עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רופא צמודאת תוכנית הליווי הנכונה ביותר כדי להביא אותכם לתוצאות,
איזה 3 מרכיבים אתם חייבים שיהיו בה?
למה דווקא הם, איך אתה רואה את התרומה הספציפית שלהם עבורך?רופא צמוד
ספוטר/מאמן צמוד
טבח צמוד
מאמן פאוורליפטינג טוב - להיות הכי טוב שאוכל בפאוורליפטינג.את תוכנית הליווי הנכונה ביותר כדי להביא אותכם לתוצאות,
איזה 3 מרכיבים אתם חייבים שיהיו בה ומה התרומה הספציפית שאתם מצפים לקבל מהם?
לדוגמא,
מאמן כוח- שישפר לי את הטכניקה, ייתן לי ביטחון להוסיף משקלים.
את תוכנית הליווי הנכונה ביותר כדי להביא אותכם לתוצאות,
לדוגמא,
זה פורום של שאלות כלליות לא?טבח צמוד- כי אני שונא להכין אוכל, והוא גם יספור לי קלוריות וכו
רופא צמוד- כולי פגום, ורופאים לא צמודים לוקחים נצח לכל טיפול קטן
לא יודע אם זה" תוכנית ליווי", אבל ציוד ברמה הכי גבוהה ובמקום פרטי- לא צריך להסביר
לא כתבתי מאמן כי מבחינתי חלק מהכיף זה להיות המאמן של עצמי, מבחינת יעילות מאמן לדעתי חשוב יותר מרופא וטבח.
ועכשיו אתה תענה על שאלה: מה הקטע של השאלות הכלליות האלה לאחרונה חח?
השאלה לא אם זה בסדר או לא, השאלה מדוע שאלת? מה אתה מחפש להשיג?זה פורום של שאלות כלליות לא?
תן לי לנחש.השאלה לא אם זה בסדר או לא, השאלה מדוע שאלת? מה אתה מחפש להשיג?
ציוד ברמה הכי גבוהה ובמקום פרטי
בחדר כושר החינמי שלי יש גם כאלה. הם גם מצלמים אותך, מעבירים את השיר לחלק הטוב, ועושים לך פו על הפנים כשחם לך.רוצה מישהו שיטעין ויחזיר את הפלטות
ובנוסף ישמור שלא יעברו לי באמצע הצילום
לכל מתאמן יש סט צרכים משלו, בהתאם לסוגים שונים של מתאמנים עם רמות מוטיבציה / ידע / שאיפות שונה ובהתאם כל אחד מהם צריך משהו שונה.את תוכנית הליווי הנכונה ביותר כדי להביא אותכם לתוצאות,
לדוגמא,
ואז אתה קם מהחלום עם doms ו200 קילו על המוט לפרקבחדר כושר החינמי שלי יש גם כאלה. הם גם מצלמים אותך, מעבירים את השיר לחלק הטוב, ועושים לך פו על הפנים כשחם לך.
הצד המנטלי של מתאמנים והתפיסות/אמונות שלהם מעניינים אותיהשאלה לא אם זה בסדר או לא, השאלה מדוע שאלת? מה אתה מחפש להשיג?
חח הלוואי 200 קילו:sarcastic:ואז אתה קם מהחלום עם doms ו200 קילו על המוט לפרק
אם יש כאן מישהו כזה אני ממליץ לו ללכת בדחיפות לרופא...יש כאלה שצריכים סמל כמו בטירונות
היה לי חבר שהיה מתאמן עם מאמן מאוד רציני, היה מתקשר אליו ב5 בבוקר לבדוק שיצא לריצה ובסוף כל יום היה עושה לו תחקיר שלא מבייש את השבכ אם הוא שתה בטעות שלוק של משקה מתוק או הוסיף קטשופ לאוכלאם יש כאן מישהו כזה אני ממליץ לו ללכת בדחיפות לרופא...
😆😆😆
אני לא חוזר לטירונות גם בעד שלום....😉היה לי חבר שהיה מתאמן עם מאמן מאוד רציני, היה מתקשר אליו ב5 בבוקר לבדוק שיצא לריצה ובסוף כל יום היה עושה לו תחקיר שלא מבייש את השבכ אם הוא שתה בטעות שלוק של משקה מתוק או הוסיף קטשופ לאוכל
הבחור מאוד משקיע ומאוד רוצה אבל לבד מעולם לא הצליח באופן מספיק רציני
4 חודשים עם המאמן וזה הכי הרבה שראיתי אותו עושה התקדמות אי פעם וחייו היו סובבים סביב ספורט
לי נשמע אחלה דיל