הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תופעות לוואי סוסטנון

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום חברים... אני בתחילתו של סייקל ראשון ( בן 40)
של סוסטנון 250.
2 פעמים בשבוע + כדור ארמידיקס
נמצא כבר שבועיים וחצי ( 5 זריקות) והתחלתי להרגיש נימלולים וצריבה בכפות הרגליים והידיים ביחד.
האם מישהו מכיר את תופעת הלוואי הזאת?
מישהו שמע או חווה אותה?
תודה

לא מחפש ציניות עכשיו... ותתפלא, מנצחים לא מעט

תתפלא כמה אנשים שמתחרים ומכינים אחרים לא מבינים כלום מהחיים שלהם בחומרים כולל השמות הכי גדולים פה ,ואני אומר את זה מניסיון.
בכל אופן טסט לא עושה את מה שתיארת.

• פותח/ת השרשור
תתפלא כמה אנשים שמתחרים ומכינים אחרים לא מבינים כלום מהחיים שלהם בחומרים כולל השמות הכי גדולים פה ,ואני אומר את זה מניסיון.
בכל אופן טסט לא עושה את מה שתיארת.
הבנתי... תודה רבה. בכל מקרה אני מפסיק עם הטסט עד לבדיקה מה שקורה איתי.
לכמה זמן היית ממליץ להמשיך עם הארימדיקס על מנת למנוע ג'ינו?

הבנתי... תודה רבה. בכל מקרה אני מפסיק עם הטסט עד לבדיקה מה שקורה איתי.
לכמה זמן היית ממליץ להמשיך עם הארימדיקס על מנת למנוע ג'ינו?
תפסיק עכשיו, ולפי דעתי אם אתה כבר בזריקה חמישית אז פשוט תחליף לטסט אנטט וזהו.

שלום חברים... אני בתחילתו של סייקל ראשון ( בן 40)
של סוסטנון 250.
2 פעמים בשבוע + כדור ארמידיקס
נמצא כבר שבועיים וחצי ( 5 זריקות) והתחלתי להרגיש נימלולים וצריבה בכפות הרגליים והידיים ביחד.
האם מישהו מכיר את תופעת הלוואי הזאת?
מישהו שמע או חווה אותה?
תודה

נסה לקחת אספירין.

יכול להצביע על שחרור של הורמון גדילה בגוף, על פניו תקין, בכל מקרה תעבור לאנטט, מה לך ולהכניס ניבידו בגוף, תחסל את הדילר שדחף לך סוסטנון ותחליף לאנטט, עלה והצלח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יכול להצביע על שחרור של הורמון גדילה בגוף, על פניו תקין, בכל מקרה תעבור לאנטט, מה לך ולהכניס ניבידו בגוף, תחסל את הדילר שדחף לך סוסטנון ותחליף לאנטט, עלה והצלח
תודה רבה ומוכרת תופעה כזאת... שהכנסה של טסט ממקור חיצוני מעלה רמות של הורמון גדילה?

תתפלא כמה אנשים שמתחרים ומכינים אחרים לא מבינים כלום מהחיים שלהם בחומרים כולל השמות הכי גדולים
צודק כמעט כולם מפגרים ואף אחד לא מבין כלום. רק בפורום lbs יש יועצי סייקלים אנונימיים מהטופ העולמי.
הם אומנם נראים זוועה ולא יגיעו בחיים לשייפ של בודי בילדר אבל הם עשירים בידע והם כי מבינים .
הם אפילו מייעצים למטומטים שזוכים בתחרויות !!!
אמיתי !!!!
פשוט המחתחרים שזוכים בתחרויות לאחר הזכייה תופסים תחת ולא מעריכים את חברי פורום lbs יותר ומתחילים ליעץ לאנשים על דעת עצמם.
בושה וחרפה

צודק כמעט כולם מפגרים ואף אחד לא מבין כלום. רק בפורום lbs יש יועצי סייקלים אנונימיים מהטופ העולמי.
הם אומנם נראים זוועה ולא יגיעו בחיים לשייפ של בודי בילדר אבל הם עשירים בידע והם כי מבינים .
אמיתי !!!!
פשוט המחתחרים שזוכים בתחרויות לאחר הזכייה תופסים תחת ולא מעריכים את חברי פורום lbs יותר ומתחילים ליעץ לאנשים על דעת עצמם.
בושה וחרפה

פרו קארד לא אומר שיש לך הבנה בכימיה או אפילו תאי מוח פעילים .

אמיתי !!!!
בושה וחרפה
לנצח בתחרות לא אומר שאתה יודע מה אתה עושה , אתה יכול לקחת את כל החומרים ביחד, לזיין את הבריאות שלך , להראות מטורף ולזכות.

זה לא אומר שמה שעשית הוא חכם או אידיאלי אפילו לא במקצת אז תרגע עם הכתב המודגש חחחח

פרו קארד לא אומר שיש לך הבנה בכימיה או אפילו תאי מוח פעילים .
בסדר..

ולהיות משתתף אנונימי בlbs מזכה אותך ב3 תוארים :
1.מומחה לכימיה
2.יועץ סייקלים מוסמך
3.מכין מתחרים למר ישראל

חבורה של דגנרטים שמתווכחים לשם הוויכוח על שטויות חסרות טעם . תוך כדי מאבדים את הכיון ומתחילים לזרוק בדיחות על גייז

בסדר..

ולהיות משתתף אנונימי בlbs מזכה אותך ב3 תוארים :
1.מומחה לכימיה
2.יועץ סייקלים מוסמך
3.מכין מתחרים למר ישראל

חבורה של דגנרטים שמתווכחים לשם הוויכוח על שטויות חסרות טעם . תוך כדי מאבדים את הכיון ומתחילים לזרוק בדיחות על גייז

אתה צריך ליהיות מתחרה כדי לדבר על חומרים בערך כמו שאתה צריך לחלות בסרטן כדי ליהיות אונקולוג.
דגנרט זאת מילה נועזת לגבר בן 40 עם יכולת ניסוח כל כך דלה .
ואני לא רואה שום בדיחת גייז,לא בגלל שהן לא מצחיקות אותי אלה כי יש להן אפס רלוונטיות לנושא ,ביננו?נראה לי זה משהו לא פתור עם עצמך.

לנצח בתחרות לא אומר שאתה יודע מה אתה עושה , אתה יכול לקחת את כל החומרים ביחד, לזיין את הבריאות שלך , להראות מטורף ולזכות.

זה לא אומר שמה שעשית הוא חכם או אידיאלי אפילו לא במקצת אז תרגע עם הכתב המודגש חחחח

למה אתה מתעלם ממני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית