C cutler משתמש מתחיל 29 1 נק' מוניטין: -6 0 29 1 29/12/21 #1 מנסה כרגע לשלם להם עם בינאנס עשיתי הזמנה יש לי USDT בחשבון ואני צריך לשלוח להם לכתובת את התשלום , איך עושים את זה הסתבכתי
מנסה כרגע לשלם להם עם בינאנס עשיתי הזמנה יש לי USDT בחשבון ואני צריך לשלוח להם לכתובת את התשלום , איך עושים את זה הסתבכתי
J JewTRT מושעה 762 694 נק' מוניטין: 1,178 0 762 694 30/12/21 #2 כשאתה שולח להם את ההזמנה באתר ובוחר שיטת תשלום תשים לב לבחור BNB אתה תקבל כתובת ארנק אתה נכנס לביאנס ממיר את הUSDT שלך לBNB ולוקח בחשבון את העמלה שקחו לך על המשיכה (0.005 אם אני לא טועה) נכנס ל Wallet withdrawal ובוחר BNB מכניס את הסכום שעלתה לך ההזמנה + העמלה שביאננס לוקחים. שולח לביו מצלם מסך של אישור העברה ושולח להם מייל עם הכותרת של מספר ההזמנה שלך. בהצלחה, זה לא מדע טילים, רק אל תשכח להשתמש בקוד הנחה שלי "Nabet2410" ;) Upvote 0 Downvote
כשאתה שולח להם את ההזמנה באתר ובוחר שיטת תשלום תשים לב לבחור BNB אתה תקבל כתובת ארנק אתה נכנס לביאנס ממיר את הUSDT שלך לBNB ולוקח בחשבון את העמלה שקחו לך על המשיכה (0.005 אם אני לא טועה) נכנס ל Wallet withdrawal ובוחר BNB מכניס את הסכום שעלתה לך ההזמנה + העמלה שביאננס לוקחים. שולח לביו מצלם מסך של אישור העברה ושולח להם מייל עם הכותרת של מספר ההזמנה שלך. בהצלחה, זה לא מדע טילים, רק אל תשכח להשתמש בקוד הנחה שלי "Nabet2410" ;)
C cutler משתמש מתחיל 29 1 נק' מוניטין: -6 0 29 1 2/1/22 פותח/ת השרשור #3 מה הNETWORK שלהם זה מראה לי רק BEP20 ושסיימתי את ההזמנה זה הראה לי כתובת לשלוח אלייה ועוד כתובת שנשלחה באימייל אבל שונה Upvote 0 Downvote
מה הNETWORK שלהם זה מראה לי רק BEP20 ושסיימתי את ההזמנה זה הראה לי כתובת לשלוח אלייה ועוד כתובת שנשלחה באימייל אבל שונה