הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה פעמים בשבוע לקחת סוסטנון? (סהכ 500 מג)

spaceboy

משתמש מתחיל
60
12
נק' מוניטין:
12
60
12
בן 40 מרמת גן. יש לי סוסטנון 250 (מחברה מוכרת) ואני לוקח 2 מנות שבועיות בימי שני וחמישי בתוספת מסטרון (ראשון,שלישי וחמישי)
נתקלתי במאמר שאומר שסוסטנון כדאי לקחת כל יומיים בשביל לנצל את האסטרים הקצרים.
יש לציין שאני כבר כמעט 3 שבועות בסייקל ולא רואה שינוי

בעיקרון אין בעיה עם פעמיים בשבוע.
אבל אתה גם ככה נותן מסטרון 3 פעמים בשבוע, אז למה לא לצרף לאותה זריקה גם את הטסט וככה לחסוך זריקות גם..

בן 40 מרמת גן. יש לי סוסטנון 250 (מחברה מוכרת) ואני לוקח 2 מנות שבועיות בימי שני וחמישי בתוספת מסטרון (ראשון,שלישי וחמישי)
נתקלתי במאמר שאומר שסוסטנון כדאי לקחת כל יומיים בשביל לנצל את האסטרים הקצרים.
יש לציין שאני כבר כמעט 3 שבועות בסייקל ולא רואה שינוי
אם המסטרון שלך הוא לא קצר אז תשלב אותו יחד עם הסוסטנון 2 זריקות בשבוע בימים שני וחמישי כמו שאתה עושה עד היום. אם המסטרון שלך קצר אז אתה כן יכול לחלק את הסוסטנון ל-3 פעמים בשבוע. סוסטנון עד 500 מלגרם בשבוע פעמים בשבוע עובד מצוין יש לו רק אסטר קצר 1 שהוא פרופ כ-30 מלגרם בדרך כלל. מתי שהמינון של הסוסטנון 750-1000 או 1500 מלגרם מחלקים את המינון השבועי הזה ליום כן יום לא. ואז גם המינון של הפרופ שם עולה ואז זה מורגש טוב יותר ב-500 מלגרם זה לא קריטי. אתה צריח להרגיש את הסוסטנון טוב אחרי שבוע שלישי.

• פותח/ת השרשור
המסטרון הוא פרופ.
מוזר שדווקא מרגיש ירידה בליבידו ולא כמו שכולם מדברים על חרמנות שיא עם המסטרון

המסטרון הוא פרופ.
מוזר שדווקא מרגיש ירידה בליבידו ולא כמו שכולם מדברים על חרמנות שיא עם המסטרון
אתה עושה שילוב של סוסטנון ומסטרון קצר ואתה אומר שאתה בשבוע השלישי ( עשית 5-6 זריקות של סוסטנון) ? החשק המיני ליבידו צריח להיות גבוה. אתה על 500 מלגרם טסט ו 300 מלגרם מסטרון... של איזה חברה החומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית