הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לגבי תוכנית מתאימה לבנץ פרס

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
המצב שלי כרגע שאני עומד על 125KG 1RM עכשיו בטקסס לא כלכך מצליח כבר להתקדם הבעיה היא כבר כניראה נפח מה שחסר לי ומה שמרגיש לי גם מה אתם חושבים?
התלבטות שלי היא סמולוב או ההפבורן או בכלל כל תכנית אחרת שיכולה להתאים עם נפח גדול יותר שאתן לי את המענה?

ודבר נוסף בלי קשר אשמח לקבל את התוכנית של הגוניור של סמולוב וגם הגירסה הלא גוניור ואם כמובן יש הסבר עליה בעברית אשמח מאשר להשתמש בתרגומון כי לא תמיד זה מפרש כמו שצריך

תודה רבהה

עשית טקסס, שזה אומר 5×5 + 1×5 או משהו כזה.
הגענו ל30 חזרות בשבוע, נכון?

אז למה לא לעשות דילואוד קל ולעבור למשהו כמו
5×5 יום אחד
1×3 כבד + 3×4×85%-90%

העלת את הנפח השבועי ב10 חזרות סך הכל וזה אמור לעשות את העבודה. לקפוץ אוטומטית ל100+ חזרות בשבוע נראה לי קצת "אובר קיל".

קודם כל, הנה משהו קטן שכתבתי על בנץ' עם תוכנית מפורטת כל הסודות של בנץ' פרס - פשוט פאוורליפטינג

אני מאוד אוהב את סמולוב, הנה השיאים שלי בסוף הסמולוב האחרון שלי Login • Instagram אני מאוד ממליץ.

עשיתי גם פוסט על דעתי איך לגשת לסמולוב Login • Instagram

הנה הצורה שביצעתי סמולוב (אצלי סמולוב זה רק ג'וניור, אין טעם בכל התוכנית לדעתי).
Screenshot_20220109-141020_Sheets.jpg
בשבוע השני אתה צפוי להוסיף 5 ק"ג, ובשבוע השלישי 10 ק"ג.

יש שיעדיפו להוסיף 2.5 בשבוע הראשון, ו5 בשבוע השני. קשה לי לראות איך ההבטחה של סמולוב תתקיים שיהיה לך עוד 10 ק"ג בשיא שלך.

אני מעדיף להעריך את השיא שלך נמוך יותר כדי שיתאפשר לך להוסיף 5 ו10 ק"ג.

ראיתי שיש מה שנקרא "טקסס למתקדמים" שבו אמור להיות יותר מיום נפח אחד. אני לא מכיר את הפרטים בכלל, אבל אולי אתה תאהב להמשיך עם בטקסס במתכונת דומה (אני מניח שהיא דומה, אבל אני לא יודע עליה כלום).
@StrongEnough @elchonon אתם יכולים לשפוך קצת אור על התוכנית? מאז ששמעתי עליה אני מסוקרן על איך היא בנויה

ראיתי שיש מה שנקרא "טקסס למתקדמים" שבו אמור להיות יותר מיום נפח אחד. אני לא מכיר את הפרטים בכלל, אבל אולי אתה תאהב להמשיך עם בטקסס במתכונת דומה (אני מניח שהיא דומה, אבל אני לא יודע עליה כלום).
@StrongEnough @elchonon אתם יכולים לשפוך קצת אור על התוכנית? מאז ששמעתי עליה אני מסוקרן על איך היא בנויה

לא יודע.
הדבר הכי טוב שתוכל לקחת מההודעה שלי זה שטקסס זה לא "תכנית". סך הכל תבנית מסויימת. אפשר להוסיף לה אלף ואחד דברים ועדיין לקרוא לה "טקסס". זה סתם שם.

אתה יכול לעשות יום נפח שמורכב דאבלים של סקוואט עם 60% לחזרות מהירות DE, יום קל של פרונט סקוואט ויום כבד של סקוואט כבד לשמיניה ועדיין לקרוא לזה "טקסס"

כל אחד יכול לעשות שינויים בכל תוכנית ולקרוא לה "למתקדמים".

הנה הצעה למתקדמים.
סקוואט 5×5 סקוואט בווריאציה מסוימת, ועוד 5 סטים 3 חזרות עם וריאציה אחרת. ועוד 5×5 דדליפט ביום ראשון.

יום שני בנץ' ל5×5 בווריאציה מסוימת, ו5×5 בווריאציה אחרת.

יום שלישי תרגול מהירות 5×3 בשלושת התרגילים עם 30% מהrm1.

יום חמישי עצימות לסקוואט ודדליפט לפי שיקולים אישיים. יום שישי עצימות בנץ' או פשוט נפח שוב לבנץ'.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, הנה משהו קטן שכתבתי על בנץ' עם תוכנית מפורטת כל הסודות של בנץ' פרס - פשוט פאוורליפטינג

אני מאוד אוהב את סמולוב, הנה השיאים שלי בסוף הסמולוב האחרון שלי Login • Instagram אני מאוד ממליץ.

עשיתי גם פוסט על דעתי איך לגשת לסמולוב Login • Instagram

הנה הצורה שביצעתי סמולוב (אצלי סמולוב זה רק ג'וניור, אין טעם בכל התוכנית לדעתי).
צפה בקובץ המצורף 75070בשבוע השני אתה צפוי להוסיף 5 ק"ג, ובשבוע השלישי 10 ק"ג.

יש שיעדיפו להוסיף 2.5 בשבוע הראשון, ו5 בשבוע השני. קשה לי לראות איך ההבטחה של סמולוב תתקיים שיהיה לך עוד 10 ק"ג בשיא שלך.

אני מעדיף להעריך את השיא שלך נמוך יותר כדי שיתאפשר לך להוסיף 5 ו10 ק"ג.
כמה שבועות יוצא התוכנית? מה שפרסמת כרגע זה בכל שבוע אני צריך ללחוץ 4 פעמים? כל שבוע להוסיף 2.5 או 5 קילו? כמה דילאוד לעשות בתחילת התוכנית? ולמה קשה לך לראות את הבטחה של סמולוב תתקים ? כמה אפשר להוסיף מהתוכנית הזאת אתה משער?
לא יודע.
הדבר הכי טוב שתוכל לקחת מההודעה שלי זה שטקסס זה לא "תכנית". סך הכל תבנית מסויימת. אפשר להוסיף לה אלף ואחד דברים ועדיין לקרוא לה "טקסס". זה סתם שם.

אתה יכול לעשות יום נפח שמורכב דאבלים של סקוואט עם 60% לחזרות מהירות DE, יום קל של פרונט סקוואט ויום כבד של סקוואט כבד לשמיניה ועדיין לקרוא לזה "טקסס"
אתה חושב יש מספיק נפח גם אם נעשה זוגות ל8 סטים אחת לשבוע ועוד יום עצימות אחד למטרת שיפור בבנץ פרס?

כמה שבועות יוצא התוכנית? מה שפרסמת כרגע זה בכל שבוע אני צריך ללחוץ 4 פעמים? כל שבוע להוסיף 2.5 או 5 קילו? כמה דילאוד לעשות בתחילת התוכנית? ולמה קשה לך לראות את הבטחה של סמולוב תתקים ? כמה אפשר להוסיף מהתוכנית הזאת אתה משער?
סמולוב ג'וניור כמו שרשמתי לך הוא 3 שבועות.

כמו שרשמתי, מדובר בלחיצה 4 פעמים בשבוע.

שבוע הראשון להוסיף 5 ק"ג, ובשבוע השני 10 ק"ג.

לא צריך דילואד לפני התוכנית, מה שכן, אפשר לעשות 10 ק"ג פחות ממה שיוצא לך בשבוע הראשון, בשבוע הכנה שלך לתוכנית אם תרצה.

לא רואה את ההבטחה של סמולוב מתקיים למי שלא מבצע אותה כמו שהיא רשומה. לכן הצעתי לבצע אותה בדיוק כמו שהיא רשומה עם הוספת 5 ו10 ק"ג בשבועות שאחרי.

אפשר להוסיף 10 ק"ג לשיא שלך ב3 שבועות, זאת הבטחה מאוד אמיצה למי ששורד את התוכנית ומבצע אותה כמו שרשום.

כמעט על כל השאלות ששאלת עכשיו כבר עניתי בהודעה הראשונה שלי, אם קשה לך להבין את התוכנית, או שאתה לא מספיק מיומן, אולי עדיף שלא תבצע אותה בלי ליווי מקצועי.
מוטב יהיה אם תעשה תוכנית פשוטה יותר, ופחות אגרסיבית עם תוצאות הדרגתיות יותר.

אתה חושב יש מספיק נפח גם אם נעשה זוגות ל8 סטים אחת לשבוע ועוד יום עצימות אחד למטרת שיפור בבנץ פרס?

לא הבנתי בדיוק מה ששאלת אותי פה.

125 אני שם לב,שזו תקרת זכוכית להרבה מתאמנים..

לעניין..
עשיתי היפרבן,רשמים שלי:
החזרה על המשקל הגבוהה,לאורך זמן עלולה לשרוף אותך.
זה כנראה לסופר חזקים/מתקדמים/משופרים.

מה ששני הבחורים כאן למעלה אומרים,זה זהב טהור.
אני סגננתי לעצמי תוכנית כח/נפח
לפי סט כבד+התקדמות ואז עוד מס סטים משקל נמוך יותר..
ונפח הוא נפח 65%-75%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית