הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה עם פחמימה פשוטה

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
יש איזה מחקר שעשה השוואה בין מסה עם פחמימה פשוטה למסה עם פחממה מורכבת ? על ההבדלים בעלייה בשומן ושריר(אם יש בכלל)

יש איזה מחקר שעשה השוואה בין מסה

בקושי קיימים מחקרים על ביצוע "תקופות מסה" כפי שנהוג בפיתוח גוף, אז סביר להניח שלא קיים מחקר שיורד לרזולוציה כזו.

אני מניח שאתה שואל את השאלה כי קשה לך לאכול פחמימות מורכבות ואתה מנסה לעלות במשקל?

• פותח/ת השרשור
בקושי קיימים מחקרים על ביצוע "תקופות מסה" כפי שנהוג בפיתוח גוף, אז סביר להניח שלא קיים מחקר שיורד לרזולוציה כזו.

אני מניח שאתה שואל את השאלה כי קשה לך לאכול פחמימות מורכבות ואתה מנסה לעלות במשקל?
אני במסה, ואני אוכל פחמימות מורכבות(אורז,פסטה פיתות כוסמין,שיבולת שועל) ורוצה לשלב גם לדוגמא 100 גרם קורנפלקס או אפילו חתיכת עוגה במקום פחממה מורכבת ,אבל לא להחליף את הכל! ורציתי לדעת בגדול מה ההשפעה של זה

אני במסה, ואני אוכל פחמימות מורכבות(אורז,פסטה פיתות כוסמין,שיבולת שועל) ורוצה לשלב גם לדוגמא 100 גרם קורנפלקס או אפילו חתיכת עוגה במקום פחממה מורכבת ,אבל לא להחליף את הכל! ורציתי לדעת בגדול מה ההשפעה של זה
לפי הידע המועט שיש לי , לא אמור להיות הבדל שבוע לאחר מכן לדוגמא , ההבדל אמור להיות לאחר האכילה , לדוגמא ברמה הסוכר .
מבחינת שינוי חיצוני אתה לא אמור לראות הבדל .

דרך אגב מלטדוקסטרין (אם רשמתי נכון) נחשב כמדומני כפחמימה מורכבת , שעד היום לא הבנתי מה השוני בינו לבין סוכר לדוגמא שהוא פחמימה פשוטה.

בריא יותר לאכול פחמימות מורכבות , אבל מי שאוכל אורז/פסטה וכדו' לא אוכל בגלל שהתוצאה של המראה שלו תיהיה טובה יותר , כעיקרון הוא יכול להחליף כל גרם של פחמימה מורכבת בגרם סוכר.

ומאוד חשוב לבנות תפריט שתוכל להתמיד בו , אין מה לבנות תפריט שלא תצליח להתמיד בו , לכן אם אתה מרגיש שאתה צריך 100 גרם חתיכת עוגה ואין לך בעיית סוכר או משהו כזה אז יהיה נכון לעשות את זה.

ורוצה לשלב גם לדוגמא 100 גרם קורנפלקס
קורנפלקס יכול להיות פחמימה מורכבת, תלוי בסוג שלו.
"פחמימה פשוטה" זה ביטוי מעורפל ולא ממש מקצועי. הכוונה היא לרוב חד-סוכר / דו-סוכר שבאים כסוכרים מוספים למזון.

אתה יכול לשלב קורנפלקס ושלל מאכלים אחרים, פשוט תוודא שסוכר מוסף לא מהווה אצלך חלק גדול בתזונה (נניח 10% מהקלוריות בערך ולא יותר) ושקצב העלייה במשקל לא מהיר מדי (מהיר מדי משמע עלייה גדולה יותר מ-1% ממשקל הגוף בחודש, עבור רוב האנשים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית