצפים להפוך למר עולם או להשיג תוצאות.

לא חסר ליצנים בפורום שפותחים כאן אשכול על ימין ושמאל שהם מתחילים סייקל עם MK677 ומצפים להפוך למר עולם או להשיג תוצאות.

אבל כבר התייחסתי לזה, לא קראת את הפסקה הראשונה שלי? אם למישהו יש ציפייה כזאת, אז הוא אכן לא ישיג את המטרה שלו ולכן זה בהחלט יהיה בזבוז מבחינתו.

ועוד איך זה תקף, על מה אתה מדבר?

אני מדבר על זה שלהגיד "אם אתה לא רוצה מחטים אין לך מה להתקרב לזה" בעצם מקביל את ה-MK לזריקות וכבר הסברתי למה זה לא נכון. זה כן יהיה משפט מתאים להגיד בדוגמה שנתתי - מישהו שמתכוון להתעסק עם הציר בדרך אחרת אבל לא ישיג מזה תוצאות בגלל שהוא פחד ממחטים, ואז זה באמת פשוט מיותר מלכתחילה. הכל כאמור תלוי במה אתה מצפה להשיג מזה

אבל כבר התייחסתי לזה, לא קראת את הפסקה הראשונה שלי? אם למישהו יש ציפייה כזאת, אז הוא אכן לא ישיג את המטרה שלו ולכן זה בהחלט יהיה בזבוז מבחינתו.

אני מדבר על זה שלהגיד "אם אתה לא רוצה מחטים אין לך מה להתקרב לזה" בעצם מקביל את ה-MK לזריקות וכבר הסברתי למה זה לא נכון. זה כן יהיה משפט מתאים להגיד בדוגמה שנתתי - מישהו שמתכוון להתעסק עם הציר בדרך אחרת אבל לא ישיג מזה תוצאות בגלל שהוא פחד ממחטים, ואז זה באמת פשוט מיותר מלכתחילה. הכל כאמור תלוי במה אתה מצפה להשיג מזה
אחי אתה מתעסק באמת בתפל ולא במה שכתבתי
לא משנה

עייפתי מאשכולות MK באמת שעייפתי.

זה הכל הטרנסית הקשה הזאת גרגה דוסטה עושה גלוריפיקציה לmk בזמן שבעולם האמיתי מדובר בסקאם העשור .
לשלם כל כך הרבה כסף כדי להתפוצץ במים כמו בלון ותיאבון בריא ,הזיה.

אני חייב לדעת איך אתה מצליח להזריק עם 30g טסט של באייר... אני עם 23g קשה לי רצח וזה הכי שחממתי את השמן.
לא 30, 30 אני משתמש לפפטידים.
לטסט אני משתמש במחט אינסולין 27/28.

לוקח קצת יותר זמן אמת אבל שטויות, לא מרגיש כלום ויש פחות רקמה צלקתית ובתור אחד על trt לכל החיים זה משהו שהוא מאוד חשוב.

ענו לך כנירא פה על הכל מכל כיוון ורק אחזק ואגיד שלא צריך לבדוק כלום לא לפני לא אחרי השתמשתי בו 3 חודשים מי מקור אמין הבדיקות ניראו טוב לפני וניראו טוב אחרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית