בניית חדר כושר ביתי - המלצות

• פותח/ת השרשור
לשאלתך הכלוב נקנה מאיזה סוכן שהטלפון שלו הסתובב כאן בפורום ומשקולות ביד 2 מה שמצאתי.

תודה, אם במקרה נראה לך שהסוכן הזה רלוונטי והמספר שלו בשלוף זה יכול להיות אחלה 😃

כמה אלפים אתה מוכן לשים?
כלוב יעלה לך 2000-8000 שקל בהתאם לתקציב
מוט 500-2500 בהתאם לתקציב.
ספה מתכווננת 500-4000 בהתאם לתקציב.
פלטות 6-15 לקילו בהתאם לתקציב.
6-8 מר זה שטח פצפון. מה בדיוק השטח שלך? כמה על כמה? זה ישפיע גם על מה לקחת. למשל כלוב מלא לעומת ריג שמתחבר לקיר וכו'.

קונקרטית עד 10אש״ח כולל הכל, מעדיף פחות כמובן.

תוסיף לזה משטח עץ, ומשטחי גומי לרצפה.

אני כרגע מתאמן עם חבר בסטודיו שלו, יש לו כלוב ממש זול, בערך 2000 ש"ח (הוא הביא אותו מחו"ל, אבל זה היה עולה כאן בארץ 2000-3000 ש"ח).
ספה לא מתכוונת בערך 500 ש"ח.
מוט THE BEAR שלי עולה חדש 1500 ש"ח, אבל עלה לי פחות.
יש לנו בערך 400 ק"ג מצטבר. שילמתי 6-11 ש"ח לק"ג.
במת עץ כפולה לדדליפט, עולה בערך 400 ש"ח. במת גומי כפולה, עולה בערך 110 ש"ח למ"ר.

אני באמת לא צריך יותר מהבסיס הזה, ולא היה יותר נעים לי להתאמן גם עם ציוד יקר יותר, פשוט אין לי הבדל באיכויות האלו.
גם במכון בירושלים, אני מתנחל על הכלוב הכי זול שם לפעמים, כי הוא נוח לי.

אני כן חושב שלמי שחשוב חספוס במוט, המוטות של ROUGE הם הכי טובות שראיתי. מחוספסות, אבל לא קורעות לך את היד.

אני ממליץ למי שלא מתאמן רציני, לקנות את המינימום, כי זה כנראה יספיק. ואם הוא לא ימשיך עם האימונים, אפשר בקלות למכור. יותר קל למכור כלוב זול, מאשר כלוב יקר.

וגם למתאמנים רציניים, לא תמיד איכות הציוד משנה כל כך. לקנות משקולות מכוילות זה הדבר הכי מיותר למתאמן ביתי לדוגמה.

אני יודע שאתה ו @Whale מתאמנים בבית עם הציוד הכי מושקע שיש, וזה מגניב. אבל למי שהרגע רוצה לפתוח מכון, לא נראה לי שהוא חייב את זה.

אני מסכים עם הגישה עד כדי, יש דברים שהם יותר קריטיים לי מבחינת בטיחות כמו כלוב ספה ומוט עד כדי - כל עוד הוא סבבה אני מאמין שיהיה בסדר, אם אגיע למשקלים שזה יהיה משמעותי, אוכל להתעסק בזה אז - זה גם אמור לשמש עוד אנשים שמתאמנים ברמה בסיסית.

הדגש על להזמין מחול מגיע כי המון מהציוד אפשר להביא מחול באיכות משמעותית יותר טובה במחיר זהה

למשל

https://www.roguefitness.com/rogue-29mm-boneyard-bars

לארץ יעלה לך 1400-1500 שקך

ואם זה המצב, למה שלא יזמין מוט מרוג? זה לא ציוד יקר, פשוט טוב יותר

ובכללי זה שיש לנו ציוד טוב ומושקע בבית לא אומר ששרפנו עליו כסף בהכרח, מירבית הציוד שלי קניתי במחירים נמוכים מאוד (למשל סט משקולות יד 4-40 קילו קפיצות 2 קילו + 2 מעמדים + 500 קילו פלטות אולימפי ב5000 שקל, מכרתי ב2000-2500 את יתר הפלטות האולימפיות וקיבלתי סט בכלום כסף, שבעצמו הוא 600 קילו משהו כזה של משקל) סתם כדוגמא.

אני מאוד נגד קניית ציוד חדש במיוחד בארץ, יש עודף של ציוד משומש רק צריך ללכת ולקנות אותו, בין אם לשימוש אישי או למטרות רווח.

רוב הציוד שיהיה זבל, עד גבול מסויים. ופה יש המון שיקול דעת מבחינת תיעדוף של איכות על כמות וכל זה, למשל עכשיו הזמנתי 2 מוטות מtitan fitness, כי כל אחד עולה 150 דולר אז למה לא. שזו חברה ידועה באיכות לא ואי ואי. למשל רק אחד מהמוטות שקניתי מחברה אמריקאית היה עולה יותר מסך התשלום ששילמתי לשניהם.

ממש לא, זה עניין של לראות מה יש בארץ ומחירו, ומה יש בחול ומחירו. מוטות טובים אין בארץ, ועולים זהה להביא מחול, אז לי אין פה התלבטות אפילו

כלובים בארץ אין במפרט טוב חוץ מATX, אז זה עניין של לראות מחירים שלהם, מול מחיר של להביא מחול, ולראות מה עדיף

ספות אין בארץ טובות, אז אני החלטי לבנות אותם, במקום לקנות ספה מחול ב3000

מקבל את הטיעונים, אם המחיר בחו״ל דומה גם אחרי כל המכס והשיט, אז בהחלט עדיף לתעדף ציוד יותר טוב משם.

האמת שלא ציינתי במה ורצפת גומי כי פה אין טווחי מחירים לדבר עליהם.
אני מסכים איתך לחלוטין שאף ציוד הוא לא חובה. הכל שאלה של התקציב שלך. מה שכן לדעתי יש 2 דברים שלא צריך לחסוך עליהם - כלוב, ומוט. כלוב מסיבות של בטיחות, אני לא חושב שאתה צריך לחסוך על עצמך כשזה נוגע לזה. מוט בגלל שאם אתה מרים כבד מוט ב500 שקל לרוב יתעקם/יפגע ובכללי לא יהיה אמין. יש את הסרטון המפורסם של ג'ו סאליבן שהוא לא מצליח להחזיר את המוט כי הוא פשוט התעקם לו על הגב. לגבי מוט דה בר - כמו שאמרת הוא עולה 1500. לא רואה סיבה לקנות אותו כשאפשר לקבל אוהיו פוואר בר ב1600-1700 מהבוניארד. וכמו שכבר אמרתי בעבר - בכנות אני מעדיף את המוט של מארבו שקניתי ב500 שקל על פניו כי המארבו יותר קשיח ודווקא מחזיק לי לא רע בכלל המשקלים. עשיתי עליו 250 סקוואט, ולא מזיז לו כשאני עושה איתו בלט סקוואט עם 200-230 קילו פלטות על צד אחד של המוט.

שיקול נוסף בקניית ציוד יקר יותר היא but nice or buy twice. אם תקנה ציוד שלא נועד להחזיק לשנים על גבי שנים אתה תצטרך להחליף אותו. למשל, הייתה לי ספה מתכווננת שקניתי ב500 שקל. אחרי חצי שנה בערך שהיא שירתה אותי נאמנה כבר הרגשתי שיש חתיכה בקרש שלה שמתחילה להיות חלשה יותר ושהיא לא תחזיק לי לאורך זמן, אז הייתי צריך להחליף אותה באחת איכותית יותר.

זו נקודה טובה שצריך לשקלל את האיכות, כי אחרת בטווח הארוך עשויים לקנות כמה פעמים - וכל הדרך להיות עם מוצר שהוא פחות טוב.

נתתם לי הרבה חומר למחשבה. אני חושב שמבחינת המיקום של סביבות 8 מ״ר, זה לא באמת כזה פצפון, לפחות איך שאני רואה את זה:
צריך כלוב - תופס נגיד סביבות 3-4 מ״ר, ספה תתפוס עוד קצת לאורך ואפשר להחזיק מקופלת, דדליפט לעשות יחסית בצמוד לכלוב, אפשר לעבוד עם זה. אם אתם חושבים שאני מפספס בגדול אשמח לשמוע כמובן 😃

בנוסף, אשמח להמלצות על מקומות מומלצים מעבר למה שצוין פה - נגיד מוטות מ Rogue, אבל בכלובים נראה שיש המון אופציות. נגיד אחת ההתלבטויות שלי היא האם לחפש כלוב שיש בו מעמדים לפלטות בצדדים, מאוד חסכוני במקום ואולי גם חסכוני בכללי (במקום לקנות מעמד נורמלי למשקולות), אבל אולי עדיף מעמד/פתרון אחר?

נערך לאחרונה:

אני מסכים עם הגישה עד כדי, יש דברים שהם יותר קריטיים לי מבחינת בטיחות כמו כלוב ספה ומוט עד כדי - כל עוד הוא סבבה אני מאמין שיהיה בסדר, אם אגיע למשקלים שזה יהיה משמעותי, אוכל להתעסק בזה אז - זה גם אמור לשמש עוד אנשים שמתאמנים ברמה בסיסית.

מקבל את הטיעונים, אם המחיר בחו״ל דומה גם אחרי כל המכס והשיט, אז בהחלט עדיף לתעדף ציוד יותר טוב משם.

זו נקודה טובה שצריך לשקלל את האיכות, כי אחרת בטווח הארוך עשויים לקנות כמה פעמים - וכל הדרך להיות עם מוצר שהוא פחות טוב.

נתתם לי הרבה חומר למחשבה. אני חושב שמבחינת המיקום של סביבות 8 מ״ר, זה לא באמת כזה פצפון, לפחות איך שאני רואה את זה:
צריך כלוב - תופס נגיד סביבות 3-4 מ״ר, ספה תתפוס עוד קצת לאורך ואפשר להחזיק מקופלת, דדליפט לעשות יחסית בצמוד לכלוב, אפשר לעבוד עם זה. אם אתם חושבים שאני מפספס בגדול אשמח לשמוע כמובן 😃

בנוסף, אשמח להמלצות על מקומות מומלצים מעבר למה שצוין פה - נגיד מוטות מ Rogue, אבל בכלובים נראה שיש המון אופציות. נגיד אחת ההתלבטויות שלי היא האם לחפש כלוב שיש בו מעמדים לפלטות בצדדים, מאוד חסכוני במקום ואולי גם חסכוני בכללי (במקום לקנות מעמד נורמלי למשקולות), אבל אולי עדיף מעמד/פתרון אחר?
בוא נגיד שמצאת משקולות במחיר טוב, אתה צריך כנראה 200 ק"ג אני מנחש.
11 ש"ח לק"ג יוצא לך 2200 ש"ח.
תוסיף לזה מוט ב1700 ש"ח.
משטחים לרצפה יצא לך 400 ש"ח לעץ, ועוד 9 משטחי גומי יעלה לך בערך 1000 ש"ח.
ספה זולה ולא מכוונת תעלה לך בערך 800 ש"ח.
כלוב זול ומספיק איכותי תעלה לך בערך 3000 ש"ח.

נשאר לך עוד 900 ש"ח לדברים הקטנים, כמו מעמיד למשקולות אם תרצה, עוד כמה משקולות, או למקרה שתחליט שתרצה מוצר אחד יקר יותר, או שלא תמצא במחירים שציינתי.

אני מאמין שעם תקציב של 10000 ש"ח זה אפשרי, אבל זה מאמץ לא קטן, תתחיל לחפש ביד2.

עכשיו עם הסגרים אנשים לא מוכרים ציוד כושר יד2 כמו פעם, אפילו ביד2 המחירים עלו והמבחר ירד.

זה לא פשוט, אבל אפשרי.

אני בטוח ש @yanivgoft @Whale יעזרו לך למצוא דברים במחירים האלו.

אבל לדעתי אלו הדברים המינימלים והבסיסיים למכון ביתי פאוורליפטינג.

אתה קצת מתעקש לא לענות לי. אתה יכול להגיד לי מה מידות החלל? כלוב לא תופס 3 מר. השטח ברוטו שהוא צורך זה בערך 5-6. אתה צריך במינימום 3 מטר רוחב כדי שיהיה לך מקום לטעון פלטות על המוט עדיף 3.5. עומק 1.5 מטר זה הקטנים, גדולים יותר יגיעו ל1.8
שוב אני אשאל. מה מידות החלל שלך?

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שמצאת משקולות במחיר טוב, אתה צריך כנראה 200 ק"ג אני מנחש.
11 ש"ח לק"ג יוצא לך 2200 ש"ח.
תוסיף לזה מוט ב1700 ש"ח.
משטחים לרצפה יצא לך 400 ש"ח לעץ, ועוד 9 משטחי גומי יעלה לך בערך 1000 ש"ח.
ספה זולה ולא מכוונת תעלה לך בערך 800 ש"ח.
כלוב זול ומספיק איכותי תעלה לך בערך 3000 ש"ח.

נשאר לך עוד 900 ש"ח לדברים הקטנים, כמו מעמיד למשקולות אם תרצה, עוד כמה משקולות, או למקרה שתחליט שתרצה מוצר אחד יקר יותר, או שלא תמצא במחירים שציינתי.

אני מאמין שעם תקציב של 10000 ש"ח זה אפשרי, אבל זה מאמץ לא קטן, תתחיל לחפש ביד2.

עכשיו עם הסגרים אנשים לא מוכרים ציוד כושר יד2 כמו פעם, אפילו ביד2 המחירים עלו והמבחר ירד.

זה לא פשוט, אבל אפשרי.

אני בטוח ש @yanivgoft @Whale יעזרו לך למצוא דברים במחירים האלו.

אבל לדעתי אלו הדברים המינימלים והבסיסיים למכון ביתי פאוורליפטינג.

כן זה נשמע ה ball park שזה יעלה, עסק יקר אין ספק, אבל עם דברים באיכות טובה אני חושב שה life-time value הוא טוב.

אתה קצת מתעקש לא לענות לי. אתה יכול להגיד לי מה מידות החלל? כלוב לא תופס 3 מר. השטח ברוטו שהוא צורך זה בערך 5-6. אתה צריך במינימום 3 מטר רוחב כדי שיהיה לך מקום לטעון פלטות על המוט עדיף 3.5. עומק 1.5 מטר זה הקטנים, גדולים יותר יגיעו ל1.8
שוב אני אשאל. מה מידות החלל שלך?

מודה ומתוודה - אני לא יודע. זו יחידת דיור של ההורים של בת הזוג שלי, היא נתנה לי גודל כללי, אני אצטרך למדוד את זה, כנראה בסופ״ש אדע ואעדכן 😃
כך או כך אתה צודק לגמרי, יש עוד הרבה ״מסביב״ שצריך לחשוב עליו וזה מגדיל משמעותית את השטח הנדרש.

כן זה נשמע ה ball park שזה יעלה, עסק יקר אין ספק, אבל עם דברים באיכות טובה אני חושב שה life-time value הוא טוב.

מודה ומתוודה - אני לא יודע. זו יחידת דיור של ההורים של בת הזוג שלי, היא נתנה לי גודל כללי, אני אצטרך למדוד את זה, כנראה בסופ״ש אדע ואעדכן 😃
כך או כך אתה צודק לגמרי, יש עוד הרבה ״מסביב״ שצריך לחשוב עליו וזה מגדיל משמעותית את השטח הנדרש.
בכל מקרה אתן לך אז את התמונה הכללית.
אם השטח קטן הייתי נוטה לכיוון של ריג שמתחבר לקיר כדי לחסוך בשטח. יש לך את ATX שנמכר בסלע פיטנס שיכול להיות לך אולי טוב. המחיר אמנם - בהתאם.
ריג בודד בחיבור לקיר גבוה - סלע מדיקל - Sela Medical
היתרון שלו זה שהוא מפרופיל 80/80 עובי לא כתוב אבל אני מנחש שלפחות 3, ועם החיבורים לקיר זה יהיה דיי מאסיבי. אפשר להוסיף לזה את הסייפטיז שיש להם לדגמי ה80/80 וזה סוגר לך את הפינה של כלוב בעומק של קצת יותר ממטר.
דע גם שעם ATX אפשר מאד בקלות לקבל גם הנחות אז סביר להניח שתוכל להשיג על זה קצת הנחה.
אם אתה רוצה בכל זאת כלוב מלא אתה יכול להסתכל על הכלובים שלהם, ה70/70/3 יעשה את העבודה אבל הוא יהיה בעומק של 1.8 מטר בערך אז שיקולי מקום שהוא תופס לשיקולך.
בנוסף הייתי מציע לך להסתכל על כל הצעצועים שיש להם שמתחברים לכלוב ותראה אם יש משהו שמעניין אותך בזה ויכול להוסיף לך לאימונים.
על כלוב לא הייתי חוסך משיקולי בטיחות אבל יש בחנויות אחרות שלל אופציות אחרות שיהיו יותר זולות, אבל חוץ מהם בתאכלס מה שיש בארץ דיי זבל.
מוט - פוואר בר של רוג, אין מה לרדת פחות מזה. כמה בדיוק לשים עליו תלוי בך. אתה יכול לקנות מהבוניארד ב1500-1700 או משהו בסגנון כדי לחסוך או לעלות ל2500 על סטיינלס סטיל 20 קילו.
בנץ' - בנצ'ים מתכווננים טובים יעלו לך 3000 שקל חדשים, ביד 2 אפשר למצוא ספות מעולות כמו פווארטק למשל ב1000 שקל פלוס מינוס. שווה למצוא משהו כזה כי זה יחסוך לך הרבה כסף. קח בחשבון שאפשר ללכת לרפד להחליף ריפוד בספות שהריפוד מראש בצורה מוזרה. לי למשל יש את הספה של the bear שהריפוד שלה נהיה צר יותר בראש כזה. הלכתי לרפד וב200 שקל הוא בנה לי ריפוד בצורה מרובעת ועל הדרך - רוחב 32 תחרותי.
פלטות - מצד אחד, קילו זה קילו, מצד שני פלטות גומי זבל כאלה יתחילו פשוט להתקלף לך לחלוטין מהר מאד. הייתי מציע להשיג פלטות ברזל ביד 2. אולי קצת באמפרים אם אתה צריך לאימונים שלך.
במה ורצפה - במצב שלך פשוט הייתי בונה במה שעליה יושב הכלוב וזה יסגור לך את הכל, בשאר החלל תוסיף ריצוף גומי. לבמה - קח 2 פלטות עץ של משהו סבבה (למשל סנדוויץ' עובי 12 יעשה את העבודה) ושים 2 שכבות, ומעל זה רצפת גומי. העץ יעלה לך 500-800 והגומי אם תמצא ביד 2 תוכל לקבל ב40-70 למ"ר תלוי במציאות וכו' אז את נושא הריצוף תוכל לסגור באזור ה1200-1400 שקל.

נערך לאחרונה:
אם השטח קטן הייתי נוטה לכיוון של ריג שמתחבר לקיר כדי לחסוך בשטח. יש לך את ATX שנמכר בסלע פיטנס שיכול להיות לך אולי טוב. המחיר אמנם - בהתאם.
היתרון שלו זה שהוא מפרופיל 80/80 עובי לא כתוב אבל אני מנחש שלפחות 3, ועם החיבורים לקיר זה יהיה דיי מאסיבי. אפשר להוסיף לזה את הסייפטיז שיש להם לדגמי ה80/80 וזה סוגר לך את הפינה של כלוב בעומק של קצת יותר ממטר.
דע גם שעם ATX אפשר מאד בקלות לקבל גם הנחות אז סביר להניח שתוכל להשיג על זה קצת הנחה.
אם אתה רוצה בכל זאת כלוב מלא אתה יכול להסתכל על הכלובים שלהם, ה70/70/3 יעשה את העבודה אבל הוא יהיה בעומק של 1.8 מטר בערך אז שיקולי מקום שהוא תופס לשיקולך.
בנוסף הייתי מציע לך להסתכל על כל הצעצועים שיש להם שמתחברים לכלוב ותראה אם יש משהו שמעניין אותך בזה ויכול להוסיף לך לאימונים.
על כלוב לא הייתי חוסך משיקולי בטיחות אבל יש בחנויות אחרות שלל אופציות אחרות שיהיו יותר זולות, אבל חוץ מהם בתאכלס מה שיש בארץ דיי זבל.
מוט - פוואר בר של רוג, אין מה לרדת פחות מזה. כמה בדיוק לשים עליו תלוי בך. אתה יכול לקנות מהבוניארד ב1500-1700 או משהו בסגנון כדי לחסוך או לעלות ל2500 על סטיינלס סטיל 20 קילו.
בנץ' - בנצ'ים מתכווננים טובים יעלו לך 3000 שקל חדשים, ביד 2 אפשר למצוא ספות מעולות כמו פווארטק למשל ב1000 שקל פלוס מינוס. שווה למצוא משהו כזה כי זה יחסוך לך הרבה כסף. קח בחשבון שאפשר ללכת לרפד להחליף ריפוד בספות שהריפוד מראש בצורה מוזרה. לי למשל יש את הספה של the bear שהריפוד שלה נהיה צר יותר בראש כזה. הלכתי לרפד וב200 שקל הוא בנה לי ריפוד בצורה מרובעת ועל הדרך - רוחב 32 תחרותי.
פלטות - מצד אחד, קילו זה קילו, מצד שני פלטות גומי זבל כאלה יתחילו פשוט להתקלף לך לחלוטין מהר מאד. הייתי מציע להשיג פלטות ברזל ביד 2. אולי קצת באמפרים אם אתה צריך לאימונים שלך.
במה ורצפה - במצב שלך פשוט הייתי בונה במה שעליה יושב הכלוב וזה יסגור לך את הכל, בשאר החלל תוסיף ריצוף גומי. לבמה - קח 2 פלטות עץ של משהו סבבה (למשל סנדוויץ' עובי 12 יעשה את העבודה) ושים 2 שכבות, ומעל זה רצפת גומי. העץ יעלה לך 500-800 והגומי אם תמצא ביד 2 תוכל לקבל ב40-70 למ"ר תלוי במציאות וכו' אז את נושא הריצוף תוכל לסגור באזור ה1200-1400 שקל.

פצצה. שומר לאח״כ

Aanmelden bij Facebook

אם כבר ריג קח את זה רבע מחיר אותו החרא
האמת ששכחתי באמת שגלעד מוכר את הריגים שלו.
הם באמת מעולים וכנראה יתאימו גם לכל תוספות שלt תרצה מחברות כמו רוג, ATX וכו'. כדאי לבדוק מה העומק שלהם ואם הם לא עמוקים מדי זה מציאה מטורפת בשבילך @Guy.oxnb

• פותח/ת השרשור

מעריך ממש ממש את הפירוט!
אז עשיתי מדידות, בגדול יש לי ברוחב 3.4 מטר ובאורך כמה שבת זוג שלי תרשה לי. כנראה שסביבות 2-2.5 מטר.
אם אני מבין נכון, נשמע שעדיף ללכת על כלוב מלא לא? כלומר נראה שהריג יותר יקר מכלוב ממוצע, אבל אולי זה עניין של איכות.

Aanmelden bij Facebook

אם כבר ריג קח את זה רבע מחיר אותו החרא

מעניין ממש, אבל נראה שזה פוסט ישן, נראה לך זה עוד רלוונטי?

האמת ששכחתי באמת שגלעד מוכר את הריגים שלו.
הם באמת מעולים וכנראה יתאימו גם לכל תוספות שלt תרצה מחברות כמו רוג, ATX וכו'. כדאי לבדוק מה העומק שלהם ואם הם לא עמוקים מדי זה מציאה מטורפת בשבילך @Guy.oxnb

זהו אז נניח וזה עוד רלוונטי, לפחות מהמראה, נראה שזה יתפוס לי יותר מקום מאשר כלוב, מבחינת איכות זה עדיין שווה את זה לדעתך?
כי זה באמת מחיר טוב, השאלה מה ההבדל קונקרטית למול כלוב מבחינת אפשרויות? (חוץ מזה שצריך לקדוח בקיר).

מעריך ממש ממש את הפירוט!
אז עשיתי מדידות, בגדול יש לי ברוחב 3.4 מטר ובאורך כמה שבת זוג שלי תרשה לי. כנראה שסביבות 2-2.5 מטר.
אם אני מבין נכון, נשמע שעדיף ללכת על כלוב מלא לא? כלומר נראה שהריג יותר יקר מכלוב ממוצע, אבל אולי זה עניין של איכות.

מעניין ממש, אבל נראה שזה פוסט ישן, נראה לך זה עוד רלוונטי?

זהו אז נניח וזה עוד רלוונטי, לפחות מהמראה, נראה שזה יתפוס לי יותר מקום מאשר כלוב, מבחינת איכות זה עדיין שווה את זה לדעתך?
כי זה באמת מחיר טוב, השאלה מה ההבדל קונקרטית למול כלוב מבחינת אפשרויות? (חוץ מזה שצריך לקדוח בקיר).
זה עוד רלוונטי לדעתי, וזה מציאה ממש טובה, זה ריג טנק. מה שחשוב לוודא זה אם יש לו סייפטיז להביא לך ואם לא מה המידות של הפרופיל כדי לראות אם תוכל להביא אותם ממקום אחר
הבעיה עם כלוב זה שבשטח שלך הוא פשוט יתפוס את כל המקום. הריג הזה לא עמוק מדי, הוא 1.30 לפי השרטוט בפוסט שזה יסגור לך את הפינה כי אתה צריך עוד שטח לאחסון של הספה, של הפלטות וכו'. החצי מטר הזה שנחסך לך זה בדיוק מה שיסגור לך את הפינה.

ראיתי את הכלובים האלו ברמה הכי גבוה בארץ

ומבחינת מקום, תחשוב שכלוב סגור מגביל אותך מבחינת מה שאתה יכול לאחסן בחלל שהוא תופס, ריג לא. למשל אפשר לדחוף ספה בפנים, קופסאות פליו וכו'. זו אחת הסיבור למה הם כל כך פופולרים במועדוני קרוספיט.

• פותח/ת השרשור
@Whale
@yanivgoft
בדקתי איתו, נראה שעוד רלוונטי, אבל אין סייפטיז מותאמים

אמר שיכול להביא מוטות סייפטיז מכלוב רגיל, אבל זה לא יוכל להחזיק הרבה - כי מה שיש לו מתחבר לשני הצדדים בכלוב - ולא רק לצד החיצוני.

אני מניח שאני יכול לקנות משהו כזה - זרועות בטיחות מקצועיות עם שילוב פלסטיק UHMW | זמין במלאי | הומג'ים - Homegym

גלעד אמר שזה יכול תאורטית להתאים לריג, השאלה היא איך אפשר לוודא את זה, יש איזה מימדים סטנדרטיים של הדברים האלה?

ד״א - מה אתם אומרים על זה לדוגמה? כלוב 510 משולב פולי עליון ותחתון - סלע מדיקל - Sela Medical

קומפקטי ונראה מחיר סביר בהחלט, לפחות לאדם שלא מאוד מבין כמוני 😃

נערך לאחרונה:
@Whale
@yanivgoft
בדקתי איתו, נראה שעוד רלוונטי, אבל אין סייפטיז מותאמים

אמר שיכול להביא מוטות סייפטיז מכלוב רגיל, אבל זה לא יוכל להחזיק הרבה - כי מה שיש לו מתחבר לשני הצדדים בכלוב - ולא רק לצד החיצוני.

אני מניח שאני יכול לקנות משהו כזה - זרועות בטיחות מקצועיות עם שילוב פלסטיק UHMW | זמין במלאי | הומג'ים - Homegym

גלעד אמר שזה יכול תאורטית להתאים לריג, השאלה היא איך אפשר לוודא את זה, יש איזה מימדים סטנדרטיים של הדברים האלה?

ד״א - מה אתם אומרים על זה לדוגמה? כלוב 510 משולב פולי עליון ותחתון - סלע מדיקל - Sela Medical

קומפקטי ונראה מחיר סביר בהחלט, לפחות לאדם שלא מאוד מבין כמוני 😃
שמעתי בדיוק על האתר הזה באמת נראה מעניין, אבל שים לב שזה מתאים לפרופיל 60/60 ואני דיי בט ח שזה לא מתאים לריג של גלעד. תבדוק מה המידות המדויקות של הכל ותראה אם יש התאמה פשוט.

לגבי הכלוב ששלחת זה צעצוע. זה מסדרת הכלובים פרופיל 50/50 שלהם. אל תיגע בשום דבר פחות מ70/70/3 אם אתה רוצה שזה יהיה בטיחותי באמת. ושוב - הבעיה שלך עם כלוב מלא זה העומק והאפשרות להשתמש בשטח הכלוב עצמו לאחסון. בגלל שהמקום שלך כל כך קטן אני חושב שממש תתחרט אם לא תיקח ריג.
בגלל שהמחיר של גלעד נמוך כל כך ומשאיר לך תקציב תוכל גם להשיג מחו"ל סייפטיז ועדיין להישאר בתקציב סביר. לדעתי זאת האופציה הכי טובה שלך.

• פותח/ת השרשור
שמעתי בדיוק על האתר הזה באמת נראה מעניין, אבל שים לב שזה מתאים לפרופיל 60/60 ואני דיי בט ח שזה לא מתאים לריג של גלעד. תבדוק מה המידות המדויקות של הכל ותראה אם יש התאמה פשוט.

לגבי הכלוב ששלחת זה צעצוע. זה מסדרת הכלובים פרופיל 50/50 שלהם. אל תיגע בשום דבר פחות מ70/70/3 אם אתה רוצה שזה יהיה בטיחותי באמת. ושוב - הבעיה שלך עם כלוב מלא זה העומק והאפשרות להשתמש בשטח הכלוב עצמו לאחסון. בגלל שהמקום שלך כל כך קטן אני חושב שממש תתחרט אם לא תיקח ריג.
בגלל שהמחיר של גלעד נמוך כל כך ומשאיר לך תקציב תוכל גם להשיג מחו"ל סייפטיז ועדיין להישאר בתקציב סביר. לדעתי זאת האופציה הכי טובה שלך.

מעניין, 50/50 זה אשכרה לא בטוח? ממש טוב לדעת! זה מעניין כי במפרט הם טוענים שהוא עומד במשקל העמסה של 500 ק״ג, אבל אולי הם מתכוונים למשהו אחר?

הבעיה היחידה עם הריג זה שהוא גבוה מידי. אני מתמודד עם כוחות עוינים (״יש לכם ספה ב100 שקל ושתי דאמבלים חלודים במשקל 10 קילו אתם לא צריכים יותר״), אז אני גם לא יודע מה גובה המרתף (עד שאגיע בסופ״ש למדוד בעצמי), אבל להערכתי 2.3 ולא יותר מ2.5, אז ריג של 2.3 זה נראה לי ממש גבולי, אלא אם אתה חושב אחרת 😃

חצי כלוב משקולות מקצועי לאימוני סקוואט וקרוספיט SCHMIDT SQUAT RACK SMH04 - ספורטל

מקום לזה יהיה לך? דוגרי הכי משתלם בארץ לדעתי, אני גם משתמש בstand, אומנם עם יותר בשר מזה אבל זה פתרון מאוד נוח

זה האמת נראה מעולה, מבחינת אורך רוחב יהיה, הבעיה היא כמו שכתבתי ליניב, זה הגובה :/

מעניין, 50/50 זה אשכרה לא בטוח? ממש טוב לדעת! זה מעניין כי במפרט הם טוענים שהוא עומד במשקל העמסה של 500 ק״ג, אבל אולי הם מתכוונים למשהו אחר?

הבעיה היחידה עם הריג זה שהוא גבוה מידי. אני מתמודד עם כוחות עוינים (״יש לכם ספה ב100 שקל ושתי דאמבלים חלודים במשקל 10 קילו אתם לא צריכים יותר״), אז אני גם לא יודע מה גובה המרתף (עד שאגיע בסופ״ש למדוד בעצמי), אבל להערכתי 2.3 ולא יותר מ2.5, אז ריג של 2.3 זה נראה לי ממש גבולי, אלא אם אתה חושב אחרת 😃

זה האמת נראה מעולה, מבחינת אורך רוחב יהיה, הבעיה היא כמו שכתבתי ליניב, זה הגובה :/

בתצורה של הכלוב הזה לא תהיה בעיה לקצר אותו, פשוט תחתוך את גובה העודף ותכניס לאן שצריך

• פותח/ת השרשור
בתצורה של הכלוב הזה לא תהיה בעיה לקצר אותו, פשוט תחתוך את גובה העודף ותכניס לאן שצריך

כן זה משהו לג׳יט? כלומר פשוט לקצר ולהתקין מחדש את המוט מתח?

חברה שלי בינתיים ראתה מבצע על הסט הזה - WB-HR SET - כלוב משקולות מושלם מקצועי מתאים למקצוענים
נראה לכם any good? לא ככ רואה מפרט אבל לפי הנתונים היבשים זה נראה מעניין

כן זה משהו לג׳יט? כלומר פשוט לקצר ולהתקין מחדש את המוט מתח?

חברה שלי בינתיים ראתה מבצע על הסט הזה - WB-HR SET - כלוב משקולות מושלם מקצועי מתאים למקצוענים
נראה לכם any good? לא ככ רואה מפרט אבל לפי הנתונים היבשים זה נראה מעניין
לא שווה, מכיר אישית ויש לי את הפולי הזה בבית. לא ציוד ממש איכותי. זה לשימוש ביתי פלוס. ויש יותר טוב מזה בפחות.

וכן זה לג'יט

50/50 זה פשוט פחות ברזל. 500 קילו אולי סטטי הוא יכול להחזיק. הוא לא ישרוד נפילה של 500 קילו עליו.
לגבי הגובה - תמדוד אז כמה יש לך שם באמת. אם 2.3 מטר יכנס לך תלך על זה ואם לא אז תחפש תכניות ב' ג' וכו'. לפי איך שהריג נראה (תוודא מול גלעד) אני חושב שאפשר לחבר את המתח והחיבור לקיר לא רק בשיא הגובה ואז אם כן אם ה2.3 מטר לא יפריע לך לעשות על זה מתח במידה וזה פשוט.
בכל מקרה אופציות אחרות לדעתי יהיו ללכת על ATX או להזמין מחול כבר וזהו. לא מכיר בארץ אופציות אחרות שהייתי ממליץ עליהן

• פותח/ת השרשור
לא שווה, מכיר אישית ויש לי את הפולי הזה בבית. לא ציוד ממש איכותי. זה לשימוש ביתי פלוס. ויש יותר טוב מזה בפחות.

וכן זה לג'יט

מעניין - יש עוד משהו מאותו אתר שנראה מעניין וגם ברמה סבבה - כלוב משקולות מקצועי POWER RACK SMP01 SCHMIDT - ספורטל

מה דעתך? הוא פשוט גם כלוב מלא וגם נמוך יותר, וההבדל במחיר לא אסטרונומי

50/50 זה פשוט פחות ברזל. 500 קילו אולי סטטי הוא יכול להחזיק. הוא לא ישרוד נפילה של 500 קילו עליו.
לגבי הגובה - תמדוד אז כמה יש לך שם באמת. אם 2.3 מטר יכנס לך תלך על זה ואם לא אז תחפש תכניות ב' ג' וכו'. לפי איך שהריג נראה (תוודא מול גלעד) אני חושב שאפשר לחבר את המתח והחיבור לקיר לא רק בשיא הגובה ואז אם כן אם ה2.3 מטר לא יפריע לך לעשות על זה מתח במידה וזה פשוט.
בכל מקרה אופציות אחרות לדעתי יהיו ללכת על ATX או להזמין מחול כבר וזהו. לא מכיר בארץ אופציות אחרות שהייתי ממליץ עליהן

סגור אז אני צריך לעשות עוד קצת בירור עם גלעד, אבל בכנות הכלוב של ATX נשמע לי לא רע בכלל (ויש ביקוש לפולי מהצד השני שמממן את העסק, AKA החברה שלי) אז אני תוהה במידה וזה אכן brand טוב, האם זה באמת לא בטיחותי? (קח בחשבון שאני לא רואה יותר מ200 קילו עליו בטווח זמן של השנה-שנתיים הקרובות לפחות).

נ.ב מתנצל על כל השאלות, לא התעסקתי בבחירה של הדברים האלה מעולם ואני עוד לומד, ובמידה ואני הולך להוציא סכום יפה של כסף, אני רוצה להבין את כל השיקולים. אז אני מודה לכם מאוד על כל העזרה 😃

שבוע טוב שיהיה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית