עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע...ממה שתיארת ציפיתי למישהו הרבה יותר גדול.
אז או שאתה לא יודע מה אתה עושה, או שהגנטיקה שלך פח אשפה. אין הרבה אופציות אחרות.
שים תמונה יחמורנראה אחרי משמרת בקנטקי פרייד צ'יקן ולא מבין שיט בחומרים שזה מביך " אנדרול זה רעל קחו סופר דרול" "מסטרון למסה נקיה".
אני בשמחה אשים תמונה אני לא שקרן פתולוגי שטוען ל107 קילו באחוז שומן חד ספרתי כמוך יא בדיחה ,לא מאמין שאנשים פה מבקשים ממך עצות בכלל .
אתה לא שווה התייחסות עם איך שאתה נראה ילדון נוותר.לא יודע...ממה שתיארת ציפיתי למישהו הרבה יותר גדול.
אז או שאתה לא יודע מה אתה עושה, או שהגנטיקה שלך פח אשפה. אין הרבה אופציות אחרות.
30 מג היא לקחה. המדדים שלה הראו תפקודי כבד תקינים אבל נוצרו לה גידולים על הכבד.עד 18 משהו כזה 100מג
מינון רפואי של אנאדרול לטיפול באנמיה זה 1-5מג/ק''ג ל6+ חודש.
Oxymetholone ameliorates insulin sensitivity in maintenance hemodialysis patients: a randomized controlled trial - PubMed
100מג ל-6 חודש בלי ממצאים "מדאיגים" שחייבו נבדקים לנשור מהמחקר.
ראיתי קייס סטודי של נערה במדינה אסייתית שלקח מגיל 12 עד 18 משהו כזה 100מג אנאדרול ביום בשביל אנמיה "בטעות" של רופא, היה לה גידולים בכבד בלי סימפטומים עם הפסקת הנטילה אחרי כמה חודשים הכל היה טייב. פשוט לא שמור אצלי.
אנאדרול גורם לעייפות וכאבי בטן, דבר שמקושר ל"רעילות!!1". מכאן נולדה ההנחה שזה מוות קליני אם לוקחים 1מג למשך יותר מיומיים.
להמליץ על סופרדרול במקום אנאדרול עקב רעילות לכבד זה פשוט רמה חדשה שלא נתקלתי בה...
אנאדרול זה מקרה נדיר שבו המינון לשיפור ביצועים ספורטיביים קטן מהמינון ה"רפואי" (לא משומש כבר לאנמיה כי יש דברים יותר יעילים, לעיתים לנפגעי כוויות).
25מג לתקופה ארוכה (8+ שבועות) יתן תוצאות מאוד טובות ובלי הרבה תופעות לוואי.
באופן כללי עם שימוש בחומרים הייתי הכי דואג לכליות.
זה לייף סטייל וזה מצטבר, מבנה הסייקל לא משנה כמעט רק לדעת לא לקחת דברים מיותרים שלא באמת מעלים את התוצאות והכי חשוב לדעת מתי לפרוש בזמן... (לHRT או PCT).
כליות מדאיג, בטח שלא כבד או ציר ההורמנלי או "שינויים קונגטיביים!!1" וכו'.
זה עוד נושא לדיון בפני עצמו,30 מג היא לקחה. המדדים שלה הראו תפקודי כבד תקינים אבל נוצרו לה גידולים על הכבד.
25 כן נותן אפקט מעולה, אז כדאי כבר להתחיל בMED (מינון אפקטיבי מינימלי) ולהעלות.כליות אכן צרה גדולה יותר ,כבד אם לא תחנוק אותו כל הזמן ישקם את עצמו .
25 מג אתה אומר ? חשבתי על חמישים ל8-10 שבועות ,שימוש ראשון באנדרול .
כל פעם שמישהו מדבר על ציר אני רוצה לדפוק את הראש בקיר עד שאני אתעלף ולא אצטרך לשמוע יותר את הנונסנס הזה.
כמות האנשים שאני מכיר שעיברו מישהיא בטעות בזמן סייקל היא מטומטמת פשוט ,אני מדבר על משתמשים כבדים ששתו טרן כמו מים במשך עשור או שתיים,אז למה כל מי שעושה גג 2 סייקלים בשנה בחרדות מזה ?
תקפיאו זרע כמו גברים ותפסיקו לקחת לנו את הראש על זה .