אנדרול

lionking

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
איך אפשר למנוע כמה שיותר גינו בסייקל של טסט + אנדרול. האם ארומיזול מספיק טוב למנוע גינו ?

לא יודע...ממה שתיארת ציפיתי למישהו הרבה יותר גדול.
אז או שאתה לא יודע מה אתה עושה, או שהגנטיקה שלך פח אשפה. אין הרבה אופציות אחרות.

נראה אחרי משמרת בקנטקי פרייד צ'יקן ולא מבין שיט בחומרים שזה מביך " אנדרול זה רעל קחו סופר דרול" "מסטרון למסה נקיה".
אני בשמחה אשים תמונה אני לא שקרן פתולוגי שטוען ל107 קילו באחוז שומן חד ספרתי כמוך יא בדיחה ,לא מאמין שאנשים פה מבקשים ממך עצות בכלל .

נראה אחרי משמרת בקנטקי פרייד צ'יקן ולא מבין שיט בחומרים שזה מביך " אנדרול זה רעל קחו סופר דרול" "מסטרון למסה נקיה".
אני בשמחה אשים תמונה אני לא שקרן פתולוגי שטוען ל107 קילו באחוז שומן חד ספרתי כמוך יא בדיחה ,לא מאמין שאנשים פה מבקשים ממך עצות בכלל .
שים תמונה יחמור
לא יודע...ממה שתיארת ציפיתי למישהו הרבה יותר גדול.
אז או שאתה לא יודע מה אתה עושה, או שהגנטיקה שלך פח אשפה. אין הרבה אופציות אחרות.
אתה לא שווה התייחסות עם איך שאתה נראה ילדון נוותר.

מינון רפואי של אנאדרול לטיפול באנמיה זה 1-5מג/ק''ג ל6+ חודש.

Oxymetholone ameliorates insulin sensitivity in maintenance hemodialysis patients: a randomized controlled trial - PubMed
100מג ל-6 חודש בלי ממצאים "מדאיגים" שחייבו נבדקים לנשור מהמחקר.

ראיתי קייס סטודי של נערה במדינה אסייתית שלקח מגיל 12 עד 18 משהו כזה 100מג אנאדרול ביום בשביל אנמיה "בטעות" של רופא, היה לה גידולים בכבד בלי סימפטומים עם הפסקת הנטילה אחרי כמה חודשים הכל היה טייב. פשוט לא שמור אצלי.

אנאדרול גורם לעייפות וכאבי בטן, דבר שמקושר ל"רעילות!!1". מכאן נולדה ההנחה שזה מוות קליני אם לוקחים 1מג למשך יותר מיומיים.

להמליץ על סופרדרול במקום אנאדרול עקב רעילות לכבד זה פשוט רמה חדשה שלא נתקלתי בה...

אנאדרול זה מקרה נדיר שבו המינון לשיפור ביצועים ספורטיביים קטן מהמינון ה"רפואי" (לא משומש כבר לאנמיה כי יש דברים יותר יעילים, לעיתים לנפגעי כוויות).
25מג לתקופה ארוכה (8+ שבועות) יתן תוצאות מאוד טובות ובלי הרבה תופעות לוואי.

באופן כללי עם שימוש בחומרים הייתי הכי דואג לכליות.
זה לייף סטייל וזה מצטבר, מבנה הסייקל לא משנה כמעט רק לדעת לא לקחת דברים מיותרים שלא באמת מעלים את התוצאות והכי חשוב לדעת מתי לפרוש בזמן... (לHRT או PCT).

כליות מדאיג, בטח שלא כבד או ציר ההורמנלי או "שינויים קונגטיביים!!1" וכו'.

מינון רפואי של אנאדרול לטיפול באנמיה זה 1-5מג/ק''ג ל6+ חודש.

Oxymetholone ameliorates insulin sensitivity in maintenance hemodialysis patients: a randomized controlled trial - PubMed
100מג ל-6 חודש בלי ממצאים "מדאיגים" שחייבו נבדקים לנשור מהמחקר.

ראיתי קייס סטודי של נערה במדינה אסייתית שלקח מגיל 12 עד 18 משהו כזה 100מג אנאדרול ביום בשביל אנמיה "בטעות" של רופא, היה לה גידולים בכבד בלי סימפטומים עם הפסקת הנטילה אחרי כמה חודשים הכל היה טייב. פשוט לא שמור אצלי.

אנאדרול גורם לעייפות וכאבי בטן, דבר שמקושר ל"רעילות!!1". מכאן נולדה ההנחה שזה מוות קליני אם לוקחים 1מג למשך יותר מיומיים.

להמליץ על סופרדרול במקום אנאדרול עקב רעילות לכבד זה פשוט רמה חדשה שלא נתקלתי בה...

אנאדרול זה מקרה נדיר שבו המינון לשיפור ביצועים ספורטיביים קטן מהמינון ה"רפואי" (לא משומש כבר לאנמיה כי יש דברים יותר יעילים, לעיתים לנפגעי כוויות).
25מג לתקופה ארוכה (8+ שבועות) יתן תוצאות מאוד טובות ובלי הרבה תופעות לוואי.

באופן כללי עם שימוש בחומרים הייתי הכי דואג לכליות.
זה לייף סטייל וזה מצטבר, מבנה הסייקל לא משנה כמעט רק לדעת לא לקחת דברים מיותרים שלא באמת מעלים את התוצאות והכי חשוב לדעת מתי לפרוש בזמן... (לHRT או PCT).

כליות מדאיג, בטח שלא כבד או ציר ההורמנלי או "שינויים קונגטיביים!!1" וכו'.

כליות אכן צרה גדולה יותר ,כבד אם לא תחנוק אותו כל הזמן ישקם את עצמו .
25 מג אתה אומר ? חשבתי על חמישים ל8-10 שבועות ,שימוש ראשון באנדרול .
כל פעם שמישהו מדבר על ציר אני רוצה לדפוק את הראש בקיר עד שאני אתעלף ולא אצטרך לשמוע יותר את הנונסנס הזה.
כמות האנשים שאני מכיר שעיברו מישהיא בטעות בזמן סייקל היא מטומטמת פשוט ,אני מדבר על משתמשים כבדים ששתו טרן כמו מים במשך עשור או שתיים,אז למה כל מי שעושה גג 2 סייקלים בשנה בחרדות מזה ?
תקפיאו זרע כמו גברים ותפסיקו לקחת לנו את הראש על זה .

30 מג היא לקחה. המדדים שלה הראו תפקודי כבד תקינים אבל נוצרו לה גידולים על הכבד.
זה עוד נושא לדיון בפני עצמו,
הקורלציה בין מדדי הALT/AST לבין מצב הכבד בפועל...

בשביל באמת לדעת מה המצב של איבר צריך לעשות צילומים ובדיקות מעמיקות ולא להסתמך על אינזמים שמעידים על משהו שגורם למשהו שגורם למשהו (שזה כן נכון למרבית האוכלוסיה).
כליות אכן צרה גדולה יותר ,כבד אם לא תחנוק אותו כל הזמן ישקם את עצמו .
25 מג אתה אומר ? חשבתי על חמישים ל8-10 שבועות ,שימוש ראשון באנדרול .
כל פעם שמישהו מדבר על ציר אני רוצה לדפוק את הראש בקיר עד שאני אתעלף ולא אצטרך לשמוע יותר את הנונסנס הזה.
כמות האנשים שאני מכיר שעיברו מישהיא בטעות בזמן סייקל היא מטומטמת פשוט ,אני מדבר על משתמשים כבדים ששתו טרן כמו מים במשך עשור או שתיים,אז למה כל מי שעושה גג 2 סייקלים בשנה בחרדות מזה ?
תקפיאו זרע כמו גברים ותפסיקו לקחת לנו את הראש על זה .
25 כן נותן אפקט מעולה, אז כדאי כבר להתחיל בMED (מינון אפקטיבי מינימלי) ולהעלות.

25 ל3 שבועות, 50 ל3 שבועות ואז 75 לשבועיים משהו כזה.
אישית מוצא שמתחת ל100מג זה כמעט בלי תופעות לוואי שמשפיעות ביום יום אז עדיף להישאר עם איכות חיים קצת יותר טובה בתקופה הזאת אלא אם כן יש איזושהי מטרת על (תחרות או משהו חשוב).

פותח האשכול
אם אתה רוצה סייקל מסה קלאסי
טסט דקה 4-5 חודשים
אפשר לתסף 400 מג בולד לאנשים שיש להם תיאבון חלש.
חודש ראשון אפשר להניע עם אורלי דיבול /אנדרול .
למרות שלדעתי רוב הגיינז בסייקל כזה באים בחודשיים שלוש האחרונים.
כשהשמנים כבר בריכוז טוב בדם ואצה מצליח לאכול 4-5 קק"ל לכל קילו גוף.

לגבי נוזלים תלוי בתזונה
אבל לאחר כמה שבועות שהדקה כבר לא בגוף המים מתחילים לצאת לבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית