עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי, ומה עם הטרנבולון הישן והטוב?סארמס זה בולשיט
זה כמו אנשים שמדביקים סמל של פרארי על סיאט. זה לא יגרום לך לנהוג על פרארי. זה מטומטם.
זה כיאילו אבא שך קנה לך מטוס קרב f35, זה יותר טוב מפראריאוקי, ומה עם הטרנבולון הישן והטוב?
קח פיאט 500, חרא של רכב נכון ? רכב של כוסיות , עושה את ״העבודה״ אבל עדיין חרא. זה קראטין.
קח פרארי , רכב אחורמוטה, מנוע איכותי, האצה מעולה, איכות שאין שנייה לה, תוצאות על הכביש משאיר אבק לשאר. זה אנאבולים.
פיאט 500 גרסאת פרארי זה סארמס, כן נכון יש לה סמל של פרארי ומושבי עור ומנוע טיפה יותר משוכלל וחזק אבל בסופו של יום, זה עדין פיאט. זה סארמס.
בתור בעלים של אבארט 595, אני מרגיש כאילו התגובה הזאת תוקפת אותי באופן אישי.קח פיאט 500, חרא של רכב נכון ? רכב של כוסיות , עושה את ״העבודה״ אבל עדיין חרא. זה קראטין.
קח פרארי , רכב אחורמוטה, מנוע איכותי, האצה מעולה, איכות שאין שנייה לה, תוצאות על הכביש משאיר אבק לשאר. זה אנאבולים.
פיאט 500 גרסאת פרארי זה סארמס, כן נכון יש לה סמל של פרארי ומושבי עור ומנוע טיפה יותר משוכלל וחזק אבל בסופו של יום, זה עדין פיאט. זה סארמס.
אני יסביר לך בקצרה. לא משתמשים ב SARMS בלי חומר בסיס טסט' בזריקות זאת אומרת שאתה כן משלב אותם יחד וכן עושה PCT בסוף.אני מתחיל ללמוד על SARMS ואיך הם פועלים
ואני מתקשה להבין מה ההבדל בינהם לבין סטרואידים... חיפשתי בגוגל אך המידע לא מובן לצערי
והאם צריך לעשות PCT אחרי שימוש ב SARMS
***הערה*** אני כבר חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע נעוץ / אשכול עם הסבר
אני תוהה לעצמי למה להשתמש בחומרים שלא עברו את שלב המחקר, כשיש כל כך הרבה חומרים עם מחקרים ועדויות לטובה או לרעה, אבל לפחות אפשר לדעת למה אתה נכנס.אני יסביר לך בקצרה. לא משתמשים ב SARMS בלי חומר בסיס טסט' בזריקות זאת אומרת שאתה כן משלב אותם יחד וכן עושה PCT בסוף.
ראשית כל אתה צריך להבין שמתי שאתה קונה SARMS או סטרואידים או MK677 או כל מוצר אחר שהוא מיוצר בצורה לא חוקית ולא קפדנית אתה יכול לקנות מוצר שבפנים אין כלל חומר פעיל / זיוף / חיקוי וכו. לכן אם אתה קונה את הדברים האלה זה חייב להיות ממקור אמין בלבד בשביל שזה יעבוד טוב.
אם תקנה מוצרים זבל הם פשוט לא יעשו את העבודה כמו שצריך.
אגב טסט אננטט אפשר גם לקנות רפואי של חבר באייר של בית מרקחת אם אתה לא מוצא מקור אמין לחומרים.
לגבי SARMS כל מי ששילב מוצר מקורי של ראד140 ראה תוצאות יותר טובות מוינסטרול ואנבאר הבעיה שהתפקודי כבד עלו משמעותית לא ראיתי דברים כאלה בעבר. לכן ממליץ לשלב SAME400 MG בסייקל ושילוב כזה.
המוצר LGD שילוב שלו אם טסט מביא תוצאות דומות ל הנאדרול עד 2 כדורים ביום זורם. אם תעלה ל3-4 ביום תראה תוצאות יותר טובות אבל קשה לשלוט בעצבים. תפקודי כבד לא עולים כמו בשימוש בהנאדרול.גם לא לחץ דם.
המוצר קרדרין אני אישית ניסתי שבוע לא ממש הרגשתי כך שאם אתה מחפש אנרגיה סיבולת ומרץ אני ממליץ יותר על אפדרין קפאין וטהורין.
המוצר אוסטרין מתאים מאוד לנשים עובד בהרך כמו אנאבר . לא מעלה תפקודי כבד.
YK11 עובד טוב אבל רעיל לכבד .
MK677 זה לא סארמס אבל המוצר המקורי שעובד בחודש הראשון פותח חזק מאוד את התעבון יש אנשים שעלו קרוב ל10 קילו בסייקל רק כי אכלו ממש טוב. שינה טובה יותר. אמור להגביר שחרור של יותר GH בגוף.